חזרתי מאילת והתחדשתי בשני דיסקים...הראשון הוא phtsical graffiti והשני הוא the piper at the gates of dawn של pink floyd... עוד לא שמעתי את שניהם אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם על שני הדיסקים
על פינק פלויד אני לא בדיוק יכול להעביר חוות דעת. אבל על פיזיקאל גרפיטי בהחלט כן. אלבום כפול נהדר, שבו שומעים סגנון שונה טיפה מסגנון 4 הראשונים. אלבום מדהים, לי לקח קצת זמן כדי לקלוט כמה הוא טוב. בהחלט אלבום מצוין. תהנה
ברוכה הבאה. שמח לראות שיש פה עוד כאלה שקוראים ונמצאםי בסביבה, גם אם לא ממש כותבים. אם תרצי את כמובן מוזמנת לספר עלייך קצת ולכתוב יותר. אנחנו תמיד כאן גם בשביל כל דבר שקשור בלהקה. המשיכי להנות כאן בסביבה
אמ.. אז אני קוראת פה כבר דיי הרבה זמן, הייתי חייבת להגיב, כי עד שמצאתי את פיזיקל גראפיטי, אין אותו בשום מקום, והיום מצאתי, וראיתי שבדיוק גם הוא קנה, אז הייתי חייבת גם לרשום
באוזן השלישית (ועוד קצת חנויות שהם לא רשתות גדולות מאוד) הוא עולה 100. באיזור השרון משער באמת שיש פחות אפשרויות. אך אם תהי בת"א תמיד עדיף לבדוק קודם באוזן השלישית, דיסק סנטר וחנויות היד-שניה גם. בעצם כל דבר בדרך כלל עדיף מטאוור רקורדס וצליל...