התחדשתי

yaelhr

New member
התחדשתי../images/Emo9.gif

אבא חזר מחו"ל, ואיתו הביא את הDVD הכפול של לד זפלין, של ההופעה החיה. עוד לא יצא לי לבחון אותו מקרוב, ולא היה לי זמן לצפות בו עדיין, אז אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו, המלצות, ביקורות וכו'.

zorba2

New member
אחלה מתנה!!! ראיתי ומאד אהבתי

כל הכבוד על ההערצה מגיל כזה צעיר!!! אמנם אני מעריץ את לד זפלין מגיל תשע,היון אני בן -34,וחיכתי לכל פרט מידע לגבי הלהקה האהובה עלי. ה -DVD יצא לפני שלוש שנים,קניתי אותו בשבוע שיצא. הוא מכיל מלא קטעים מתחילת הדרך,יחסית . שווה במיוחד הופעה באולם -רויאל אלברט,אנרגיה מטורפת גם בקהל ,וגם בין חברי הלהקה. וכמובן המופע האחרון של לד זפלין באנגליה. בקיצור את הולכת לעשות חיים. שימי לב לתוספות לינק לראיון עם לד זפלין - השנה לאיר קבלת פרס המוסיקה של שוודיה - http://www.tv4.se/player/categories.aspx?treeId=3013&pid=54565&more=1 חברי לד זפלין קיבלו השבוע (22.5) פרס מיוחד המכיר בהם כ"חלוצים גדולים" במוסיקת הרוק. מלך שבדיה בעצמו העניק לחברי הלהקה רוברט פלנט, ג'ימי פייג', ג'ון פול ג'ונס ולביתו של המתופף ג'ון בונהם שנפטר ב-1980 את פרס ה-Polar למוסיקה בשטוקהולם, שם הקליטה החבורה את אלבומה האחרון, לפני 27 שנים. בנאומו, פלנט נזכר שאת אלבומם האחרון In Through The Out Door הם הקליטו בשטוקהולם ב-1979 ואמר: "זה היה לפני הרבה זמן. מוסיקה היתה פספורט נפלא לכולנו". פרס ה-Polar נוסד ב-1989 ע"י סטיג אנדרסון, מנהל להקת הפופ השבדית האגדית Abba, שהיתה חתומה בחברת התקליטים Polar. זוכי עבר בפרס הם פול מקרטני, ברוס ספרינגסטין והמפיק קווינסי ג'ונס. לד זפלין הוקמה ב-1968 והתפרקה 12 שנים אח"כ, לאחר מותו של בונהם. תוכלו לצפות ברגע מתן הפרס בטקס ה-Polar בכניסה לאתר הרשמי של הלהקה

AeroTom

New member
תתחדשי ../images/Emo45.gif

DVD כ"כ משובח. את הולכת להנות ממנו המון. וממש בשבת הקרובה הוא חוגג (עם How The West) 3 שנים ויעלו הודעות מפורטות ושאלות חיבור לתקופה עם ההוצאות. קיבלת אותו כמעט ביום ההולדת שלו

Torian

New member
קנייה מצויינת, תתחדשי!

מכיל גרסאות לשירים הידועים וגם כמה פחות ידועים.... כל השירים נשמעים שונים לגמרי בגרסת הלייב מאשר בגרסת הסטודיו... אהבתי את זה שהם מאריכים את השירים ומוסיפים קטעים משירים אחרים באמצע... דיסקים מצויינים!

למעלה