התחלה, קניה.

mybass

New member
התחלה, קניה.

שלום, התחלתי לרכב, במסגרת טריאתלון לפני כשלושה שבועות - על אפניי קליין שנתן לילניסיון מאמן הקבוצה, אני מניח שאני אצטרך להחזיר את הזוג הזה לאחר כמה זמן - ולאחר סיבוב היום ברחוב החשמונאים ובחנויות האפנים השונות - הבנתי שהתחביב החדש שלי אינו זול בכלל - ולכן, אציתי לקבל המלצות - לגבי מקומות שידועים במבחר יד שניה שהם מחזיקים, לוחות ברשת שפעילים בעניין - או סתם הצעות בנוגע למה כן ומה לא, כי רכישה בשלב התחלתי כל כך באלפי שקלים נראית לי קצת מוגזמת.

P u s s i c a t

New member
בחרת תחביב לגמרי לא זול......

אמנם על פניו האופניים הם ההשקעה הכי גבוהה לפריט בודד - אבל ההשקעה כולה גבוהה לא פחות... קסדה, נעליים, נעלי ריצה, ציוד שחיה.. ביגוד, משקפיים, משקפת... ועוד... וזה עוד לפני התשלום לתחרויות... ולמלון כשהן נעשות במקום מרוחק... אבל מבלי לדכא אותך עוד לפני שהתחלת (בעיניי זה שווה כל שקל, כולל אלו שאין לי) בוא נתחיל עם מה כן התקציב שלך. אפשר למצוא ממש מציאות יד שניה אבל שם אף אחד לא מבטיח לך מתי תצטרך להחליף חלקים. זה המון עניין של מזל אם אתה לא מבין כלום באופניים. לפני הכל אתה צריך להגדיר תקצב לקניה ולדעת מה מידת האופניים שאתה זקוק לה. שני אלה הדברים הכי חשובים (אחרי החיוך וההנאה) ומשם אפשר להמשיך יש הרבה מאו דמקומות לרכוש אופניים יד שניה החל מלוחות "רגילים" דרך לוחות באתרים ייעודיים דרך אנשים פרטיים ששתשמע עליהם מפה לאוזן (על מחלת השידרוגיטיס תלמד בהמשך...) ועד לחנויות שמחזיקות מלאי מתחלף. לא חסרים מקומות למצוא בהם אופניים - ואם אתה במידה לא חריגה - זה לא צריך להיות סיפור מסובך. רק תגדיר קודם תקציב ומידה וברוך הבא לעולם השרוטים

galiltalil

New member
תקציב, מידה.

אחרי מדידה בחשמונאים - 56, גבולי ל58, מחיר, לקחתי כרף עליון את ה3600 של הארק 1000 (כתבתי נכון?) החדשות, משם ומטה, ודגש על מטה, חייל בחפשש הוא לא מדפסת מזומנים. בקיצור - אני רוצה את הכי טוב - ובלי לשלם...

galiltalil

New member
לגבי השאר..

שחיה תמיד הייתה תחביב - אז שם אני לא זקוק להשקעה, אבל אכן יקר, במיוחד פסיכולוגית -

eyraz

New member
זה לא פרסום לשם פרסום

לארז לוין יש מבחר די גדול של זוגות יד שניה. אל תטרח לחפש אותו פה, הוא קצת חסום בפורום בגלל הפה הגדול שלו... אבל יש לו סחורה - שווה לבדוק.

למעלה