התחלה חדשה

התחלה חדשה

שלום לכולכן אז היום קבעתי לי תור לד"ר בר סוף כל סוף לאחר הרבה לבטים .ומתחילים במסע לתרומה.אז אני מבקשת ממי שעברה את זה או עוברת לספר לי לשתף אותי מהלא נודע למה לצפות.

סביון1

New member
הי לימור

אם הבנתי נכון התחלת במסע לתרומת ביצית. מאד ממליצה לך לקרוא את כל המידע על תרומת ביצית שנמצא בסרגל הקישורים ב"שאלות נפוצות". למה בחרת דוקא בדר' בר? שיהיה בהצלחה, סביון

אולי מזל

לפני 4 שנים כאשר התבשרתי שאני זקוקה לתרומה הלכנו לאמירקאן מדיקל סנטר ושם בעצם בישרו לי שאני בהריון ספונטני.וגם אני והבעלול שלי התרשמנו מאוד לטובה ממנו.למה יש משהו שאני לא יודעת עליו?מה הבעיה שלך ?יש לך נסיון בתרומה מושג.בכל אופן תודה לך מצפה לתגובה

סביון1

New member
למיטב ידיעתי הטיפולים במדיקל הם

ממוקפאים בלבד. את כתבת בשירשור אחר בדף הזה שההצלחה היא 4% בלבד במוקפאים. האמת - נשמע לי אפילו יותר נמוך ממה שאני יודעת. בכל אופן לא מפריע לך לנסות טיפול במוקפאים כשסיכויי ההצלחה נמוכים יותר מאשר בטריים?

תעזרי לי

לא יודעת מה לומר לך רק קבענו תור לשיחה יעוץ אבל אם יש לך אינפורמציה על רופאים שעושים את התרומה עם עוברים טריים אז תדריכי אותי.יש לך icq או מסנג'ר .אם יש לך אז אפשר לדבר באון ליין .תודה לך

נועם@בת

New member
אני יכולה לשתף אותך במידע שקיבלתי

לא מזמן על מדיקל, מקווה שהוא עדין רלוונטי. מדיקל סנטר עובדים עם רומניה. התורמות הן נשים בריאות, לא מטופלות בפוריות, שתורמות עבור כסף. בטיפול מתחייבים לתת לך 5 ביציות, לא מתחייבים על מספר עוברים. את העוברים מקפיאים מיד לאחר שהוכחה הפריה בעודם בני תא אחד או שנים. העוברים המוקפאים מוטסים לארץ. בארץ לקראת הביוץ אצל המטופלת הם מופשרים, ממשיכים להתחלק עד 8 תאים ומוחזרים לרחם, עם תמיכה של גסטון (אם מתווכחים אפשר להשיג הקלות לאנדומטרין). לטענתו של דר' בר, עובר קטן נפגע פחות בהקפאה ולכן להקפאה אין השפעה שלילית משמעותית על סיכויי ההצלחה. לפני כל הפרוצדורה צריך לעבור צילום רחם, ביופסה של הרירית (עם עדיפות לעבור אותה במדיקל סנטר, כלומר בתשלום). לגברים לרוב מוצע לעבור בדיקת זרע בהגדלה של פי 6000 אצל פרופ' ברטוב ותרבית זרע. בהצלחה נועם

למעלה