התחלה של יום איזה

התחלה של יום איזה

היו לי תכניות. לא עומדת בהם. שוחה בים אקסל סוער, מדי פעם מציצה לפורום כמו נחה על אי בודד בים, והופ! חוזרת לצלול. מישהו יכול לתת לי עצה איך שומרים על תכנית עבודה בלי להתנתק מהטינטרנט? (טוב, אינטרנט) (כבר לא מדברת על כביסה וכלים..שיחכו...לא מזמינה ל
במצב הנוכחי.) תלתל-מורד-בעצמו

noa128

New member
התשובה בגוף השאלה ../images/Emo13.gif

זה את אמרת תכנית עבודה? אני מקציבה לעצמי 10 דקות רבע שעה אינטרנט - על כל שעה-שעה וחצי עבודה = עובדת במרץ שעה-שעה וחצי - "מקבלת פרס" 10 דקות אינטרנט. לפעמים אני "גונבת" מהזמן גם את דקות הכנת הקפה (מאיזה זמן? של העבודה או האינטרנט? תנחשי לבד...) - ולרוב מספיקות לי כל ה- 10 דקות האלה שבאות כל שעה כדי לעבור בכל מקומות האינטרנט (ובראשם הפורום הזה) שבהם אני מבקרת במהלך היום...
היוצא מן הכלל - והישמרי לך מהבור הזה - זה הצ'ט/מסנג'ר/תפוזON - אצלי זה חור שחור - נשאבת ולא מצליחה לצאת

תודה!רעיון מצוין! כי..

תכנית העבודה שלי נראית כמו בסיס לשינויים. לא מסנג'רת אף פעם אבל הטינטרנט הזה....כמו שדון קטן. זהו! מעכשיו הולכת לאלף תלתלים על בסיס של "פרס". עצה מטמונית! מעניין איך האחרים מתמודדים עם ה"חובות המצטברים" של ניהול בית ועבודה ודבקות בתכנית עבודה. אני? מחכה לגמדים בלילה. הם לא באים. לא יודעת למה.
אוי-אוי-אוי....איך שהזמן טס.
תלתל-מיואש-צוחק
לוקח-הפסקה.

למעלה