התחלה חדשה

s h i r 6 6

New member
התחלה חדשה

מזה תקופה שאני קוראת פסיבית בפורום והחלטתי לכתוב... אני עדיין לא גרושה רשמית (בקרוב מאד...), האמון בעקבות הגרושין התערער מאד אבל הצמא לקשר זוגי התעצם (סתירה??), לא יודעת מאיפה מתחילים, גם בגיל צעיר יותר לא הייתי טיפוס של מסיבות וחיפוש אקטיבי של בני זוג. אפילו ההשתייכות לפורום מעוררת בי תמיהה- זה נכון שלגרושים/ות יש התמודדויות דומות אבל אם מצליחים ליצור זוגיות חדשה (בתקווה לטובה ובריאה יותר...) האם עדיין רואים את עצמכם שייכים לכאן? אשמח לעצות על צעדים ראשונים בדרך החדשה. יש סכוי לזוגיות אחרת???????????????

רות 2

New member
תשובות:............

אולי כן כן בטח שבטח כן נקודה .רות סוף אהה ובכל מקרה בהצלחה

s h i r 6 6

New member
תודה

מקווה שיבואו ימים טובים, רגועים ומאושרים יותר... ושוב-תודה על ההתייחסות

מיקי 43

New member
טוב אז ככה

יש זוגיות אחרת!!! שיכות היא תחוש/ה אישית שלך לאן ועד מתיי רק את תבחרי ולגבי המקום הזה אז ככה המקום הזה נהדר יש בו אנשים נפלאים וגם פחות המקום והאנשים כאן עוזרים ותומכים ומפרגנים ואוהבים ושונאים וחופרים ומלכלכים ומנקים הכל מכל כולל הכל רק מהאת צריכה לקבל החלטה שאת בוחרת לקבל מהמקום הזה רק מה שטוב לך ורצוי באותה נשימה לקבל החלטה שאת נותנת למקום ולאנשים כאן רק טוב מה שתחליטי שיהיה לך בהצלחה

א ש לי

New member
ואני שוב שואלת את שאלת השאלות.

ברגע שמצאנו,מצאתם,(אשאל אותכם). מה הטעם למיפגשי פורום גרושים גרושות עם בני הזוג ולמה אין את הצורך של היחד הלבד הניסיון לבנות ואם הרי מצליח, אז מדוע לא לחפש חברה מתאימה לזוג?

מיקי 43

New member
אשלי

יש את הביחד לבד לבנות ויש גם חברים גרושים וגרושות ואין בזה כל פסול ויש גם חברים ממקומות אחרים וגם זה מבורך ולגביי התאמה כל מי שנבחר להיות חבר/ה שלי מתאים וממש לא משנה עם גרוש רווק אלמן נשוי קוקסינל טרנסוויסט או סתם הולך על הצד

רחלי228

New member
מיפגשי פורום כזוג

עד שהופכים לזוג, ונמצאים כאן בפורום, מכירים אנשים רבים, יוצרים חברויות וקשרים טובים. מה הקשר בין זוגיות לבין מפגשי פורום. אם הקשר הזוגי מבוסס על ערכים חיוביים, אין שום סיבה שלא להגיע למפגשים (שעבורי תמיד היו נעימים וטובים)..אז האם יש מניעה להגיע עם בן זוג - לא מבחינתי.

amitshein

New member
אהבתי את מה שכתבת על הפורום

כל כך נכון ואמיתי ומדויק חייבים לשלוח את זה כמסר לכל אחד שמצטרף

Netta79

New member
שיר../images/Emo140.gif

ברור שיש סיכוי לזוגיות ואהבה... אני מבינה אותך לגבי האמון שמתערער... גם הביטחון קצת ולא צריך ללכת ל"פיק-אפ'ס" בכדי לפגוש אנשים ... את תראי , תתגרשי ופתאום כל מכרייך ( עבודה, משפחה , חברים) ירצו להכיר לך אנשים ו למה לא , ישנן הרבה אפשרויות להכיר דרך ה"נט" , תראי ... לאט לאט הכל יתבהר ואני מקווה שאהבת האמת שלך תופיע במהרה ותהיה כל - כך יפה ... שתהיי מאושרת
~נטע

ב ד ר ך

New member
התחלה חדשה

גם כשנוצרת זוגיות חדשה עדיין זה לא מבטל את ההתמודדיות שלנו כגרושים (הסדרי ראיה, מזונות, התמודדות עם הילדים, התמודדויות כלכליות) כך שהרלוונטיות של הפורום קיימת גם אם את בזוגיות חדשה. ביקשת עצה על צעדים ראשונים- אז העצה שלי היא לאט לאט בהצלחה
האא ולדעתי תמיד יש סיכוי לזוגיות אחרת

למעלה