simon12341
New member
התחלה מקרטעת
היא נכנסה לרכב ואוו כל כך שונה ממה שחשבתי קטנה רזה נראית תמימה.
"שנסע " שאלתי
"כן אדון "
זה היה הסימון שאני מתאים לה .
" את עם תחתונים " שאלתי
"כן "
כעסתי "סיכמנו שאסור"
נכנסו לקניון הובלתי אותה לזארה לא לקחתי דבר ומשכתי אותה לחדר ההלבשה.
"תתפשטי ועכשיו " ניתנה ההוראה
עברה דקה פתחתי את הוילון לא מנסה להסתיר את התא היא כיסתה את מערומיה לשניה שוכחת את מקומה ואז בהתרסה הורידה את ידיה חשפת את גופה לעיני .
היא הייתה כל מה שרציתי קטנה מגולחת חזה קטן ויפה .
נכנס לתא מתעלם מהנשים בתור שמחכות להיכנס סוגר את הווילון שומע אותן מתלחששות ביניהם .
"תמצצי " פוקד עליה היא מהססת לשנייה פותחת את הרוכסן שלי שולפת את הזין ומתחילה לשונה עובר על כל האיבר מכניסה אותו לגרונה אני אוחז בראשה מחדיר אותי לגרונה גונח קלות ומזיין אותה מבחוץ נשמעות הערות " מה קורה הוא באמת עושה מה שאני חושבת " "תקראו למישהו "
היא לא מפסיקה מלטפת את האשכים לוחצת על פי הטבעת שלי יודעת היטב שזה יביא אותי לגמירה כמה שהיא אוהבת להישלט הפחד מהאנשים בחוץ עושה את שלו אני כלל לא חושש אבל לא יכול להחזיק מעמד וגומר בגרונה היא בולעת כל טיפה אני סוגר את הרוכסן בלי להמתין שתתלבש יוצא מהתא פרצופיהן של הנשים המומות שהן רואות אותה שם ערומה על הברכיים אני יוצא מהחנות מתיישב בבית הקפה ממול מחכה לה .
עוברות כמה דקות היא יוצא מהחנות בגדיה מסודרים ובידה התחתונים שלה היא מתיישבת ומניחה אותם על השולחן .
"סליחה אדון זה לא יקרה שוב "
"זאת הייתה פגישה ראשונה לא כל כך מוצלחת " אני אומר לה מסתכל על פניה הסמוקים מבושה.
" מבינה אדון אני אשתפר בפעם הבאה. תהיי כזאת אדון ?"
אני מחייך לא עונה משלם על הקפה לוקח את תחתוניה מכניס לכיסי ועוזב .
היא נשארת שם תוהה שולח לה הודעה "שלא יקרה שוב ,ברוכה הבאה שפחה שלי..."
מסתכל מרחוק רואה אותה קוראת את ההודעה ומחייכת חיוך מתוק .
"תודה אדון תודה" מתקבלת התשובה.
היא נכנסה לרכב ואוו כל כך שונה ממה שחשבתי קטנה רזה נראית תמימה.
"שנסע " שאלתי
"כן אדון "
זה היה הסימון שאני מתאים לה .
" את עם תחתונים " שאלתי
"כן "
כעסתי "סיכמנו שאסור"
נכנסו לקניון הובלתי אותה לזארה לא לקחתי דבר ומשכתי אותה לחדר ההלבשה.
"תתפשטי ועכשיו " ניתנה ההוראה
עברה דקה פתחתי את הוילון לא מנסה להסתיר את התא היא כיסתה את מערומיה לשניה שוכחת את מקומה ואז בהתרסה הורידה את ידיה חשפת את גופה לעיני .
היא הייתה כל מה שרציתי קטנה מגולחת חזה קטן ויפה .
נכנס לתא מתעלם מהנשים בתור שמחכות להיכנס סוגר את הווילון שומע אותן מתלחששות ביניהם .
"תמצצי " פוקד עליה היא מהססת לשנייה פותחת את הרוכסן שלי שולפת את הזין ומתחילה לשונה עובר על כל האיבר מכניסה אותו לגרונה אני אוחז בראשה מחדיר אותי לגרונה גונח קלות ומזיין אותה מבחוץ נשמעות הערות " מה קורה הוא באמת עושה מה שאני חושבת " "תקראו למישהו "
היא לא מפסיקה מלטפת את האשכים לוחצת על פי הטבעת שלי יודעת היטב שזה יביא אותי לגמירה כמה שהיא אוהבת להישלט הפחד מהאנשים בחוץ עושה את שלו אני כלל לא חושש אבל לא יכול להחזיק מעמד וגומר בגרונה היא בולעת כל טיפה אני סוגר את הרוכסן בלי להמתין שתתלבש יוצא מהתא פרצופיהן של הנשים המומות שהן רואות אותה שם ערומה על הברכיים אני יוצא מהחנות מתיישב בבית הקפה ממול מחכה לה .
עוברות כמה דקות היא יוצא מהחנות בגדיה מסודרים ובידה התחתונים שלה היא מתיישבת ומניחה אותם על השולחן .
"סליחה אדון זה לא יקרה שוב "
"זאת הייתה פגישה ראשונה לא כל כך מוצלחת " אני אומר לה מסתכל על פניה הסמוקים מבושה.
" מבינה אדון אני אשתפר בפעם הבאה. תהיי כזאת אדון ?"
אני מחייך לא עונה משלם על הקפה לוקח את תחתוניה מכניס לכיסי ועוזב .
היא נשארת שם תוהה שולח לה הודעה "שלא יקרה שוב ,ברוכה הבאה שפחה שלי..."
מסתכל מרחוק רואה אותה קוראת את ההודעה ומחייכת חיוך מתוק .
"תודה אדון תודה" מתקבלת התשובה.