התחזית של THE RETURN

אליעד699

New member
התחזית של THE RETURN

כמעט כולם בפורום הרשמי שלה אומרים שהסרט יגרוף בערך 10-20 מליון$... יחסית זה סבבה.. בהתחשב שזה לא סרט שמוקרן בכל אמריקה... הוא מוקרן כולה ב1,200 אולמות כי הוא סרט של חברת הפקה קטנה יחסית.. אבל אל תשכחו שגם ב"הטינה" הציפיות היו דומות אם לא פחותות והסרט גרף 39 מליון$ על היומיים הראשונים..!! התקציב של הסרט הוא 15 מליון$ חוץ מזה שלסרט לא עשו פרימיירה או משהו בסגנון... אבל אומרים שכל אמריקה מפוצצת בפרסומות של הסרט בטלויזיה ובעיתונים.. נקווה לטוב.. בע"ה..!!! הסרט מגיע לקולנוע עוד 5 ימים !!! כמעט שנתיים חיכיתי לו ועכשיו הוא כלכך קרובבב..!! כניראה שאצטרך להוריד אותו עד ש[ואם בכלל] הוא יגיע לקולנוע בארץ...

smgfan

New member
לא! חבל להוריד!

הכי עדיף לחכות לקולנוע, אם כבר לראות אז שם! אני מאוד מקווה שהסרט יזכה לתשומת לב רבה, שרה היא השחקנית הראשית והכי מפורסמת שבו ואני מאוד מקווה שהיא תצליח למשוך קהל גדול, עכשיו כש"באפי" כבר הסתיימה לפני כ-4 שנים כמעט... נראה איך יהיה אצלינו ואני מצפה לביקורות טובות הפעם, לשם שינוי
חחחחח ד"א, מה עם ST? יש תאריך יציאה או משהו?

smgfan

New member
עדיין לא ידוע. אבל אני אנסה לברר../images/Emo13.gif

אני מקווה שמחר תהיה לי תשובה. באנגליה הוא יוצא רק בינואר, אז יכול להיות שאלינו זה יהיה בערך באותו הזמן.

smgfan

New member
הסרט הוא עצמאי.

ואני מקווה שהוא יגיע לבתי הקולנוע ולא ייצא רק בדיוידי. צריך להתחיל לשאול את מפיצי הסרטים בארץ, מתי הסרט יגיע.

smgfan

New member
תצפו בוידאוקליפים מהאתר!!

מוזיקה מפחידה! והם מה זה מסקרנים!

למעלה