התחדשתי

• פותח הנושא N3W
  • פורסם בתאריך

N3W

New member
התחדשתי

GXSR 600 K8 2008 יד 1 ( אני יד 2) 6100 מייל (הכל יבש) עם סליידרים של B&G אגזוז חביב yoshimura gp evo 3 קיבלתי ככה על הדרך ג'ק קדמי ועוד אחד אחורי, אגזוז מקורי (וואו הדבר הזה ענק) ועוד כל מיני שטויות, את השטיח שעליו עמד האופנוע לא הצלחתי לקחת :(

תתחדש

fazer_1000

New member
תתחדש!!! עברת לצד של אלה עם הכפיות, הא?!

פייר, התאכזבתי... כבר ציפיתי לאיזה בעלים חדש של טריומף ספיד טריפל בפורום
סתם סתם, הוא יפהפה! לכל מי שקונה אופנוע - תלמדו, ככה שמים תמונות!

tzuriFZ6

New member
אבל אז אתם בוכים על הכפיות!!

מבטיח לך שפעם הבאה אני מפציץ בתמונות! שלא תגיד לא הזהרתי!

fazer_1000

New member
לא תהיה פעם הבאה - סוכנים שלנו בדרך אליך...

זה בכי מהתרגשות, תעלה תמונות נורמליות

tzuriFZ6

New member
לא תהיה פעם הבאה בזמן הקרוב

כי אני בורח לפני שהסוכנים באים

N3W

New member
נו רציתי באמת רציתי

אפילו הלכתי לראות כמה כאלה. אבל החלטתי לקנות אופנוע בעיקר למסלול, מסוכן על הכביש כאן בדיוק כמו בכל מקום אחר בעולם. יאללה תקפוץ לביקור אתה יכול להשכיר כאן גיקסר600 לסופש (לוקח בשישי בבוקר מחזיק בשני בצהריים) ב175 פאונד. ובמידה והטריומף מגרד לך אז גם אותו אפשר להשכיר

fazer_1000

New member
איפה זה "כאן" בסוף?

האמת שההצעה שלך מדגדגת לי בהחלט, אולי נעשה משהו כזה לקראת האביב כשיתחמם. השכרה לסופש היא לאופנוע מסלול או כזה שאפשר לטייל איתו?

N3W

New member
תשובות

כאן זה לונדון ההשכרה היא לכביש ורוב הסוכנויות לא מאשרות לקחת את הכלים למסלול. המחיר של יום מסלול מתחיל ב40 פאונד ונגמר ב400 פאונד ליום אחד. יש מספיק מסלולים במחיר של 40-80 פאונד ליום, והמסלולים טובים!, הבעיה היא שיש יום פתוח לאופנועים פעמיים או 3 בחודש, ככה שלבוא מישראל בשבים יום אחד פה ואולי יום אחד שם זה לא ריאלי או אידיאלי. אופנוע מסלול, כולל צמיגים ביטוח וצוות טכני עולה כ200 פאונד ליום, ראיתי גם ב100 פאונד אבל זה היה חד פעמי ונראה חאפרי למדי. דלק- המסלול מספק לך כמה שאתה צריך ללא הגבלה - אתה רק צריך לשלם עליו :) נ.ב גם באוגוסט יורדים כאן גשמים שיכולים להרוס יום שלם.

N3W

New member
שאלות בקשר לGSXR600 K8

התחדשתי לי באחד כזה, ויש לי כמה שאלות 1) איך אני מכוון את השעון? 2) הבחור לפני ביטל את הנורה של החלפת הילוך, הוא הסביר לי איך אני מפעיל אותה ומכוון את הסלד, אבל אני לא מצליח, אז שוב, איך מכוונים את זה? 3) אני אמור להרגיש הבדל בין מצב A למצב B?

גיקסר

New member
קצת מסובך אבל בוא ננסה

לחיצה על כפתור על SELECT לפני פתיחת סוויץ אח"כ פותחים סוויץ וממתינים עד שהצג יקפיץ ךף קויים למעלה. אתה עובר בפונקציות בלחיצה בודדת ושינו בכפתור השני.

N3W

New member
תודה, הצלחתי לכוון את הגיר שיפטר

אבל לא את השעון ): לא מצליח להבין למה זה כל כך מסובך

תעמוד על השעון(לא לא פיזית!!) תלחץ על אותו

הכפתור(זה שמחליף מצבים) עד שהספרות בשעון יתחילו להבהב. בשביל להחליף שעה אתה לוחץ על הכפתור העליון ובשביל לעבור לדקות אתה לוחץ שוב על הכפתור הראשון. ולסיום חוזר על הלחיצה הארוכה.

למעלה