התחלה עם דוט נט

ForumMember

New member
התחלה עם דוט נט

שלום אני מעונין להתחיל לעבוד ב דוט נט ויש לי מספר שאלות. האם כל מה שאני צריך להתקין זה את ה Framework ? איזה שפה מומלצת למי שיש לו ידע ב VB6 ASP וב C++ דבר אחרון זה ה IDE על איזה הייתם ממליצים? תודה

gilad g

New member
תשובות... ../images/Emo26.gif

א. כן, כל מה שאתה צריך זה את הפריימוורק
ב. אם יותר נוח לך בשפות סטייל VB, לך על VB.NET. אם אתה יותר אוהב את הסטייל של C, לך על #C. ג. הIDE האולטימטיבי הוא Visual Studio .NET. אבל הוא מאוד יקר. מאוד. אם אין לך כסף בשבילו, בשביל ASP.NET הייתי מאומר לך ללכת על WebMatrix (החינמי), ובשביל Windows Forms, הייתי ממליץ לך על SharpDevelop. פרטים בגוגל הקרוב למקום מגוריך

ForumMember

New member
שאלות מהותיות יותר

ראשית תודה על העזרה. האם ישנם הבדלים בביצועים וביכולות בין VB.NETל #C ? על איזה ספרים באנגלית הייתם ממליצים למי שמעונין לעבוד ב ASP.net (רצוי כאלה שנמכרים בארץ כך שאוכל לעלעל בהם טרם הרכישה) האם ניתן לעבוד בחופשיות גם עם ASP וגם עם ASP.net באותו המחשב? תודה

gilad g

New member
תשובות...

"האם ישנם הבדלים בביצועים וביכולות בין VB.NETל #C ? " יש, אבל הם ממש ממש זניחים, עם יתרון קל מאוד ל-#C (אם אני לא טועה...
) עם ספרים באנגלית אין לי נסיון... אבל אומרים שהספרים של wrox הם ממש ברמה
"האם ניתן לעבוד בחופשיות גם עם ASP וגם עם ASP.net באותו המחשב?" בהחלט כן

yuval k

New member
בעניין ההבדל בין VB.net ו-#C:

אולי ההבדלים הם ביכולת; בביצועים, מכיוון שמה שמוּרץ הוא הידור של שפת ביניים, ההבדלים בביצועים לא קיימים, תיאורטית. כמובן שיהיו הבדלים, התלויים במכונה עליה התוכנה רצה - אבל השפה בה נכתבה התוכנה לא משפיעה על כך. אם יש הבדל, הרי זה בגלל שהקומפיילר לשפה הזו כתוב לא כמו-שצריך

למעלה