התחדשתי!!!

One Echoe

New member
התחדשתי!!!

בשעה טובה קניתי נגן MP3 נורמלי. נחשו איזה? ניחשתם נכון, D2. לאחר התלבטויות די רציניות והמלצות כמעט מכל קצוות העולם בחרתי בנגן המבריק והקטן של COWON. רק עכשיו פתחתי אותו יש לי כמה שאלות.. כרגע הוא נמצא עם גרסת קושחה 2.57- האם זו הגרסה העדכנית ביותר, ואם לא- איך אני מעדכן? רק שבעדכון אני לא אאבד את העברית... שאלה שנייה הנגן מגיע עם סוללה מלאה? צריך להטעין אותו לפני השימוש? וכמובן אשמח לכל טיפ אפשרי עליו תודה
לילה טוב

uriler

New member
העדכנית ביותר שתומכת בעברית.

לגבי השאר - חכה למישהו עם D2

One Echoe

New member
זה אומר שיש גרסה חדשה יותר

וטובה יותר, רק בלי עברית? אגב אם אני מעדכן ואז רוצה להחזיר- זה אפשרי? או שהעברית לא תחזור...

One Echoe

New member
איך גורמים למכשיר

להפסיק להתכבות מעצמו כל הזמן? שיחקתי עם ההגדרות ושיניתי אבל הוא ממשיך להתכבות בנוסף כשהוא מחובר למחשב המסך נעלם משום מה

One Echoe

New member
עוד שאלה קטנה לגבי העברת קבצים

סליחה על מבול השאלות... נפתחים לי שני כוכנים, אחד G-COWON, ואחד Removable Disk שאיאפשר להיכנס אליו. מה הכונן Removable Disk אומר בכלל? שאלה אחרונה חביבה.. בשביל לראות את התמונות של האלבומים צריך לגרור אותן לנגן?

or121210

New member
הכי עדכנית בעברית היא 2.57

אם אתה מוותר על העברית (זאת אומרת ששירים בעברית מיופיעו בג'בריש) אז אני חושב שהכי עדכנית היא 3.57. עזוב את ה-Removable Disk, פשוט תתחבר דרך כונן G. בשביל לראות את האלבומים צריך לצרף אותם לשירים בתוכנה שנקראת MP3TAG, שנמצאת בקישורי הפורום. ב: הגדרות-טיימר-כיבוי אוטומטי (לא כיבוי המסך כיבוי הנגן)-OFF

One Echoe

New member
תודה! עוד משהו שמציק לי

אין אפשרות ליצור גישה מהירה יותר לספריית המוזיקה? למה אני צריך להיכנס למוזיקה, אח"כ לתפריט, אח"כ לספרייה ואז לחץ השמאלי כדי להגיע לספרייה. היה ממש נוח אם היה אפשר פשוט לשוטט במוזיקה שלי לפי אלבומים\אמנים כמו שאני מצפה מנגן.

מושו 21

New member
קודם כל תתחדש

ולגבי ספריית מוזיקה - לא שאני מכיר - הגישה היא רק דרך לחיצה על מיוזיק, וכניסה לספריית המוזיקה בצד שמאל למטה (זה כולה שלוש לחיצות ..)

One Echoe

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

וואו זה ממש ממש מבאס... אני לא מבין למה שנכנסים למוזיקה זה לא נכנס לספרייה באופן אוטומטי... אלא צריך ללחוץ על browser, אח"כ music list ואח"כ music libary

One Echoe

New member
אם הייתי יודע זאת לפני כן

סביר להניח שלא הייתי קונה את הנגן. אבל לא נורא- אני די מרוצה. האיכות לא בשמיים כי לא קניתי עדיין אוזניות נורמליות. חוץ מזה התפריטים קצת לא נוחים לי והממשק באמת לא אינטואטיבי כמו שאני רגיל ממוצרים אחרים (של אפל, אפילו של מיקרוסופט), אבל אני מניח שהמחיר והתמורה שקיבלתי מחפרים על כך.

מושו 21

New member
לדעתי זה הרבה עניין של להתרגל לזה ..

בהתחלה מודה - גם אני לא יכולתי לסבול את זה - אבל אחרי שמתרגלים למכשיר, מתרגלים למסך מגע, מתרגלים למקום של כל דבר - באמת שזה נהיה נוח ואינטואיטיבי...

יאיר B

New member
אולי ב-D2 הצליח להם.

ב-F2 שהיה לי - לא אהבתי את הממשק (אבל איכות הקול
) נתתי לאחותי שתשבור את הראש איתו וקניתי לעצמי I7 - "ה"נגן. איכות סאונד
(ועוד עם אוזניות נורמאליות, זה בכלל משהו). ממשק
כנראה שזה עניין של טעם/הרגל כמו שמושו כתב.

or121210

New member
היה?

תודה שאתה מודיע שקנית נגן חדש!
אתה יכול לתת עליו פרטים ולסקור אותו?

למעלה