התחילל

Skiter

New member
נגמר ../images/Emo4.gif לגבי הפרק האחרון..

זה היה פרק נוראי! זה היה כזה עצוב, לחשוב שילד בגילי עושה כאלה דברים... איך ילד עושה את זה?? איך? לא משנה כמה מציקים ויורדים עליו, מי מגיע לרמה כזאת?????? איך נער מגיע למצב שהוא לוקח רובה וטובח את ילדי ביצפר שלו?? אני כל כך מזועזע, בהתחשב בכך שבביצפר שלי ילד הוציא לשומר את הרובה מהנרתיק.. בית - דגני מסריח... כלום לא קרה, והילד נשאר בביצפר. לפני כמה זמן, חודש בערך לפני סיום הלימודים הוא הלך סתם לפניי עם עוד איזה אידיוט. אני במקרה הלכתי אחריהם, ואז היה שם איזה שומר עם רובה, אז הדפוק הזה אומר לחבר שלו: "זה נראה לי מוכר"... איך? איך ילדים מגיעים לרמה כזאת של טמטום ובעיות במוח??? מה כדי להוכיח שאתה קול? מה קול בלהחזיק רובה ולטבוח ילדים בו? מה יעזור לך אם תטבח ילדים חפים מפשע בגלל שכמה ילדים הציקו לך???????? הפרק הזה, היה טעון בכל כך הרבה משעמעות לגבי המצב של נערים, ולאיזה רמה של אלימות הם מגיעים כשהם מתוסכלים... נקווה שבישראל דבר כזה לא יקרה.. אהבתי את הפרק עם הטנדר.. את הפרק הראשון גם היה די מעצבן...

מתן ב

New member
אתה צודק...

אנשים פשוט דפוקים... אבל זה מה שקורה שילדים עם מלא ביטחון עצמי מחליטים לרדת על ילדים שאין להם חברים וביטחון, אני ממש שונאת שעושים ככה! בגלל שילד הוא מקובל הוא חושב שהוא יכול לעשות כל מה שהוא רוצה ולצאת מזה בשקט, אני לא חושבת שמגיע למישהו למות בגלל כמה מילים, אבל צריך לתת עונש או משהו... כמו שהחבר של הילד הזה אמר "הם כל הזמן הציקו לו" אני חושבת שהוא התכוון למעודדות וספורטאים, כי ראו שתיים או שלוש מעודדות שנורו, וכל מי שהיה בחדר הלבשה... הילדים האלה בטח היו ממש רשעים בשביל שהוא יגיע לרמה כזאת של עצבים שהוא רוצה פשוט לירות בהם ולהרוג אותם, הם פשוט מגזימים בלי להתחשב...

Skiter

New member
כאחד שהיה מוצק

על ידי הילד, ה"קול" של הכיתה.. פעם אני זוכר שהוא גרם לחלק נכבד מהכיתה לזרוק עליי ניירות נייר , אז משכתי לו בשיער כנקמה, היה ממש נחמד, כשחושבים על זה..... בכל מקרה, לפי איך שאינ מכיר את עצמי, בחיים אבל בחיים לא הייתי יורה במישהו אם הוא הציק, אולי הייתי מרביץ לו (אני הייתי יוצא הכאוב מהעניין) אבל בחיים לא הייתי עושה משהו שיגרום לסכנה ממשית....

מתן ב

New member
איזה כיף לך...

אתה הצקת ל"מציק" של הכיתה... אני אף פעם לא הייתי הילדה שמיציקים לא, אבל גם לא הצקתי. ממש שנאתי את הילדים המציקים, גם לי היה בא מדי פעם למשוך להם בשיער או משהו... הם ממש היו מעצבנים אותי שהם היו מציקים לילדים שאין להם כוח חברתי כמו להם... זה ילדים ממש רשעים! תראה מה עשינו, מדיון על פרק הלכנו אחורה איזה 3-4 שנים (אצלי לפחות, לא יודעת מה איתך...) בזכרונות על הבית-ספר... אז כדי שזה יהיה קשור למשמרת שלישית: היה פרק ממש יפה!

Skiter

New member
עמדנו בגבול הטעם הטוב...

בפוקרמים אחרים שרשורים טופייקיים גולשים למקומות אחרים לגמרי.. פורום הארי פוטר למשל, אני חבר בו, ככה זה שם..

אתה צודק

ולדעתי בארץ דבר כזה יהיה מקרה מאוד נדיר. אצלי בבי"ס היה מקרה לפני 4-5 של התקוטטות עם סכינים בין שני תלמידים. אחד לא היה מהבצפר וזה שהיה סולק אני חושב. הכל בא, כמובן, מלחץ חברתי. חבר של הילד שיקה בכל האנשים האלה אמר שהיו ילדים שתמיד הציקו לו, והתיכון זה משהו כמו חצי מהחיים שלו, אז הוא התעצבם, לקח רובה וירה במי שעצבן אותו. זה בא מלחץ חברתי, חינוך מהבית, חינוך מהרחוב וטמטום, לדעתי

Skiter

New member
לפי מה שראינו החינוך בבית שלו היה

מעולה! גם לנו היה מקרה של סכינים (ושוב לא העיפו את הידל אבל הוא עזב..) ידל מהשכבה שלי הוציא סכין על ילד מט´, שניהם נשארו באותו יום בביצפר כשתי השכבות נסענו לקייאקים בצפון..... הפלא ופלא שניהם בית - דגנים

אם התכוונת שהחינוך של הילד מהסדרה

היה מעולה, אז אצטט את בוסקו ואגיד "אי אפשר לדעת מה קורה מאחורי דלתיים סגורות". יכול להיות שההורים עשו את כל מה שהם יכולים, אבל זה לא היה מספיק. יכול להיות שאולי זה (בין השאר) בגלל שהאבא לא מספיק בבית או שהאמא נותנת יותר תשומת לב לאח הקטן. אבל כמובן שהגורם המרכזי הוא החברה בבי"ס. אגב, גם אני שונא מציקים, אבל יש סוף טוב לגביהם: תחשבו איפה מי שעוסק בהצקה לילדים בחט"ב במקום ללמוד יהיה בעוד 10 שנים?

Skiter

New member
בגן של נחמה..

יש את המציקים האלה שהם ממש אבל משמ סתומים למשל שהם אומרים לך הארי פוטר, בכוונה של קללה.. הכי כיף לרדת עליהם מול כל הכיתה בזמן שהם יורדים עליך...

OZ MASTER

New member
סתאם רציתי לידע אותכם

בגרמניה קרה בדיוק אבל בדיוק אותו מקרה כמו עם הילד רק שהילד בגרמניה בא עם תת מקלע לביה"ס והרג משהו כמו 18 מורים ו-16 תלמידים ואחד מהיחידה המיוחדת הזאת ופצע עוד מלא! ככה שדברים כאלה קורים לנו מתחת לאף כמו שאומרים.

Skiter

New member
ידעתי על מלא מקרים בארה"ב...

זה לא המקרה הראשון....

Skiter

New member
מאל זה שהיו לפחות 4, 5 מקרים

שזה, הרבה 7 יותר מידי!

למעלה