התחדשתי תודה לממליצים
פ פרארי1 New member 5/7/13 #10 רוצה לשמוע סוד? חוץ ממך וממני, לכל העולם ואשתו יש סמארטפונים, אז הם יכולים לגלוש בפורום גם כשהם באילת. אם הם באילת.
רוצה לשמוע סוד? חוץ ממך וממני, לכל העולם ואשתו יש סמארטפונים, אז הם יכולים לגלוש בפורום גם כשהם באילת. אם הם באילת.
D dori78 New member 6/7/13 #18 אם כבר נכנסנו לזה הטלפון שלי הוא Nokia 3510, המכונה סוברו 83' מטעמי אסתטיקה. בימים אלו ממש אנחנו סוגרים עשר שנים ביחד, זו מערכת היחסים הארוכה ביותר שהיתה לי מישהו פה יכול להתחרות בזה?
אם כבר נכנסנו לזה הטלפון שלי הוא Nokia 3510, המכונה סוברו 83' מטעמי אסתטיקה. בימים אלו ממש אנחנו סוגרים עשר שנים ביחד, זו מערכת היחסים הארוכה ביותר שהיתה לי מישהו פה יכול להתחרות בזה?
J jony stekino New member 6/7/13 #25 העלת בי נשכחות כל כך אהבתי את הנייד הזה אני זוכר שהחלפתי אותו רק בגלל שאין לו Bluetooth
ס ס ו ס ע ץ New member 5/7/13 #13 מצטער לקלקל את החגיגה אבל גם לי אין סמארטפון. היה לי לכמה שעות נוקיה E72, חזרתי מהר לנוקיה הפשוט.
I in rock New member 5/7/13 #14 עם כל הכבוד לנוקיה, E72 הוא לא בדיוק סמארטפון לפחות לא בתצורה שרובנו מכירים.