התחדשתי ! ! !

Tao9

New member
התחדשתי ! ! !

אז הדיוק נמכר בצער רב ובמקומו הגיע החרגול! התחושה כל כך שונה, שלא לדבר על הצליל... אני חייב לעשות משהו לגבי זה! בכל מקרה בואו ניראה כמה זמן אני אשרוד איתו. כבר שמתי עין על VTR SP1 אחד... |אאוץ'|

iec

New member
תתחדש!!
...אבל להבא תסתיר את המספר

ידיה של משטרת ישראל ארוכות ממה שאתה חושב

Tao9

New member
Hong-Kong

iec, משטרת ישראל מוזמנת להגיע לפה, לקחת את המספר הזה ולחנות על איזה מידרכה באדום לבן...

rusti james

New member

אהבתי את הצבע
רכיבות טובות ותהנה ממה שיש לו להציע - ותספר לנו איך זה...

Tao9

New member
האמת, כי אני יכול.

נהניתי מכל רגע על הקטום אבל היה בא לי קצת יותר שטח וגם הכרתי פה כמה חברה שרוכבים בסופ"שים בשבילים המעטים שיש פה, אז אמרתי שננסה! הייתה התלבטות בין דו"ש קצת יותר מסיבי לבין החרגול. הגעתי למסקנה שלחרגול הזה יש אחלה פוטנציאל לשיפור מיומנויות בסיס. אז לקחתי :) בכל מקרה נשאר לי משהו כמו 5 חודשים בהונג-קונג ואחרי זה אני לא יודע לאן אגיע, אז אני מנסה לנצל את מה שיש כאן ואולי לא אמצא במקומות אחרים.

M O R M

New member
תתחדש , נראה אחלה סופרמוטו דו"ש זריז

קטן , זריז , חמודי נראה אחלה כלי עירוני + תתחדש ותהנה. לא חושב שיש כזה ימהה בארץ אז נשמח להתרשמות שלך מהכלי. ספר כמה נוח בשטח וגם בכביש בין עירוני - העיר הוא בטח תותח זריז.

fazer_1000

New member
תתחדש - כלי מגניב. פגשתי בדרום צ'ילה בחורה

שהקיפה את צ'ילה וארגנטינה על כזה, כמובן עם מזוודות והכל. החבר שלה הקיף על אופניים אז הקצב היה איטי כמובן אבל היא בכל זאת נסעה בממוצע 70-80 קמ"ש, כבוד. אגב, סתם שתדע שאם במקרה תצטרך סט גלגלי שיניים ושרשרת - עדיף שתמנע ממטרו, שכן הם לוקחים משהו כמו 3500 ש"ח על סט לאופנוע הזה. המכונאי שלי אמר לי שיש לו איזה משהו ייחודי או שונה בגלגלי שיניים ולכן המסכנים שצריכים סט תקועים רק עם מטרו או להזמין מחו"ל.

gamgam

New member
אתה לא מרוכז

בשבילו להזמין ממטרו זה להזמין מחו"ל......

eldad-g

New member
הבחור גר בחול בשבילו מטרו זה סתם אגדה

על מפלצת רחוקה

למעלה