התחדשתי בK2 RADICAL PRO

HypeRoy

New member
התחדשתי בK2 RADICAL PRO ../images/Emo13.gif

טוב, עוד לא ממש התחדשתי. מביאים לי אותם מארה"ב, וכבר נקנו, ומקבל אותם יום א'. אז אלא אם כן בוצעה טעות במידה (ואז תראו ביום א' הודעת רולר למכירה), התחדשתי ברולר חדשים !!! (במטרה לחצות את ישראל בראש השנה מהחרמון ועד אילת). עכשיו כל מה שצריך זה ללמוד לרכב
(היי, מעבר די קיצוני מAGGRESIVE לרולר כמו אלו). אז קבוצות רכיבה להצטרף אליהם, יש ? ......

Cantinflas

New member
קבוצות במרכז הארץ

מסודר פחות או יותר לפי מרחק מהבית... 1. שרולרס, לא מחליקים אלא משחקים פריזבי. כל יום ראשון בשעה 20:00 בפארק כפר סבא. שמעתי שגם יש הדרכות ללא תשלום אבל לא בדקתי. 2. השרון בשביל האופניים, כל יום חמישי האחרון בחודש בשעה 20:00 בקניון ערים (רחבת הכיכר). החלקה ברחובות כפ"ס, רעננה, הוד השרון. קצב איטי מאוד. 3. רולר פתח תקווה, כל יום חמישי בפארק ליד קניון אבנת. שעה 21:00 הדרכה ללא תשלום, שעה 22:30 מסלול החלקה. קצב המסלולים בפתח תקווה משתנה משבוע לשבוע. כל חמישי הראשון של החודש המסלול מיועד למתחילים. שאר ימי חמישי קצב משתנה. 4. שישי בשקיעה - כל שישי ב- 16:30 בפארק הירקון (מעגל ההחלקה). 5. תל אביב רולרס - כל יום שלישי בשעה 22:30 בסינמטק ת"א. 6. מהירים יום א' - כל יום ראשון ב- 22:30 בשדרות בן ציון בת"א. קצב מהיר, מיועד לספידסקייטרים או למתאמנים לספידסקייטינג. בהצלחה, המטרה נשמעת מטורפת :)

freestyle25

New member
למסע שלך

אתה תצטרך להרבה יותר מרולר. אלא אם כן אתה הולך לעשות את זה בחודש מה שאומר 20 ק"מ ליום ואז זה לא נורא. בהצלחה.

HypeRoy

New member
פעם הרעיון היה מטורף, היום יותר מחושב

וכן, אכן נדרש כושר וניסיון מתאים (יותר מאשר ניסיון נרחב על רולר בסגנון החלקה שונה), ועל שני הדברים הללו אני עובד בקצב
פעם, לפני 7 בשנים במדויק התכנון היה לעשות הכל ברכיבה אחת ארוכה. כמספר שבועות להתנתק מהחיים ולצאת לרכיבה ארוכה. כמובן שמבחן המציאות לא איפשר זאת, ועל כן עד היום זה לא קרה. אבל, זה לא אומר שהתייאשתי וירדתי מהנושא - אז בגרסה היותר בוגרת שלו: הרכיבה תהיה מדי סוף שבוע, בימי שישי-שבת עם עצירות בדרך ושינה בשטח או מקומות אירוח (קיבוצים?). אז מה אומרים ?

freestyle25

New member
בהצלחה

אני מקווה שתצליח בתוכנית שלך. יש הרבה מכשולים שאתה צריך לקחת בחשבון משטרה....כבישים.... מכוניות מן הסתם...

HypeRoy

New member
ובשביל זה יש לי אתכם פה לעזור לי -ביחד-

להתגבר על המכשולים

למעלה