התחלה...331233

התחלה...331233

שלום לכן,

יש לי כמה שאלות של מתחילה:
1. אני רשומה לתרומת ביצית בארץ, התקשרו אליי לפני כמה חודשים אחרי המתנה של שנה בערך,כשהגענו לשיבא ההתלהבות שלנו הצטננה, בעיקר בשל העובדה שמשרד הפנים עושה רישום של תרומת הביצית, ואין להם מושג מהן ההשלכות של הרישום בעתיד. ייתכן שכאשר הילד/ה יגיעו לגיל נישואין יצטרכו לעבור בדיקה. בשל זאת החלטנו שאנחנו מוותרים על תורמת מהארץ. האם למישהי ידוע משהו על זה? מה דעתכן?

2. האם משיהי מכירה את חברת אימבריון- הם עושים תרומת ביצית מאוקירנה ע"י פרופ' פרילדר שבח ועוד כמה רופאים

3. אני מאוד נוטה לטפל דרך הדסה, שמעתי על פרופ' הורביץ מהר הצופים, אבל אני רואה כאן שהרוב מטפלות דרך עין כרם. מישהי מכירה את פרופ' הורוביץ? ממליצה עליו? איזה רופא מומלץ מהדסה עין כרם?

תודה רבה

molly67

New member
אני מטופלת בהר הצופים

את פרופ' הורוביץ יצא לי לפגוש מספר פעמים, בתור בן אדם הוא מאוד נחמד, אבל אני לא מטופלת שלו. יצא לי פעם אחת לעשות היסטרוסקופיה אצלו והוא היה מאוד עדין וקשוב. שמעתי עליו רק דברים טובים ואני יודעת שהוא מאוד מומלץ. אני אישית מטופלת אצל ד"ר מירי גודין המקסימה ומאוד מאוד מרוצה.

הי קשקשית

כבר כשיצא חוק הביציות , דיברו בחוק על רישום מסודר של כל תרומות הביצית בארץ, גם של התורמת וגם של הנתרמת. אגב, גם בתרומת זרע יש רישום. אני חושבת שזה נועד לכמה דברים, גם כדי שאם חס וחלילה תתגלה בעיה בעתיד , יוכלו לעדכן את הנתרמת או ההפך, יעדכנו את התורמת ואת שאר הנתרמות שלה בעניין, ואולי ימנעו ממנה לתרום שוב. וגם לעתיד, כדי שלא יהיה גילוי עריות , במידה וזוג ירצה להתחתן ואחד מהם הוא מתרומת ביצית, הם יוכלו לבדוק אם יש קשר גנטי ביניהם.
לגבי הדסה, אני טופלתי בעין כרם, והייתי מאוד מרוצה, אצל פרופ' סימון. הוא קצת קשוח ועינייני אבל הוא מקצועי, חכם, אדם טוב לב, איכפתי ורגיש. הוא היה איתנו גם בברנו.

לירן 34

New member
היי, דרך אמבריון את צריכה לנסוע

לאוקראינה, לא מביאים עוברים לארץ, גם לא מוקפאים. בהצלחה

אני מטופלת של הורוביץ

הרופא הכי מדהים, קשוב, סובלני, ונחמד שפגשתי בחיי.
טרם נכנסתי להריון, אחרי החזרה שלא הצליחה, אבל אני מאמינה שנצליח...
מסביר ה-כ-ל ברמה שלא משאירה שאלות ברקע.
הלוואי וכל רופא ילמד ממנו קצת רגישות...

גם אני אצלו... (הייתי בכל אופן)

הייתי מאוד מרוצה. (ובטח ובטח כשאני בהריון ממנו....
) הוא קשוב, משתף פעולה וזורם עם בקשות או משאלות. שימי לב שלפעמים הוא ציני מאוד, ולא כולן אוהבות את זה... אני מאוד התחברתי. אני צינית בעצמי

mer12

New member
חדשה כאן

גם אני מטופלת של פרופ' הורביץ והאמת שהחלטתי להצטרף לפורום רק כדי לשבח ולהלל. רופא קשוב, אמיתי, ציני לעיתים וזה נחמד, מקשיב לרצונות של המטופלות, יודע להגיד את המילה הנכונה בזמן הנכון. ממליצה בחום גם על צוות הרופאים, האחיות וכמובן על יעל המזכירה בהר הצופים - היחס של כולם מאוד אישי.

למעלה