* התחלה חדשה * מקווה שהתחלה חדשה היא דרך אמינה בכדי למצוא בחורה מתאימה, ב ה צ ל ח ה לי
ב בועz New member 2/6/11 #1 * התחלה חדשה * מקווה שהתחלה חדשה היא דרך אמינה בכדי למצוא בחורה מתאימה, ב ה צ ל ח ה לי
ב בועz New member 2/6/11 #4 הכל משמיים, תודה רבה (היא התרגזה וצעקה על המהלך הבא: הסרת חברות בפייסבוק - נסיתי להסביר שהמהלך הנ''ל היא לאבטחת המצב ) רוצה לצאת איתי?
הכל משמיים, תודה רבה (היא התרגזה וצעקה על המהלך הבא: הסרת חברות בפייסבוק - נסיתי להסביר שהמהלך הנ''ל היא לאבטחת המצב ) רוצה לצאת איתי?
ד דניאלוש בת New member 2/6/11 #9 חח אני בדיוק לפני שנתיים סגרתי ורט הלילה המאושר בחיי... חח ותראה איפה אני היום אז באמת תנשום עמוק ויאלההה להמשיך הלאה
חח אני בדיוק לפני שנתיים סגרתי ורט הלילה המאושר בחיי... חח ותראה איפה אני היום אז באמת תנשום עמוק ויאלההה להמשיך הלאה
א אושר תמידי New member 2/6/11 #6 בועזזזזזז אין הברכה שורה אלא...... כדאי שתתחיל להפנים..!! ושיהיה בהצלחה בכל.
ק קליט New member 2/6/11 #8 בועזזזזזזזז נראה שאמנם יש לה ולאמא שלה פיוז קצר . . . אם זה נראה לך, אולי זה אפשרי שתשלח מישהו שיגשר ביניכם ? . . .
בועזזזזזזזז נראה שאמנם יש לה ולאמא שלה פיוז קצר . . . אם זה נראה לך, אולי זה אפשרי שתשלח מישהו שיגשר ביניכם ? . . .
ש שרוליקק New member 3/6/11 #16 ברקורסיה חייב להיות תנאי עצירה... יתירה מכך, הקריאות הפנימיות לפונקציה חייבות להתכנס לעבר התנאי הזה.
נ נשמה מאושרת New member 3/6/11 #20 ../images/Emo45.gif לכל לולאה/רקורסיה יש תנאי עצירה אם אתה דואג שהוא אכן יהיה שם אחרת זו לולאה אינסופית
../images/Emo45.gif לכל לולאה/רקורסיה יש תנאי עצירה אם אתה דואג שהוא אכן יהיה שם אחרת זו לולאה אינסופית
ק קליט New member 3/6/11 #18 הייתי שוקל אם לא שווה לך לעבור לשיטת השידוך - ומדי פעם לערב את השדכנית, למשל שהשדכנית תשאל די בהתחלה על ענייני כספים, ושתזרז את העניינים יותר, וכפי רצונך .
הייתי שוקל אם לא שווה לך לעבור לשיטת השידוך - ומדי פעם לערב את השדכנית, למשל שהשדכנית תשאל די בהתחלה על ענייני כספים, ושתזרז את העניינים יותר, וכפי רצונך .
ב בועz New member 3/6/11 #19 אני כנראה שאלך על האופציה הזו, אך לבנתיים, קצת הפסקה... גם ככה אין לי זמן ( עובד 7 ימים [בשבת לא ממש '' עובד '' ) ... ממוצע 9 שעות ליום ) מבין?
אני כנראה שאלך על האופציה הזו, אך לבנתיים, קצת הפסקה... גם ככה אין לי זמן ( עובד 7 ימים [בשבת לא ממש '' עובד '' ) ... ממוצע 9 שעות ליום ) מבין?