התחייה

קווארק

New member
התחייה

כמעט הייתי בטוח שהפורום שעדיין לא נולד כבר מת והנה נס נוצר: התחייה. (לא היה סרט כזה עם הנוסע השמיני?) שמים אפורים רוח חמה נושבת טיפות של גשם החלו לרדת תל אביב העיר השרויה בחלום של אפור נעה בקצב שלה. לשבת בטיילת מול הים הרוגש והשוצף כוס אספרסו ביד ימין סיגריה ביד שמאל והעולם נעצר מלכת. חושבני שהפורום ירד למחתרת אולי רק מפני השקיפות היתר שנתנו חברי הפורום זה לזה כך שהחלה חדירה לתחום הפרט שלא לצורך, זה אמר מס´ מילים האחר הגיב כפי שהגיב והנה דממה. מקוה כמו שאומרים בש"ס להחזיר עטרה ליושנה. רק מהתגובות המהירות לאריה זה מראה על כך שאנשים כן קופצים מדי פעם להציץ, והפורום חסר להם. אז בהצלחה.

פאיפאי

New member
לאורך הים...- מחשבות של חורף

גם אני חזרתי בדיוק כרגע מהים... הלכתי לשבת קצת לבד, לחשוב, לקרוא להריח את הריח הזה של החורף שנמצא ממש בפתח ומחכה שנתפוס אותו בשתי ידיים... וכ"כ רציתי לקום מהכיסא להניף ידיים לשמיים ולהסתובב, להסתובב, להסתובב כשהטיפות נופלות לי על הפנים ואני נושמת את האויר בנשימות גדולות שממלאות כל מקום פנוי בריאות ובלב... ואני מחכה... ורוצה למלא את החלל הזה במשהו טוב, מיוחד, חדש שיהיה שלי ושאני אהיה שלו.

קוקולה25

New member
הייתי רוצה להמשיך את הדיון על..

"הירידה של חברי הפורום למחתרת" כמו שידידינו קווארק הגדיר יפה. כשהגעתי למפגש הראשון של ספידי ז"ל לא תארתי לעצמי כמה מקום יכול לתפוס אתר וירטואלי בחיים של אדם. מה שקרה הוא שהתחלתי להכיר את הנפשות הפועלות פה באתר מעבר להתפרפמות בפורום..עברתי(אני מתארת לעצמי שלא רק אני)לשיחות טלפון שגלשו לשיחות נפש לפעמים, יציאות לבילויים משותפים או סתם כוס קפה... אכשהו ממשהו וירטואלי זה כבר התגבש למשהו יותר גדול. דעתי בנושא היתה ועדיין אני מחזיקה בדעה זאת ש..ברגע שאנשים מכירים מעבר להכרות הוירטואלית שבעצם היותה כך היא חשאית ומסתורית,אתה מאבד את הכוח שלך כאדם אנונימי..פתאום כל דבר שמישהו סיפר הפך לרב משמעות כי ההיא שמעה שכך וההוא שמע אחרת..אי אפשר היה באמת לספר את מה שעל הלב ופתאום באה ההתפוצצות (שאולי היתה צפויה). אם זכור לכם,כשאלי פתח את הפורום החדש בספידי אחרי שנטשנו את הישן העלתי נושא שגרר דיון יפה וארוך ולאו דווקא בנושא ההטרדה. פחדתי לספר אותו וגם כתבתי שיכול להיות שזה יגרור חוסר נעימות מצידי כי כולם כבר מכירים אותי. אולי הפיתרון הוא להקטין את מינון הפגישות(סליחה פאי שאני בעצם שוללת במילים אילו את ההצעה שלך לטיול). אולי ההפסקה הזאת שירדה על אנשי הפורום היא טובה לכולם. לוקחים קצת פסק זמן, מלבנים אי-הבנות.. ואולי המרחק שלקחנו יגרור "תחיה"(אני אוהבת את הניסוחים שלך קווארק) של הפורום במתכונתו החדשה. עובדה,כולם קופצים לכאן מדיי פעם לבדוק מה נישמע ומה חדש... בכל אופן אני לא מתחרטת על המפגשים שלנו,הכרתי פה אנשים נפלאים ואני מאמינה שמההתנסות הזאת פה בפורום כחברה,למדתי המון... אוהבת את כולכם קוקולה נ.ב פאי,תודה על הברכות

מסכימה.

גם עם ניתוח הדברים שלך קוקולה וגם עם ההצעה להפחתת מינוני פגישות (כפורום, כקבוצה) מפגשים בין אנשים בודדים מהפורום הם נחלתם האישית ואיש הישר בעיניו יעשה. באשר אלי, אני עם הזמן בטח אחזור לכתוב. מדגדג לי באצבעות...או במילים אחרות: התמכרתי. לפורום, לכתיבה...

למעלה