התחלה חדשה

דנדי200

New member
התחלה חדשה

היי, אני לא יודעת אם אני במקום הנכון, אם פה אני יכולה לקבל תשובות או עזרה אני בת 31, שכירה במפעל ולפני כשנתיים למדתי אימון אישי. השנה החלטתי לפתוח עסק פרטי במקביל לעבודתי ולעסוק באימונים אחה"צ ובערבים למרות ההחלטה ויוזמה והצעדים כבר עשיתי לפתיחת העסק, החשש קיים הפחד מניהול עסק אישי, בבית, השיווק , האיך להגיע לאט אבל בטוח לחלום שלי לעסוק בזה במשרה מלאה האם כאן נמצאות חלק מהתשובות לשאלות, התמיכה? דנדי 31

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
נשמח לעזור לך כאן ../images/Emo24.gif

וגם בפורום נוסף של תפוז שנקרא "מאמנים אישיים". כל הכבוד על האומץ לצאת לדרך העצמאית שלך. כיצד נוכל לעזור עם החששות, הקשיים? כיצד תרצי שנתמוך בך?

דנדי200

New member
עוד שלב בפריצה העצמאית

היי ענבל, שמחה עד הגג שנענית בחיוב חודשיים של לילות לללא שינה וחפירה עמוקה בנבכי נשמתי ונפשי ובסוף הלידה.... החזון שם החלטתי שהחזון שלי הוא לכשאנשא ויהיו לי ילדים ארצה לעבוד מהבית, לעזור לאנשים, להיות שם עבור משפחתי ועבורם להיות אחראית על הזמן של עצמי והחודש הלכתי לפתוח עסק, להוציא כרטיסי ביקור ומה עכשיו? החלטתי שבתור התחלה ארצה לאמן חבר'ה צעירים שארגיש בנוח איתם ואיתי אני עדיין לא מוכנה לפירסון בעיתון מקומי או בפליירים איך אציע את עצמי? איך להתחיל? מאיפה? מה עושים? איך? עד שקיבלתי רגליים חמות הן מתחילות שוב להתקרר

ענבל כהן חמו

מנהל
התחלה

איך פוגשים את החברה הצעירים האלו? כיצד תוכלי להציע להם אימון? האם תוכלי להציע מספר פגישות בחינם כדי להתחיל? אילו עוד רעיונות יש לך שמלהיבים אותך להתחלה?

Gvido Zivers

New member
הנה הצעדים שעלייך לעשות עכשיו

מה שכתבת עד עכשיו, זה מצויין. הנה עוד כמה דברים שאת צריכה לעשות עכשיו: א. את כבר יודעת מהו גיל קהל היעד אליו את פונה, נשאר לברר עוד כמה דברים בקשר לקהל היעד: - עם איזה בעיות שלהם את הולכת לעזור? מה את הולכת לפתורי? - מה הבעיות הנפוצות של קהל היעד שלך? מהם הנושאים הרלוונטיים ביותר עבורם? (כיצד הם מגדירים את זה במילים שלהם). ב. מומלץ שיהיה לך אתר אינטרנט, אפילו משהו מאוד פשוט של עמוד אחד, בו את תפני לקהל היעד שלך ותראי שאת מתעסקת בדיוק בבעיות שלהם ויכולה להביא אותם לפתרונות. שלך יש בידיים את הדברים שהם מחפשים עבור עצמם. אתר אינטרנט נכון, זה נושא גדול בפני עצמו, אבל מה שרשמתי, זה הקו המנחה בשביל ההתחלה. ג. עליך להוציא מספר מאמרים בהם את תתני פתרונות לחלק מהבעיות של קהל היעד שלך. ד. עליך להתחיל לאגור רשימה של לקוחות פוטנציאליים, שהתעניינו במה שאתה עושה, והנושאים שלך היו אקטואליים להם. עדיף לעשות את זה דרך האתר. עלייך לשמור על קשר מתמיד איתם, כי הם יהפכו ללקוחות שלך בעתיד ויביאו עוד לקוחות. ה. לאחר שצברת מספיק אנשים שמתעניינים במה שאת עושה, את יכולה לארגן מפגש חינם, סוג של ערב מבוא. כבר שם תוכלי לקבל בקלות 20% לקוחות מכלל האנשים שהגיע. אם תעבירי את המפגש בצורה נכונה.

