התחלה חדשה

fox28

New member
התחלה חדשה

סוף סוף חיברנו אינטרנט בדירה החדשה וזו ההודעה הראשונה שלי מהדירה אז זהו.. עברתי דירה ויצאתי לעצמאות הכל כך מפחידה מעכשיו עצמאות זה לא רק חג אלא גם דרך חיים חדשב ( הגיע הזמן בגיל 31) אני מפחדת אך מקווה שאסתדר דברי עידוד יתקבלו בברכה מיכל

מזל טוב../images/Emo70.gif

כל התחלה חדשה מלווה בפחדים וחששות.. אך גם בהרבה שינויים טובים.. התחדשות.. התרגשות.. סופסוף אפשר לעשות מה שתמיד חלמת עליו.. שיהיה המון בהצלחה

שלום fox

קודם כל ולפני הכל בשעה טובה ו
. אכן כל התחלה מלווה בחששות, חרדות, ופחדים מפני הלא נודע, וכשמתחילים בדרך חיים חדשה על אחת כמה וכמה. אף פעם לא מאוחר מדי לשינויים, וגיל 31 הוא בהחלט גיל מתאים להתחיל בצעדייך הראשונים לעצמאות. אל תחששי, בטוחה שתמצאי דרך ופתרונות לכל דבר וענין גם אם בהתחלה הדברים לא מוכרים וקצת משונים. התייחסי לדברים בטבעיות וכך יהיה. האם דירתך קרובה למשפחתך? את מוזמנת להתייעץ, אם כי אני מניחה שאת לא לבד שם... אז שיהיה לך בכייף ו
חפשי תמיד את החיובי בכל דבר... שיהיה לך שבוע נפלא

Darkmatter

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo204.gif

איזה כיף! שיהיה לך המון בהצלחה! ורק טוב!

libi4

New member
מיכל יקרה!../images/Emo215.gif

בשעהטובה עברתם למקום משלכם שיהיו בו רק דברים טובים,שמחה הצלחה והרבה קולות של צחוק! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם! מה לקנות לך מתנה?
נשיקות...

ymz

New member
איזה יופי, בשעה טובה ומוצלחת ../images/Emo57.gif

בטח נורא כייף לך לעצב ולסדר את הדירה בדיוק כמו שאת רוצה ולחזור לבית שהוא שלך. עברת לבד או עם שותפים? אל תדאגי, הכל יהי בסדר, את תסתדרי כמו גדולה.

vered51

New member
מזל טוב...

אני יצאתי מהבית בגיל 29 והבנתי שאף פעם זה לא מאוחר מדי.... ההתחלה קצת מפחידה אבל אחרי שמתרגלים זה כיף גדול..

למעלה