התחבטות מוסרית

התחבטות מוסרית

אני עוקבת אחרי הפורום הזה הרבה זמן ומרגישה שאתם תוכלו לעזור לי, בזמן האחרון מחזר אחרי גבר נשוי,במעידה חד פעמית נעניתי לחיזוריו, יומיים לאחר מכן דיברתי איתו, הסברתי שאני מרגישה לא נוח במקום שבו אני נמצאת ואני לא רואה את עצמי בתור ה"אישה האחרת". ביקשתי ממנו לנתק את הקשר,אך הוא לא מרפה. אני מוצאת את עצמי מאוד נמשכת אליו,אך הצד המוסרי בי לא נותן לי להמשיך להיות במקום הזה. האם להשאיר את המוסר כחלק שהוא צריך להתמודד איתו וללכת עם מה שאני מרגישה?

softy

New member
עזבי אותך

גבר נשוי ידפוק לך את החיים! כל עוד יש לך דרך לקחת את עצמך ולהמשיך הלאה, עשי זאת! גבר נשוי לעולם לא יפרד מאישתו עבורך, בשבילו את עוד זיון אחד ועוד איקס אחד על חגורת הכיבושים שלו. כשאת תהיי איתו את תרגישי הבחורה הכי בודדה בעולם, זאת בנוסף להרגשת האשמה שתלווה אותך לאורך כל הדרך.

magenta73

New member
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה

אבל המוסר הוא אצלו. את לא זאת שבוגדת באישה, בילדים. לך אין מחויבות אחרת. מעבר לכך... אני לא רואה שום סיבה להיכנס למשהו עם גבר נשוי. את תוכלי להיקשר אליו עם הזמן, והוא, הוא לא יעזוב את האישה והילדים. הוא מחפש, דרכך, דרך לברוח קצת מהשיגרה וזהו. את תתאהבי? הוא יעזוב וילך למשהי אחרת. וכל הזמן הזה, בצד, תהיה אישתו.

אולי לא נתתי את כל המידע מקודם...

ילדים אין לו, והוא נשוי חודשיים. אני לא חושבת שזו כרגע שיגרה שהוא מנסה לשבור, בפרט שהוא אמר לי כמה פעמים שהוא לא יודע למה הוא התחתן איתה,אולי מלחץ משפחתי. אנחנו מכירים כבר הרבה זמן,עוד בתקופה שהם היו רק חברים ותמיד הוא היה מפלרטט איתי. והוא הוסיף שהוא מוכן לעזוב אותה עכשיו,כל עוד אין לו מחויבויות... אבל עולה גם השאלה,שאם הוא מסוגל לעשות לה את זה,מה מונע ממנו לעשות גם לי את אותו הדבר?

magenta73

New member
סליחה אבל הוא אידיוט

אז הוא יעזוב אותה, יעבור אליך ואז אחרי חודשיים יחפש משהי אחרת?

RANINA

New member
מה הקשר

זה שהוא לא הסתדר עם אישתו זה אומר שהוא לא יסתדר איתה ?

magenta73

New member
זה אומר, לדעתי

שהוא אדיוט. שהוא נכנס למערכת יחסים זוגית מחייבת, בלי רצון, רק בגלל לחץ חברתי. זה הכל. ללא עמוד שידרה. והיא שם, כ"הצלה" מחיים אפורים, שהוא בעצמו, גרם לעצמו, על ידי הבחירה להתחתן.

GR8 G I R L

New member
מאמי..

אני מכירה את הסיפור מקרוב... חברה שלי נכנסה בדיוק לכזה סיפור... וזה נגמר ממש אבל ממש כואב לשני הצדדים.. הוא בסוף הבין שהוא עושה טעות ועזב אותה וכמו שאחרות אמרו היא היתה כנראה עוד איקס על החגורה שלו.. והוא בסוף קיבל בהפוכה מאשתו שהעיפה אותו לכל הרוחות.. ולא. הם לא ביחד היום כי הוא האשים אותה בגרושים.. בקיצור כדאי לך להתרחק!!!!

צודקים...

