התחלה חדשה

צהרים טובים לכל הישנונים

אתמול בערב היה שקט בפורום כולם האזינו לרויזיון, גם אני ראיתי ושמעתי חלק מהשירים, קודם אני ראיתי את הטלויזיה ואח"כ הטלויזיה ראתה אותי, הכל עבר לי כמו חלום. חה חה חה. איך נרדמתי!!!!!!!!!! תאמינו לי זאת השינה הכי טובה. היום זה היום השני שאני מטפלת בנין שלי, היום כבר יותר קל לי, היום הראשון היה לי קשה, מתרגלים, אני לא אתן אותו לשום מטפלת, לא הילדות שלי ולא הנכדות שלי היו מטפלות, ובודאי לא הנין שלי, כל זמן שיש לי את הכוח.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפי המלצה בישלתי בפעם הראשונה בורגול גס, כי הוא מכיל חלבון ומגנזיום, מהדברים שחסרים לי. טעמו די דומה לאורז, מאוד טעים. בידידות תראו איזה שפגט אני יודעת לעשות חה חה חה

HAVA159

New member
offe ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

המשך ערב נפלא, אןהבת
חוה.

HAVA159

New member
emme5 שלום לך, איפה את מקווה

שאת מרגישה טוב,שיהיה לך סוף שבוע נפלא, רוצה לשמוע ממך. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
ערב טוב חוואל'ה , נגמר הסידרה שלי

אחרי צהוריים היתי במועדון ,חגגנו יום האישה הבינלאומי ....כיף .. החג רק ב8 למרץ ..אז לכל הנשים פרח ממני

boaz31

New member
נשיקות ומשמעותן-נושא לדיון חברתי

נשיקה על היד…אני מעריץ אותך נשיקה על הלחי…אני רק רוצה להיות ידיד שלך נשיקה על הצואר…אני רוצה אותך נשיקה על השפתיים…אני אוהב אותך נשיקה באוזן…אני רק רוצה לשחק איתך נשיקה בכל מקום אחר…בואי לא ניסחף מבט לתוך העיניים…נשקי אותי! משחק לך בשיער…אני לא יכול לחיות בלעדייך ידיים מסביב למותניים…אני אוהב אותך יותר מדי בשביל לתת לך ללכת מלטף את הלחי…את חשובה לי נשיקה על האף…את חמודה נשיקה על המצח…אני כאן בשבילך נשיקה על העיניים…את יכולה לסמוך עלי מי שישלח הודעה זו לכל המחוברים ברשימה שלו יקבל מחר את הנשיקה של החיים שלו, ומי שלא אז הוא ישאר לבד לכל החיים. לא אני התחלתי עם זה ! תעבירו – זה עובד.

offe

New member
בלילה בלילה אגיב על נשיקות

פשוט הולכת לבלות. offe

offe

New member
יום הולדת מוקדמת ../images/Emo65.gif

היום חגגנו שלוש נשים את יום ההולדת שלנו בקבוצת החברים שאני נמצאת בה -אחת מהן נולדה עמי באותו יום - איזה צירוף מקרים - שם יש לי תאומה וגם פה בפורום יש לי תאומה. בועז בקשר לנשיקות - תגובתי -
כשצמודות שפתותינו טעם דבש ניגר לפינו, מתיקות אופפת גופנו חום מתפשט בעורקינו. ידיים סביב מותניים נשזרות בהשפעת לחיים, סימפוניה של מגעים צעדים קלילים מרחפים. נשיקה בתנוך האוזניים לוחשת באהבה מילותיים, אני אוהב אותך אני לעד שלך. נשיקה במצח, מדוע התרחקת כה גבוה - לאן ברחת? רד כמה שלבים עד שתגיע למקום המתאים. על שתי עיניים נשיקות מזרימות אור על שמורות, כאשר הן נפקחות רואה מולי נסיך מהאגדות. נשיקה נשיכה, על צוואר צמרמורת מעבירה משאירה חותם - אין דבר מייק-אפ ישמש הסוואה. לחיו של תינוק נישקתי מלב אוהב מזגתי, פיו הקטנטן נמרח על פי טעמתי טעם צחור ונקי. שרבוט לעת לילה כאשר האנדרלין זורם בדם. בוקר טוב לכולם הנה - אני הראשונה כבר אחרי חצות. offe

מנורה

New member
אופי
אהבתי וממש

לא חשוב איך ומתי כתבת יש לך את זה בכל שעה ובכל זמן

למעלה