התחזית למחר - בית 8

nitsansh

New member
התחזית למחר - בית 8

שני קרבות של ראש בראש: יפן נגד תוניסיה, רוסיה נגד בלגיה, וגם מאבק על המקום הראשון כדי להמנע ממפגש עם ברזיל בשמינית... יפן תעלה אפילו אם תפסיד בשער אחד לתוניסיה, אבל תרצה לנצח כדי להיות ראשונה. תוניסיה צריכה ניצחון של 2 שערים כדי לעלות. אם תנצח ב-3 שערים ויהיה תיקו דל-שערים בין רוסיה ובלגיה - היא תהיה ראשונה. לרוסיה מספיק תיקו כדי לעלות, אבל היא צריכה ניצחון, ותיקו או ניצחון קטן של תוניסיה, כדי להיות ראשונה. בלגיה חייבת ניצחון כדי לעלות, וכדי שתהיה ראשונה היא צריכה ניצחון של 2 שערים ותיקו או ניצחון לתוניסיה במשחק השני. במקרה של ניצחון בשער אחד היא צריכה ניצחון של תוניסיה. מבולבלים??? לא נורא... וזה סדר האירועים החשובים, דקה אחר דקה... דקה 17: 1:0 לרוסיה דקה 32: 2:0 לרוסיה דקה 44: 1:0 לתוניסיה. מחצית. נכון לעכשיו, רוסיה ראשונה, יפן שניה. בלגיה צריכה 3 שערים כדי לעלות, לתוניסיה דרוש עוד שער אחד. דקה 52: בלגיה מצמצמת ל-2:1. דקה 65: יפן משווה ל-1:1. דקה 67: בלגיה משווה ל-2:2. יפן עולה למקום ה-1, רוסיה ב-2. לבלגיה חסר עכשו רק עוד שער אחד. דקה 79: בלגיה עושה את הבלתי-יאומן ועולה ליתרון 3:2, אחרי שהיתה כזכור בפיגור 0:2. כעת היא עולה למקום ה-1, יפן במקום ה-2, ורוסיה בדרך הביתה. דקה 88: רוסיה משווה ל-3:3. נכון לעכשיו, יפן במקום 1, רוסיה במקום 2, ובלגיה בחוץ. משום מה, הרוסים מסתפקים בתיקו ומחכים לשריקת הסיום... דקה 89: השוער הרוסי סופג צהוב על בזבוז זמן. דקה 91: חילוף שלישי בנבחרת רוסיה. דקה 92: המשחק יפן - תוניסיה מסתיים, אבל לבלגיה נשארה עוד דקה להשיג שער ניצחון... דקה 93: שחקן בלגי שובר את תרגיל הנבדל של רוסיה (הוא היה בקו אחד עם המגן האחרון) וכשהוא מנסה לעבור את השוער הוא ספק מוכשל. לשופט אין ספק בענין, והוא פוסק על פנדל, ובנוסף לכך שולף צהוב שני לשוער ומרחיק אותו. רוסיה נשארת ללא שוער, כי היא ביצעה כבר 3 חילופים, והיא צריכה להציב שחקן שדה בשער כדי לנסות לעצור את הפנדל. ומי נבחר לבצע את המשימה? השחקן שנכנס 2 דקות קודם, שהיה בראשית דרכו שוער מחליף בקבוצת הילדים... ותנחשו מה קורה? הוא הודף את הפנדל!!! התוצאה נשארת 3:3, רוסיה עולה מהמקום ה-2 ותשחק נגד ברזיל. יפן נשארת במקום ה-1 ותשחק נגד תורכיה. המחליף שהציל את הפנדל, שהיה שחקן אלמוני לפני המונדיאל, הופך לגיבור לאומי גם ברוסיה וגם ביפן...

hirshfe

New member
זאת תחזית

או סרט פנזיה דרמה תורכי-רוסי? מי ייגלם טת השחקן המחליף, השוער בילדותו?

nitsansh

New member
בוא נגיד שזו תחזית...

עם קצת דמיון פרוע כדי ליצור סיפור טוב... אבל זה דבר שיכול לקרות, לא? אף פעם לא קרה שבדקה ה-90 פלוס במצב של תיקו נפסק פנדל והורחק שוער, ונכנס שחקן שדה שהציל את הפנדל? במונדיאל זה עוד לא היה, אבל תמיד יש פעם ראשונה...

nitsansh

New member
אתה יודע מה באמת לא הגיוני?

שקבוצה שצריכה לשמור על התוצאה בכל מחיר תעשה תרגיל נבדל בדקה ה-93... אבל מי שמכיר תסריט אחר שיכול להוביל לפנדל והרחקה של שוער, שיקום...

Luke

New member
רוצה תחזית?

יפן קורעת את טוניסיה או קורעת אותם בתיקו כדי לא להפגש עם ברזיל(למרות שגם אותם הם יכולים לתקוע) רוסיה מפסידה לבלגיה . ובלגיה עם הגנה נורמאלית עוברת את ברזיל.

nitsansh

New member
ומה עם יפן?

