התחדשתי!!...

maler1

New member
התחדשתי!!...

חזרתי מאילת והתחדשתי בשני דיסקים...הראשון הוא phtsical graffiti והשני הוא the piper at the gates of dawn של pink floyd... עוד לא שמעתי את שניהם אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם על שני הדיסקים

FuNky M0nK

New member
תתחדש!

על פינק פלויד אני לא בדיוק יכול להעביר חוות דעת. אבל על פיזיקאל גרפיטי בהחלט כן. אלבום כפול נהדר, שבו שומעים סגנון שונה טיפה מסגנון 4 הראשונים. אלבום מדהים, לי לקח קצת זמן כדי לקלוט כמה הוא טוב. בהחלט אלבום מצוין. תהנה

Anuerysm

New member
תתחדש

פיזיקאל גרפיטי נהדר ופייפר בכלל טוב בפייפר יש כמה שירים שלדעתי הם שטויות אבל יש כמה ממש טובים כמו אסטרונומי דומינה\בייק\לוציפר סאם

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifגם אני קניתי היום את

פיזיקל גרפיטי! איזה נדחפת אני, אני לא כותבת כאן בדרך כלל, רק קוראת

AeroTom

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה. שמח לראות שיש פה עוד כאלה שקוראים ונמצאםי בסביבה, גם אם לא ממש כותבים. אם תרצי את כמובן מוזמנת לספר עלייך קצת ולכתוב יותר. אנחנו תמיד כאן גם בשביל כל דבר שקשור בלהקה. המשיכי להנות כאן בסביבה

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifתודה ../images/Emo13.gif

אמ.. אז אני קוראת פה כבר דיי הרבה זמן, הייתי חייבת להגיב, כי עד שמצאתי את פיזיקל גראפיטי, אין אותו בשום מקום, והיום מצאתי, וראיתי שבדיוק גם הוא קנה, אז הייתי חייבת גם לרשום

AeroTom

New member
דווקא הוא נמצא כמעט בכל חנות

לפחות במקומות שאני רואה...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifכנראה שבאזור השרון פחות

לא בכפר סבא, לא ברעננה, לא הוד השרון.. חיפשתי כל הזמן הזה בצליל, בסוף מצאתי בטוור רקורדס.. לא משנה, העיקר שיש לי אותו

AeroTom

New member
אז קנית אותו ב-120?

באוזן השלישית (ועוד קצת חנויות שהם לא רשתות גדולות מאוד) הוא עולה 100. באיזור השרון משער באמת שיש פחות אפשרויות. אך אם תהי בת"א תמיד עדיף לבדוק קודם באוזן השלישית, דיסק סנטר וחנויות היד-שניה גם. בעצם כל דבר בדרך כלל עדיף מטאוור רקורדס וצליל...
כמו שאמרת, העיקר שיש לך אותו

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifכן, מה לעשות,

בסביבה שלי יש רק צליל וטאוורק רקורדס..

למעלה