התחלה חדשה

• פותח הנושא 7eva
  • פורסם בתאריך

SATMOTI

New member
קרמר אני לא מבין על איזה ..סכינים ה

על איזה סכינים מה קורה פה סכינים מזלגות מה עוד.

sateyes

New member
eva 7 אתה צודק ב100%

ללא ספק זה הרעיון אחי מוצלך לכבוד החג והחברים מכל הפורומים. כמו שמרגישים אנחנו לא עד כדי כך הרבה אנשים בשביל להיתפלג. חייבים למצוא את המשותף בנינו, והוא הכיף הלוייני, בו נעזוב את הכבוד קצת בצד, כולנו בס"כ רוצים להנות מהתרביב שלנו שבע מה שתלוי בי ז"א התרומה הצנועה שלי, אני מאחוריך ברעיון של הפורטל. אני גם מוכן לעזור אם תרצה. תודה לכל אילו מרגישים שחייבים לעשות מעשה לטובת החובבי הלויין בישראל. שנה טובה לכולם וגמר חתימה טובה

yoramile1

New member
7 נשמה

זה לא רק החלטתי זה החלטה של חבריי לניהול אני לא עושה שום צעד נגד לאף חבר בניהול איתי.

7eva

New member
אני דברתי

אתמול עם שותף שלך והוא כן הסכים ותכננו פגישה ביום רביעי-חמישי, אז מה פתאום קרה? בכל מקרה, זה כבר לא מעניין אותי...

stein53

New member
לאחר דיון ממושך

אני סתם מנהלציק קטן אבל לאחר שיחה ממושכת החלטנו שטוב לנו איפה שאנחנו נמצאים ואין לנו כוונה לעזוב את הפורום LIVESAT

7eva

New member
חבל שאחרי

"שיחות ממושכות" אנשים לא מצליחים להבין משמעות של המהלך והשפעותיו הצפויות לקהילה כולה, ודואגים רק לאינטרסים אישים שלהם.. שיהיה לכם כל טוב.

stein53

New member
הבהרה

הפורום שלנו קטן מה אתה צריך אותנו לפורום של יא יש 600 רשומים פורום כזה סוגרים אם יש שם בעיות צרכים לפתור אותם

yoramile1

New member
שבע ידידי תבין

אנחנו לא מחפשים קהל ולא מחפשים מוניטין יש לנו את הפורום בכדי להעביר ולקבל מידע לקבוצה קצת גדולה. יש לנו פורומים שלא עוסקים רק בלווינים. נהנים בכל מיני תחומים יפים ומענינים. כך שלא תהיה לך בעיה ליפתוח למיתענינים בתחום עוד פורום שיעסוק בתחום. תחרות זה דבר טוב למרות שכבר סיימתי להיתחרות. שבוע טוב חג שמח ושנה טובה

7eva

New member
אמרת את הכל..

כנראה שגם אתה לא תבין בחיים על מה אני מדבר ומה אני רציתי.. מאוד מאוד חבל

למעלה