התחלה חדשה!!!

נירה63

New member
התחלה חדשה!!!

זהו זה, הבוקר נרשמתי והתחלתי את הדיאטה או שינוי באורח חיים. מי שכבר הספיקה להכיר אותי כאן יודעת שאני לא שמנה,ממש לא...אבל כל החיים ככה שומרת ועוסקת בספורט(חדר כושר). בשנה האחרונה ירדתי 10 ש"ח והגעתי למשקל נהדר, נראתי נפלא. אלא ש...אט אט עליתי במשקל, ושוב לא עלית הכל אבל...אופס עוד 7 ק"ג עלי, אנשים מהצד אומרים לי : לא רואים עליך...וזה מרתיח אותי...אז לאחר שיחות עם עצמי והמשך פעילות בחדר כושר...נרשמתי לתוכנית וזהו...מתחילה-ממשיכה דרך...מקווה עד לתחילת ספטמבר להוריד מעלי כ-7 ק"ג. אדווח מהשטח. המשך יום טוב שלכם נירה.

kisslali

New member
יפה לך מתוקה!

רק איחולים להצלחה והתמדה ומה לא! אני מהצד שמכיר טוב את העולם הזה ויכולה רק להגיד לך שאין משהו טוב ומשהו רע, כל דבר טוב, מחזיק פרק זמן מסויים וצריך להתחיל מחדש. כל זה בתחום הדיאטות ואולי גם בתחום הזוגיות :) בהצלחה ללי

../images/Emo45.gif

בנהיגת הבוקר שאלתי את עצמי (בענין אחר) - איפה נקודת ההתחלה בכלל? איפה הקו שבין הסוף של קודם וההתחלה של עכשיו? זהו שזה ענין אישי ואת את הקו שלך הגדרת. אני מאחוריך שאם תנסי לעצור, אדחוף אותך קדימה (בעדינות
). בסדר?

נירה63

New member
והיום...מרגישה כבדה כזו...

הדיאטה דיאטה...זה מה יש כעת...פחות לזלול בעיקר לפעול ולחשוב מה מכניסים לפה....ולהמשיך בפעילות האירובית...ובין לבין...סתם חוסר מצב רוח, אין קשר לדיאטה אלא...יום כזה ,שבו אני לא ידידותית לסביבה...הבן שלי טען שאני רוטווילר היום, שיהיה. המשך יום נעים... ואני לאאאאאאאא רוטווילר...

noa128

New member
רק תחשבי על הרגע

שבו תעמדי מול המראה בחנות הבגדים, ותיראי פ-י-צ-ו-ץ
, או על המחמאות שתקבלי והראשים שתסובבי ברחוב, כשתדעי שאת חתיכה, וגם לצאת לקפה עם חברות, מאופרת ויפה - יהיה כיף. אם יש בעיניי דרייב למאמץ שבכושר גופני ודיאטה, זו הרגשת הריחוף הזו של "אני שווה". ואני יודעת שאת בדרך לשם - ואולי אפילו מוקדם משנדמה לך
על רוח גבית כבר מזמן לא דיברנו..

נירה63

New member
נועה כל כך עודדת אותי.

כן זה בהחלט נכון אלא שיש לי גם ימים מעצבנים כאילו, מקווה ליום חדש ואחר מחר. תודה רבה לך על התיחסותך ועל ההרגשה הטובה שעשית לי.

מן יום שכזה

היום שמעתי על דיכי מהרבה אנשים. אז ככה - לא משנה מה את אוכלת, ללעוס לאט לאט וכל זמן שהפה עסוק בלעיסה לא להחזיק אוכל ביד. לא רק מספר הקלוריות קובע בדיאטה אלא גם הרגלי האכילה. אם תאכלי לאט - תהיי שבעה אחרי פחות אוכל. ואם הבן שלך מצליח להתמודד איתך ביום רוטווילר אז הוא יכול להיות מאלף כלבים ביום פודל. הופ! הופ! לאירובי...
טוב ערב עכשיו. מה המצב?

