התחדשתי ב JoyMax250i חדש!

liranz85

New member
התחדשתי ב JoyMax250i חדש!

אהלן חברים!
לאחר כמה חודשים של קריאה בלבד בפורום הזה, ולאחר שהוצאתי רישיון ל A1 לפני שבוע, ולאחר התלבטול בין אם לקנות חדש או יד 2, החטלתי בסוף ללכת על חדש.
אומנם אני יאבד כמה אלפי שקלים, חשוב לי לדעת שיש אמא ואבא, וכמובן אחריות.

הייתה התלבטות כבדה בין ה JoyMax 250i ל 250xi, אך בהפרש של יותר מ 4,000 ש"ח אני לא רואה את הצדק כרגע. מטרו חייבים להיפטר ממלאי של הדגם הקודם JoyMax 250i כדי שיוכלו לעגל פינות ולדחוף אח"כ את ה xi, ולכן הורידו את המחיר ל 23,000 ש"ח. על תשלום במזומן הצלחתי לגרד גם מתנה שווה :)

קניתי כבר קסדה Xlite 701 ומעיל לחורף Dianese Fairbanks D-Dry. נשאר רק מכסה לקטנוע + ברכיות + מעמד אוניברסלי לגלקסי S3 + מנעול. לקראת סוף שבוע הבא אני אוסף אותו ואתחיל את שלב ההרצה.

אשמח לשמוע חוות דעת מרוכבי JoyMax (אני יודע שיש כבר מלא דיבורים על הנושא, אך חוות דעת עדכנית בשורה אחת או שתיים תתקבל בברכה).

תודה רבה ושיהיה לנו סופ"ש מושלם ובטוח!

- לירן

פרארי1

New member
תתחדש

לטעמי הדגם החדש עולה על הקודם, אבל קיבלת יופי של מחיר בשביל קטנוע שהוא טוב מאד.

תתחדש ותהנה ממנו.
מומלץ אחרי שתתרגל אליו קצת, לגשת לקורס רכיבה מתקדמת.
אני מניח שבמטרו דיברו איתך על ההשתלמויות שהם עורכים בחינם בשיתוף עם פרוריידינג, אם לא, שאל את איש המכירות כשאתה אוסף את הקטנוע.
אמנם זה לא קורס מלא, אבל בהחלט מומלץ מאד.

liranz85

New member
תודה...

לא דיברו איתי על הקורס אך קראתי עליו בעמוד שלהם בפייסבוק ואני אכן אגש לשם אחרי שאסיים את ההרצה.
אני גם מאוד אהבתי את ה xi, הוא גם נראה הרבה יותר יפה, אבל גם ככה קפצתי מעל הפופיק בזה שקניתי חדש ולא יד 2, ולקנות את ה xi עכשיו זה לשלם מחיר יקר יותר כאשר ארצה למכור אותו בהמשך. נראה מה יהיה שנה הבאה.
תודה על הטיפ!

faruk2000

New member
אחלה קטנוע, ובתור

בעלים לשעבר של ג'וימקס 250, גם אני עומד להתחדש בדגם עדכני שלו. באמת קטנוע סבבה.

רק איזה מתנה אפשר לגרד מהם על תשלום במזומן?

tass11

New member
אמר לי בעל מוסך ותיק שהמנוע הוא אותו אחד

ובגלל שהבינו במטרו כי למרחק הטיפולים היבט מכריע בבחירת כלי
הם החליטו להמר להעלותו .

ככה שמעתי

liranz85

New member
לגבי המתנה...

זכיתי לחיבוק מאיש מכירות הכי תותח בתחום - קובי הגדול!

אחלה קטנוע

אני כבר עם השני שלי (ועדיין פוגש את הקודם מידי פעם על הכבישים באזור...)

נותן תמורה מצויינת, יציב ובטוח. מתמרן מעולה בין העירוני לבין עירוני.

(ואני עוד עם הארגז הכבד של "איחוד הצלה" שמעצבן את המטרו
)

למעלה