אם היא מנצחת את תוניסיה, היא תפגוש את תורכיה ואח"כ היא יכולה לפגוש את שבדיה או סנגל. עם הקהל הביתי והיכולת שלהם, חצי גמר זה לא בשמיים... ואם ברזיל עפה, אז בחצי גמר יפן יכולה לקבל את בלגיה (לפי התחזית שלך), דנמרק או אנגליה. ועם מזל כזה, היא עוד יכולה להגיע לגמר... אני בכל זאת מאמין שברזיל לא תיפול בשמינית... אבל ברבע נגד דנמרק (שתעיף את אנגליה) זה נראה לי אפשרי... אם יהיה משחק כזה, אני מהמר על נצחון לדנמרק בפנדלים... אז יצא לנו בחצי דנמרק נגד יפן או שבדיה או אפילו סנגל (יעברו את שבדיה ויפן? נראה לי גדול עליהם...). אתה יודע מה? ההסטוריה קובעת שכשצרפת ודנמרק נפגשות בשלב המוקדם, המנצחת במשחק זוכה בגביע... דנמרק אלופת העולם... מה תגידו על זה? מצד שני, נראה לי בהחלט אפשרי שיפן לא תנצח את תוניסיה, ואז המנצחת בין רוסיה ובלגיה תהיה ראשונה ותשחק נגד תורכיה, ויפן תיפול נגד ברזיל... ואז אני מהמר על שבדיה בחצי נגד ברזיל... הנבחרות האלה אוהבות להפגש במונדיאל, הן כבר עשו את זה 8 פעמים אם אני זוכר נכון... (רגע, סופרים: 1938, 1950, 1958, 1978, 1990, 1994 פעמיים... או ששכחתי אחד או שזה רק 7... ברזיל ניצחה ב-5 ו-2 תיקו) מכל הנבחרות שברזיל יכולה לפגוש בדרך לגמר, רק מול דנמרק אני הייתי מהמר נגדם...

Luke

New member
אמרתי את זה על ארגנטינה

וזה לדעתי נכון לגבי ברזיל...הם לא כל כך טובים. תפסיקו להתייחס להיסטוריה החוקים נשברו השנה (לפני 4 שנים כתבתי על זה אבל זה לא המקום כרגע). חהיה להם קשה נגד בלגיה. את דנמרק ואת אנגליה הם לא עוברים נקודה. המפגש היחידי שהיה להם מול נבחרת אירופית בבית המוקדם הם ניצחו בעזרת מתנה מהשופט המושחת(תורכיה). קוסטה ריקה וסין זה מטרות נייחות. נגד הגנות טובות(אירוםיאיות ) ממש אין להם מה למכור רונאלדו משחק כמו ילדה ריבאלדו חלש כל העונה וג´וניניו זה לא ג´וניניו שמלפני 4 שנים. לגבי יפן וקוריאה הן יכולות להגיע רחוק עם הקהל והיכולת (לפחות של קוריאה).

hirshfe

New member
רק שתדע

הכל בחיוך
ואני החלטתי עכשיו סופית מי אני רוצה שתקח אני בעד האנדרדוגס אז יאללה ארה"ב

nitsansh

New member
יש הרבה אנדרדוגס...

רשימה חלקית: סנגל, אירלנד, פרגוואי, תורכיה... אולי גם מקסיקו... כל אלה כבר בשמינית... ואלה שעל הגדר... קוריאה, יפן, תוניסיה, רוסיה, בלגיה... יש לי בעיה עם בית 4... הייתי רוצה שכל ה-3 יעלו... קוריאה צריכה לעלות כי היא המארחת, ולו רק בשביל הקהל הנפלא... פורטוגל כי היא פשוט טובה, והייתי רוצה שתגיע כמה שיותר רחוק... וארה"ב, כמוך... כי היא האנדרדוג, וכמו שהיא שיחקה ב-2 המשחקים הראשונים זה גם מגיע לה... אז אני ממש בבעיה מחר... נראה לי שאם צריך לוותר על מישהי, אז בצער רב אני אלך על ארה"ב...

nitsansh

New member
ובית 4

הבית הזה לדעתי הכי קשה לחיזוי... יש 3 נבחרות ש"מגיע" להן לעלות ויש רק 2 מקומות... אז בואו נראה... דקה 23: פורטוגל עולה ליתרון 1:0. קוריאה בשוק. דקה 37: 2:0 לפורטוגל. קוריאה בהלם. מחצית. ארה"ב - פולין עדיין 0:0. נכון לעכשיו, קוריאה "נוסעת" הביתה. דקה 58: קוריאה מצמצמת ל-2:1. דקה 72: קוריאה משווה ל-2:2. קוריאה באקסטזה. פורטוגל בדרך הביתה. דקה 83: פורטוגל עולה ל-3:2. קוריאה שוב בהלם. דקה 84: סוף-סוף שער במשחק השני... אבל למי? פולין עולה ל-1:0, משער עצמי של ג´ף אגוס האומלל (שער עצמי שני במונדיאל...). ל-250 מיליון אמריקאים זה לא ממש מזיז... דקה 89: פורטוגל כובשת שער נוסף, ועולה ל-4:2. הקוריאנים עדיין בשמינית, בזכות יתרון על ארה"ב בשער זכות! דקה 92: פנדל לארה"ב, השוער מורחק ואין יותר חילופים לפולין... סליחה, טעות... זה שייך למשחק אחר... נא למחוק... דקה 93: שריקת הסיום בדייז´ון... ארה"ב נוסעת הביתה מאוכזבת... דקה 94: שריקת הסיום באינצ´ון... השחקנים מ-2 הקבוצות מתחבקים... פורטוגל שמחה על הניצחון, אבל חוששת מהמפגש נגד איטליה... רגשות מעורבים בקוריאה... לא בצורה כזו היא רצתה לעלות, והיא היתה מעדיפה לפגוש את איטליה כדי להוכיח שמה שהצפוניים עשו ב-1966 גם הדרומיים יכולים... במקום זה היא קיבלה את מכסיקו... וכך הסתיים השלב הראשון של המונדיאל, ונותרנו עם 16 נבחרות...

למעלה