התחברות לקו ISDN בזק

april13

New member
התחברות לקו ISDN בזק

התחברתי לקו זה בינואר. במסלול חודשי חופשי.לאחר ברור מקיף כמה יהיה עלי לשלם עבור החתברות בקו אחד בלבד. דרשו ממני לשלוח פקס לבזק על בקשתי. מה עושה אדם שאין לו פקס בבית ויש לו מגבלה? הוא איננו לא יכול להגיע להסכם עם החברה??? החודש קבלתי חשבון ענק לתשלום. להשיג את 199 צריך יום שלם. וכאשר נענים, מתחילים להעביר אותך מאחד לשני. הגעתי בשעה טובה להנהלת חשבונות. מתברר שהתעריף הועלה ל-קרוב למאה שקלים במקום כ-80 ש"ח לחודש ללא הודעה ללקוח. התברר לי שלמרות ששלחתי פקס ודברו איתי בטלפון, חוייבתי במסלול רגיל! דבר שהגדיל את חשבוני במאות שקלים. יש לי קו נוסף גם הוא חודשי חופשי. גם שם הייתה בעייה זהה. ולאחר צעקות החזירו לי 500 ש"ח לא מיידית אלא ע"י זיכוי החשבון. מה זה צריך להיות? בזק טועה והאזרח צריך לחכות לכספו שנלקח בשוגג???? מאחר וזו טעות שנייה. אני מתחילה לחשוב שאולי מבלי לפגוע בזכויות היא מכוונת??? מי שאיננו בודק בעיקר גיל הזהב אוכלים אותה בגדול? שוב נאלצתי לשלוח פקס בהול לבזק לחייב מיידית רק בתשלום חודשי חופשי . כמו כן דרשתי להחזיר לי את כספי חזרה. החשבון שבזק מנפיקה איננו ברור. הפירוט מבלבל. הבנתי את החשבון רק לאחר שיחה עם מוקד 199 . לדעתי המגמה מכוונת. מן הראוי שהציבור יידע. אודה על טפולך בנושא כאוב זה ובעיקר בהסתרת מידע מהציבור. שינוי תעריפים חייב להופיע בכל אמצעי התקשורת. נכון להיום לא כולם גולישים באינטרנט ורבים אינם קוראים עיתונים. אני עדיין מצפה לתשובת בזק שאולי מתעכבת בגלל השבת
תודה על תגובתך.

למה היתחברת לקו ישן

זו טכנטלוגיה ישנה מאוד . היום יש ADSL ומתקינים על קו קיים והמהירות מגיע ליפעמים בהורדה ל220K בקו ISDN מקסימום 124K כאשר גולשים בשני קווים . לא חבל

שרה נ

New member
יש מקומות שאי אפשר להתחבר עדיין

לאדס"ל וכן עדיין יש פעמים (בעיקר כשהשימוש הוא לא לצורך "הורדות" שמצריכות קו רחב) שעדיף להשתמש בטכנולגיה ישנה יותר כדי למנוע בעיות שמתגלות בטכנולוגיה החדישה.

לי היה ISDN ויש היום ADSL

ולא רואה ומרגיש בעיות במיוחד בהורדות . והמחשב פתוח שעות רבות ביום ליגלוש במהירות 128 צריך להפעיל את 2 קווי הטלפון שיש לקו אז אין אפשרות לדבר הטלפון

april13

New member
הטכנאי קרמר, מי שלא צריך להוריד

טונות חומר 24 שעות ביממה מספיק לו אי אס די אן ואגלה לך סוד נוסף. לפעמים החיבור הרגיל לאינטרנט, מהיר יותר מאיאס די אן אז מדוע צריך? ממילא בקווים אלו לא ניתן עם כל אי ידיעתי בנושא מחשב להוריד יותר מ-64 זה מה שמאפשרים הקווים. אני מחוברת ב-115000 אבל מקבלת בפועל רק 64 כי זה מה שיש. המודמים הם 56 תקן אותי אם לא אז כיצד ניתן לקבל מה שאין?? ואינני מדברת על המחיר. ADSL מברור שערכתי יקר יותר גם מבחינת ספק שירותי האינטרנט וגם מבחינת בזק וספקים אחרים. במקרה שלי העברת הקו עלתה לי רק 70 ש"ח והיה לי כדאי לבצע את העיסקה. בחרתי במה שמקנה לי את הטוב והזול ביותר לצרכי. ברגע שיהיו כבלים פעילים כמו שצריך אולי אשקול מעבר. בכל מקרה בזק מנצלת את האזרחים שאינם ערים לכך שצריך לבדוק גם את שיחות הטלפון כי לא פעם אני מוצאת בחשבונות הטלפון מספרים שמעולם לא התקשרתי אליהם ובשעות שאינני נמצאת בבית. חומר למחשבה.

שרהודיה

New member
אני באמת לא מבינה מדוע אתם לא בודקי

מה קורה בבזק. יש כל כך הרבה תלונות של צרכנים וההרגשה היא ש"הכלבים נובחים והשיירה עוברת.."
בזקכרט - מדוע נוסף לגביה של עמלה עבור שיחה הם התחילו פתאום לגבות דמי שימוש בטלפון ציבורי
הרי קהל המשתמשים בבזקכרט משתמש בו בעיקר בטלפון הציבורי, אז מדוע לכפות עליהם עוד עמלה כזאת
אני חושבת שמאז שהם התחילו לגבות את העמלה הזאת קהל המשתמשים בשירותיהם ירד בהמוני אחוזים..
קוי אחד + אחד | (יתכן שאני טועה בכינוי..)
אסד"נ אני מצרפת לינק להודעה שמפרטת עוד מקרה תמוה בנוגע לקוי אסד"נ ובזק קיטורים על בזק, שלמרות שיש בו גם סוף זה סיפור מאד מרגיז ומעצבן..

שרהודיה

New member
לינקים בנושא קוי 1+1

אני מצרפת לכאן את הלינקים שהיו בפורום צרכנות ב IOL (שהיה בניהולי..) לינק ראשון לינק שני לינק שלישי כאמור, באותה תקופה בה היה הדיון בפורום בIOL, בזק יצא במבצע של קו שני במחיר מוזל.. הרבה שרכשו את הקוים חשבו לתומם שהם יוכלו להשתמש בזה לגלישה באינטרנט. וכשהם ניסו לגלוש לאיטנרט דרך הקוים החדשים התברר שהם לא יכולים להתחבר לאינטרנט דרכם בגלל שהם היו קוי 1+1 בהם לא ניתן לגלוש באינטרנט בעיני זאת שערוריה וזלזול בצבור לקוחות גדול !!

למעלה