התחדשתי בG70 ב"ה.

התחדשתי בG70 ב"ה.

עכשיו אהיה רגוע לזמן מה. עד הג'וק הבא. אז שעתיים שאני יושב עליו ועוד לא עליתי על אופציות תכנות המקצבים בו. בכל אופן סאונדים טובים יש שם. הגיטרות קצת מאכזבות. כמו כן הבראסים והפדים. קראתי שיש בו 1500 ומשהו צלילים. ספרתי והגעתי ל700 ומשהו. אז שמישהו במטוטא אבל במטוטא יסביר לי בבקשה דבר 1. שאלתי מחולקת ל2. א' - יש בקייבוארד פארט 3 UP. איך אני עובר מ1 לשני ללא לחיצה של ביטול הראשון כשאני בוחר בשני. ב' - איך אני שומר מצב מסויים של פרוגרם שבניתי. ראיתי שיש אפשרות שמירה של 8 כאלו. אין לי מושג איך. אז תתחדש.. אני כאילו.. ואם תוכלו תנו תגובה לשאלותיי.. תודה.

וואלה תתחדש !!!

ואגב אני בערך יודעת לענות על שאלותיך אבל תחכה לאיש הרוח. וגם אני חשבתי בתחילה שהצלילים לא משהו אבל אי אפשר לשמוע אותם ככה אתה מוסיף להם אפקטים ועוד קולות ואז זה נשמע מעולה! יאללה תהנה!

תודה.. ואליסף..

את הימאהה טיירוס 2 יכולתי להשיג בקומבינה מטורפת במחיר אגדי. שמעתי כמה חוות דעת מאנשים שהתלהבו וחזרו אחורנית. מה שהפחיד אותי. וכמו שתמיד אמרתי לעצמי. הטיירוס מזכיר במובן מאוד מסויים את הPSR ודומיו. בכל אופן.. בהצלחה בבחירה שלך!

טנקיו ווארי מאט'ש!

בקורג יש אופציה לאחד 2 ערוצי תופים. כאן אין. כמה חבל. אקח לי מעט זמן איכות לשבת איתו. ואח"כ ארכל עליו.

פששש...תתחדש!!

חשוב לדעת איזו גירסא מותקנת על הכלי.אני מניח שקנית אורגן משומש. MENU-UTILITY-VERSION הייתי הולך על הגירסא השלישית. להשאר באותו חלון. FACTORY RESET-EXECUTE עכשיו האורגן נקי ואפשר להתחיל לבנות זכרונות משלך. EXIT תצטרך תמיד ללחוץ על מנת לבטל את הUP העליונים או את הLW התחתונים.תוכל כן לשמור מצבים ביוזר פרוגרם.144 תכניות כפול 8 אחרי שבנית לך תמונה ואתה רוצה לשמור ביוזר. LIST-למעלהWRIT- הצבע של כיתוב ישתנה.תלחץ על אחד משמונת החלונות.שנה את השם של היוזר-EXECUTE והעסק בפנים. תכנות מקצב חדש. MENU-STYLE COMPOSER בצד ימין קוביה קטנה-INITIALIZE-EXECUTE לאחר המחיקה המצב ישאר בזיכרון האורגן רק תוכנה תהיה פתוחה להצעות חדשות. הSTYLE COMPOSER משוכללת ומקצועית.יקח קצת זמן להכיר את העסק.קצת הרבה זמן.משהו כמו חודש פלוס.אחרי שתכיר, תוכל לדעת שיש לך באמת משהו מקצועי ביד. עריכת מקצב שהורדת מהאינטרנט תעשה ע"י הMAKEUP TOOLS.גם כאן, הסבלנות תשתלם. מאחר והG70 סובל מתקיעות די נדירות חשוב מאוד שיהיה נקיא מריבוי מקצבים-קבצים מיותרים. קרא נא כאן. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1433&a=77186&c=7121&sc=0&ssc=0 וכאן. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1433&msgid=90305876 מומלץ לחפש גם בארכיון הפורום הודעות שקשורות לנושא. אחרי חודש פלוס מינוס כשתכיר היטב את הבחור, תלמד להנות ממנו.בלי להכיר אוו כמו שצריך הוא לא שווה הרבה

תודה ענקית איש יקר.

אין לי מושג איך אני מעדכן את הG... אם תוכל לתת כיוון... תודה.

MENU-UTILITY-VERSION

MENU-UTILITY-INFO-VERSION ללכת כסדר שמאל לימין.יהיה כתוב לך איזו גירסא יש לך ומתי היא הותקנה.כתוב לנו מה נכתב שם ונמשיך הלאה
כתוב נא כמה זיכרון ריק יש באורגן.FREE SPACE INTERNAL MEMORY

איש הרוח, כתבת 144 תוכניות כפול 8

1. איך כפול שמונה? 2. למה הכוונה ב "סטים של UP" ? אני שומר UP אבל לא בדיוק מבין למה הכוונה "סטים". 3. האם כשאני שומר UP חדש ואני מכניס אותו במקום שכבר יש אחד שאני לא צריך אותו אז ה"ישן" נמחק מהזיכרון של האורגן? 4. למה כשבחלילית התקנתי את גירסה 2 היו לי כמה יוזר פרוגרמס מובנים שהיה כתוב עליהם "לא נמצא" כך גם לסונגים מסויימים היה כתוב לי "סטייל נוט פאונד". 5. טרם התקנתי את גירסה 3 למרות שיש בידי הוראות מפורטות כיצד לעשות זאת וזה מפאת חוסר ביטחון. תודה מראש על תגובתך.

אליסף12

New member
מזל טוב מזל טוב מכל הכיוונים

מזל טוב מזל טוב ואור על הפנים מזל טוב מזל טוב משפחה וחברים מזל טוב ותודה רבה, תודה לאלוקים
(לקוח מדודו פישר לגיל הרך)

למעלה