התחלה חדשה

Zack DA

New member
אז אני אומר:

יש לך חישוב כבד ? כתוב אותו ל- CPP וקשר אותו למערכת ה- JAVA שלך עם JNI. זה מאוד פופולארי ובוודאי עדיף על מערכת ב- CPP. ולגבי השאר - אני מסכים.

DadleFish

New member
כל ה-CPP שבעולם לא יעזור לך בגרוש

אם תעטוף אותו במערכת מחורבנת.

Zack DA

New member
יופי של טיעון, אלדד. בראוו,

אני פשוט חייב להודות שאתה צודק. NOT. אולי נלך לישון ?

Zack DA

New member
כל דבר:

תוכנות רשת, עיבוד, שליטה ובקרה, אפליקציות מפה ועד הודעה חדשה. אני טוען הפוך: מי בכלל מתעסק היום עם המעבד ? רק אחוז שולי של פרוייקטים.

vinney

Well-known member
כדאי לך להיות ליכודניק ../images/Emo13.gif

אתה טוב בדמגוגיה
תוכנות רשת לא דורשות ביצועים בגלל מגבלות רשת, אתה צודק בזה לגבי שו"ב, אז בדרך כלל אלו מערכות real time וחוץ מהGUI נכתבות בC (אפילו לא CPP כדי לא להעמיס עם הRTTI). אפליקציות מפה... המם... ראיתי כמה כאלה ב JAVA, בא לי לבכות... עיבוד תמונה וGIS עושים או בכלים יעודיים (שנכתבו בתורם בCPP) או ב CPP. שוב, את העטיפה עושים בJAVA או NET או משהו אחר, אבל את מי זה מעניין, זה החלק שהעובדים הזמניים במשרות סטודנט עושים הודעות חדשות יהיו בCPP כי כדי לכתוב שם בJAVA או NET צריך שיהיה JIT או VM מוכן, ואותם כותבים בCPP. ומי מתעסק עם מעבד? אני אגיד לך מי - כולם. עתיד הענף הוא ב embedded. אם אתה לא רוצה למצוא את עצמך בתור עובד זמני שיושב במשרת סטודנט וכותב GUI, כדאי לך להשלים עם הקביעה הזאת.

DadleFish

New member
חחחחחחחחחחחחח ויני קרעת אותי

אתה יודע שצחי מנהל את פורום נוער ליכוד?

Zack DA

New member
זה היה פעם, אבל אני עדיין חבר ליכוד

. עכשיו גם תגיד שברור מאילו שאני דמגוג. כל דבר שישכנע אותך לשכנע את עצמך.

DadleFish

New member
לא אמרתי זאת,

ואני בטח שלא אכנס לפוליטיקה מעל דפי הפורום הזה.

Zack DA

New member
כל מקרה לגופו.

לא סתם אני אומר - יש מקרים שבהם חייבים לכתוב ב- CPP. יש מקרים שלא. באלו שלא - זה טמטום לכתוב ב- CPP ולא ב- JAVA.

vinney

Well-known member
אכן כל מקרה לגופו.

הכל התחיל מזה שאמרתי שלא כדאי להיות כל כך נחרץ, עכשיו אתה מבין למה התכוונתי.

Zack DA

New member
../images/Emo45.gif זה בדיוק מה שאמרתי בהתחלה.

לא צריכים להיות נחרצים. וזו בדיוק הגישה של אלדד שיש לי בעיה איתה.

DadleFish

New member
אין פה עניין של נחרצות

יש שפה טובה, ויש שפה פחות טובה. שתיהן חופפות במטרותיהן, אלא ש-JAVA עושה זאת פחות טוב. ציינתי כבר בשרשור כמה מקרים בודדים שבהם כדאי להשתמש ב-JAVA (מעבר ללימוד - השפה מצוינת ברמה האקדמית). חוץ מהם, אין מה להתלבט.

למעלה