ענבל כהן חמו

מנהל
עיצות טובות, אבל

בעיני צריך להזהר מהמילה "צריך". לא "צריך" להוציא מאמרים. זו שיטה שעוזרת ומתאימה לאנשים שמרגישים נוח בכתיבה, ולא לכולם. כל דרך היא טובה, וכל אחד צריך למצוא את המקומות בהם הוא מרגיש נוח להתפתח ולפתח את העסק שלו דרכם. האתגר בפיתוח העסק הוא כמו בכל תחום בחיים - למצוא את הדרך לצמוח תוך שמירה על הערכים והאותנטיות שלך.

Gvido Zivers

New member
גם אנשים שלא טובים בכתיבה יכולים להוציא

פשוט עושים את זה בדרך קצת שונה ויש לא מעט דרכים כאלה. דרך אחת הפשוטות, היא להקליט את עצמך מסביר איזשהו נושא או נותן אימון בנושא מסויים, ולאחר מכן להעלות על נייר את ההקלטה.

ענבל כהן חמו

מנהל
רעיון טוב ובכל זאת

אין מתכון אחד להצלחה בעסק. אפשר להצליח בדרכים רבות. המאמר הוא דוגמא לדבר שיכול לעזור אבל אינו הכרחי. אתר אינטנט הוא דרך מעולה, ובכל זאת יש אנשים שמתחילים את דרכם ואפילו ממשיכים ומצליחים מאוד ואין להם אתר. כאן בפורום האימון אנחנו מעדיפים לא להציף את הפונים בעיצות אלא לגשת לנושא באופן אימוני יותר.

Gvido Zivers

New member
זאת אחת הבעיות הנפוצות

מאמנים אישיים מתמחים בנושא שלהם, אבל לא אוהבים לשווק את עצמם וזוהי בכלל לא ההתמחות שלהם, אבל בכל זאת צריך לעשות אותם.

אוריק3

New member
היי דנדי ...מכיוון שיש הרבה מידע ואפשרויות

שולח לך מסר אישי..

orpazn

New member
לאוריק

חבל .. מסר אישי לא מגיע לעיני כולם..זה סוד?

דנדי200

New member
סליחה,

בוקר אור, סליחה שהזנחתי אתכם, לא הייתי בקו הבריאות. ושלומכם? קראתי מס פעמים את שכתבתם וייעצתם. את משפטיו של אוריק רשמתי לפני בזיכרוני ואני מהרהרת בהם לא מעט. תודה אבל ענבת אמרה משהו שמאוד תפס אותי: "האתגר בפיתוח העסק הוא כמו בכל תחום בחיים - למצוא את הדרך לצמוח תוך שמירה על הערכים והאותנטיות שלך" אז החלטתי שאני רוצה להתגלגל לאט אבל בטוח, אפיץ כרטיסי ביקור בין חברים, לגבי פליירים שישלחו באופן אישי במעטפות אישיות לרדיוס X ממקום מגורי טרם החלטתי אבל החלטתי לחזור לקרוא חומר בנושא ומכיוון שטרם בחרתי לי ממש קהל יעד, ואני לא רוצה לחסום את עצמי מכיוונים אפשריים, אתחיל על מה שיש. עכשו אני גםיודעת שאם ארגיש רעד או חשש, או שיהיו לי לבטים כבר יש לי לאן לפנות. שיהיה לכולנו בוקר קסום ושופע אור דנדי

למעלה