מותר להביט רגע על אתמול? ../images/Emo9.gif

כי נזכרתי במשהו שאמר לי חבר טוב כשסיפרתי לו ששקעתי בדיכי. הוא אמר "קטן עליך!" המילים מהדהדות עד עכשיו. כמו סרגל בגב, הם ישרו אותי הראש למעלה וקדימה צעד. עברתי את פרעה ולא אעבור את זה? נו, באמת. זהו, נירה. קטן עלינו.

noa128

New member
ואני ממש נגד "ניעור" מהסוג הזה..

אולי לאנשים מסויימים זה מתאים, אבל קשה לי להאמין שלא הייתי נפגעת מתשובה כזו אם הייתי באה למישהו שאני מחשיבה כחבר ומספרת לו שאני בדיכאון. יכול להיות שמזוית מסוימת מדובר בעידוד, בחיזוק - אבל בעיניי יש בצמד מילות הקסם "קטן עלייך" נימה של זלזול בעצם התחושות שבעינייך הן אמיתיות ומאיימות באותו הרגע. אני אישית מרגישה שכשאני באה להיתמך ע"י אדם אחר, תינתן לי לפני הכל לגיטימציה לבעסה. אבל שוב, אם לך זה עזר - אז כנראה שיש שם הכלה שלא נראית בעיניים חיצוניות, ואולי ביחסייך עם אותו אדם ספציפי ברור לו שהחיזוק הוא התרופה היעילה ביותר באותו רגע... ועכשיו לשאלה - זה עזר?

למה נגד?

תרופת פלא זה מה שזה היה. כמו תידלוק מהיר. המילים פקחו את עיני לצאת מנומך הפרטים הקטנים אל גובה התמונה הכללית בלי חיטוט ב-מה ולמה ואיך וכו'. באלגוריה - זה היה סיכום מנהלים ולא שעה על ספת הפסיכולוג. ובסיטואציה של אתמול זה התאים. באופן כללי, "קטן עליך" אינו משדר זלזול (בעיני). זה יכול לשדר "לא בא לי לדבר על זה עכשיו" אבל נימה ושפת הגוף יעזרו לקבוע. אני לא מכירה גברים שנכנסים לשיחות נפש ארוכות ועמוקות. אבל שימי לב, זה לא אומר שהם לא נותנים לגיטימציה לבעסה. זה אומר שאופני התמיכה שלהם שונים. כשאני רוצה לנתח בעסה אני לא משוחחת עם גבר... מה דעתך?

נירה, מאחלת לך בהצלחה

בדיאטה. מקוה להצטרף אליך בקרוב (רק מאמצע אוגוסט), זה גם חלום שלי משכבר השנים... עצה קטנה, אל תלחיצי את עצמך, ואל תרדי דרסטי מידי, תחשבי שזה שינוי אורח חיים ולא דיאטה, כך הדיאטה תחזיק מעמד זמן רב יותר, ולא תחשבי כל הזמן על אוכל. מיכל

נירה63

New member
../images/Emo24.gifוהיום יום חדש ונפלא../images/Emo140.gif

התעוררתי , חדר כושר ארוחת בוקר טובה...חברים קפצו לבקר...ובעיקר אופטימיות. תלתל, כן המשפט שלך של אותו חבר "קטן עליך" לי זה עשה טוב, והקפיץ אותי קדימה....אני מבינה את אלה שאולי זה לא עושה להם טוב. אנחנו כנראה דומות בכמה וכמה דברים...שנמתצי לב שהרבה דוגמאות שלך כאן ושם...גרמו לי לחשוב ולהרגיש בול אותו הדבר. תודה לכוווווווולםםםםםםם. שבת שלום ותודה לכם.

עוברת

New member
בהצלחה.

למה לא להתחיל במשימה קצת יותר קטנה ? חמישה ק"ג ? שבעה זה המון, ספטמבר מתחיל עוד חודש ושבוע. כך או אחרת, מחזיקה לך אצבעות.

למעלה