התחילה מזרחית !!!

• פותח הנושא ETN
  • פורסם בתאריך

ETN

New member
התחילה מזרחית !!!

יש רוח מזרחית ! מחר בבקר ים יפה ומסודר,גלים ארוכים בגובה של עד 1.20 תהנו

resh0

New member
למה הנשים דופקות את הרכבים בחניה?

הגבר שאיתה, הוא האשם!!!!! למה? כי הוא כל הזמן מנסה לשכנע את אישתו כי אורכו של הקטע הזה !---------------------------------------! הוא 30 סמ´ .... אז עכשיו נסה לענות שוב על השאלה: מה יהיה גובה הגלים מחר?? התשובה שלי: 20-30 סמ´. עצוב, אבל אמת.

רוזיA

New member
אחי אתה בעל ניסיון אבל אני חולק...!

מחר בבוקר מי שיקום מוקדם יקצור 50 יפיפה ומושלם עם רמפות לאריאלים קטנים וחמודים אני מאמין ב10 באמת יהיה פלטה אבל יש מחר ים בבוקר בליינד!

ETN

New member
בדקתי היה רק 90...

טעיתי רק ב-30 ס"מ. ס ל י ח ה לעומת זאת רש טעית בגדול...הים עכשיו מצוין לגלישה.חבל שאתה נוטה לזלזל בתחזיות שלי כל פעם מחדש,וזאת למרות שפעם אחר פעם,מה לעשות,צדקתי. "צא ולמד" "לך לנמלה עצל" וכו´ וכו´ אה וגם..."יותר טוב להבין מעט מאשר לא להבין הרבה" בוקר טוב.וגלישה נעימה.

resh0

New member
אל תתן לאישתך בעתיד לנהוג ברכב...

או, תלמד אותה קני מידה נכונים... גובה הגלים (האמיתי) בדיוק בין 20 ל 30 סמ´ ואילו הייתי מאמין לך, בעצמי הייתי דופק את האוטו... כדי לתת לך קנה-מידה אמיתי לגל של 90 ס"מ, אז החלטתי הפעם להיות מחנך וצירפתי תמונה. 90 סמ´ יש, אבל במקומות אחרים...

רוזיA

New member
טוב בוא נתחיל בזה שזה גל של 60+....

ונכון צדקת בסוף היה איזה 40 בבוקר אומנם גליש מאוד אבל עדיין לא נחשב גל בשביל רוב הגולשים..........! ועם התמונה ששמת היא גל של 90 אז רוזה פה אחשלי גלש בגלים של 6 מטר וגם נכנס צינור לפני כמה שנים .......! אומנם אתה יכול למדוד בול 90 אבל בדרך כלל זה הערכה לא מדויקת והיא בדרך כלל יותר נמוכה מי במציאות... למשל גל של מטר בארץ עם תמדוד ממש עם סרגל תיראה שם אפילו 2 מטר או יותר....! וככה זה גם בחו´ל שלוש פייט שם חתיכת גל אפילו שזה כולה מטר במים שלוש פייט שמה זה מטר וחצי אפילו שתיים....!

resh0

New member
הבהרות.

בד"כ בארצנו, גל של מטר הוא גל בגובה הראש, גל של 2 מטר, פעמיים גובה הראש. בחול הגלים חזקים יותר ולכן הם שואבים הרבה מים לפני השבירה, כך שהגל מקדימה גדול יותר, אך מאחור נשאר אותו הדבר. בחו"ל גל של 3 פיט, הוא גל שעובר במקצת את גובה הראש (הכל בד"כ, זה לתוי בסוג השבירה). הים היום בכלל לא גליש (באשדוד) והגובה הוא 20 עד 30 סמ´ בלבד. התמונה שהצגתי לקוחה ממקום שבו גלשתי, מכאן שזה באמת 3 פיט, 92 סמ´ בערך.

zvikel

New member
אהבתי

"הגבר שאיתה, הוא האשם!!!!! למה? כי הוא כל הזמן מנסה לשכנע את אישתו כי אורכו של הקטע הזה !---------------------------------------! הוא 30 סמ´ ...." הרבה משמעות נסתרת .....(או לא כל כך נסתרת ) בלי הרבה קשר לחניה :)

למעלה