התחיל המפקד אתמול בערב (9.9) התקשרו אלי כבר מהמפקד והכל...אני מקווה שיצא סבבה
C CHEN106 New member 10/9/07 #1 התחיל המפקד אתמול בערב (9.9) התקשרו אלי כבר מהמפקד והכל...אני מקווה שיצא סבבה
C CHEN106 New member 10/9/07 #4 זה גם מה אמרו לי היי קוראים לי סיוון אני מהתנועה שלך. א. אני לא מכיר שום סיוון. ב.שאלה 3 שלה זה באיזה תנועת נוער אתה...משמע...איך את יכולה להיות בתנועה שלי אם את לא יודעת איזה תנועה אני?
זה גם מה אמרו לי היי קוראים לי סיוון אני מהתנועה שלך. א. אני לא מכיר שום סיוון. ב.שאלה 3 שלה זה באיזה תנועת נוער אתה...משמע...איך את יכולה להיות בתנועה שלי אם את לא יודעת איזה תנועה אני?
י יהודיה גאה 91 New member 12/9/07 #5 גם אלי התקשרה סיוון!!! זה היה מצחיק שיגעתי אותה אבל היה נחמד...
O omer628 New member 12/9/07 #6 אתם לא מכירים את האנשים שהתקשרו בית"ר שכרה חברה שתכין את המדריכים לקראת המפקד עקב כך אתם לא מכירים את מי שמתקשר אליכם והוא אבל הוא כן מהתנועה שלנו
אתם לא מכירים את האנשים שהתקשרו בית"ר שכרה חברה שתכין את המדריכים לקראת המפקד עקב כך אתם לא מכירים את מי שמתקשר אליכם והוא אבל הוא כן מהתנועה שלנו
S sapirdanino New member 16/9/07 #8 גם אליי התקשרו!! היום התקשרו אליי [ 16.9] חח טיפה נלחצתיי וזה היה רק ההכנהה יאוו!
ס סתיוי היחידה New member 17/9/07 #9 גםם אליי יתקשרוו אתמוללל! אתמולל [16.9] התקשרוו גם אליי...זה אפילוו לא היה מספר חסויי זה היה קידומתת 03!!
גםם אליי יתקשרוו אתמוללל! אתמולל [16.9] התקשרוו גם אליי...זה אפילוו לא היה מספר חסויי זה היה קידומתת 03!!