כנראה הייתי צריכה לשמוע את מה שאני כבר יודעת... עזרתם לי המון

במקביל - לדעתי את יודעת את התשובה

היי פשושית
השאלה היא לא מה יהיה מחר או אם תהיי עוד איקס על החגורה.. יכול מאוד להיות שהוא לא מרוצה מחיי הנישואין שלו. יכול להיות שאת בהחלט "הבחורה" בשבילו והוא מבין את זה מאוחר מדיי. יכול להיות שיש כימיה מצויינת ולא מדובר במסגרת כיבושים. אני אפילו לא הייתי מרחיק לכת ואומר - ומה אם הוא יעשה את זה לי... השאלה שלי פשוטה - אם רע לו - למה הוא לא עושה שום דבר עם זה ? למה הוא צריך אותך כדי להגיע להחלטה לעזוב את אשתו ? מאוד יכול להיות שהמצב הזה נוח לו. יש לו משהו ביד (אשתו) שהוא תמיד יכול לחזור אלייה אם משהו ישתבש, ויש לו טיפוח אגו קטן (את) מהצד השני. מזמן הגעתי למסקנה שתיאוריית השימפנזה (לא עוזבים ענף לפני שתופסים את הענף הבא...) היא לא טכניקה מומלצת. אם הוא היה גרוש, אחרי שהגיע למסקנות שלו והחליט שאת בשבילו - זה משהו אחר. תהיי חזקה

orrin

New member
תוספת קטנטנה

כולנו אוהבים את מה שאסור. כשילד מקבל הוראה "לא לקחת את העודיות מהמטבח" הוא יהפוך את כל המטבח- ואת הבית גם- כדי להגיע לעוגיות, לא חשוב מה המחיר. יש אנשים שאוהבים בייחוד מה שאסור- יש לו בת זוג קבועה, נכון?? זה לא חשוב עם היא חברה או אשתו. אם הוא לא היה מרוצה לגמרי מהקשר הוא היה עוזב- בלי קשר לאף אחד חיצוני. ועדיין הוא איתה- מה שאומר שיש משהו משאיר אותו שם. את ה"פרי האסור" משהו שמגרה אותו בגלל שהוא יודע עמוק בפנים שהקשר איתך יוביל לסוף מערכת היחסים, או לשבירתה. בגלל הסיכון, בגלל שזה אסור, זה מושך אותו. תחליטי אם זה מה שאת שווה- שיאהבו אותך בגלל שאסור. לדעתי- את שווה יותר. את שווה שיאהבו אותך בגלל כל התכונות הטובות שבך ומרות כל החסרונות. בכל מקרה- רק טוב

קשר מיותר וללא מוצא -לא קשור למוסר

את צריכה לחשוב מה הכי טוב לך היום ומחר והרי התשובה ברורה. עזבי את סיפורי הפוגי שלו .אם היה לו רגשות אלייך הוא לא היה מתחתן . הוא רוצה פשוט מאוד מישהי מהצד . כמו לא מעט גברים נשואים -מנסים

נימשון

New member
מנסיון

לא לא ושוב פעם לא
פשוט אל תכנסי לזה ואם את רוצה קצת יותר פרטים אז את מוזמנת לתיבת המסרים שלי.

עידכונים...

קראתי את התגובות שלכם,הגעתי להחלטה ויישמתי אותה. דיברתי איתו, הודעתי לו נחרצות שהמצב הזה לא מתאים לי ולא נוח לי להיות בו. הוא הבין,בלית ברירה הסכים איתי וכל אחד הלך לדרכו. אתמול,שישי בלילה,הוא התקשר ואמר שהוא מוכרח להיפגש איתי,שהוא לא מסוגל להמשיך לחיות בשקר הזה יותר עם אישתו. שאלתי אותו אם הוא מתכוון להיפרד ממנה,אז הוא השיב שהוא עדיין לא בטוח וזה לא ממש קל לקום ולעזוב. התגובות שלכם חיזקו אותי ונתנו לי כוח להבין שהמצב הזה לא ישתנה, שהוא מנסה את מזלו איתי וכנראה מאוד נוח לו הריגוש הזה ומצד שני הידיעה שיש לו מקום חם ובטוח לחזור אליו,ואני זו שתשאר שם לבד בלילות... אז שמתי לזה סוף אתמול בלילה, הבהרתי לו שאני לא מעוניינת בחיזורים שלו. ועם כל ההרגשה המרה הזו,אני שלמה לחלוטין ויודעת שעשיתי את הדבר הנכון. תודה לכולכם על התגובות האמיתיות,אפילו שכאב לשמוע,ייתכן שבלעדיכם הייתי מגיעה למקומות שלא הייתי רוצה להיות בהם...

המוסר הא חלק ממך

את לא יכולה להאשים רק אותו על כפות המאזניים מונח מצד אחד המצפון והמוסר ומנגד המשיכה והרצון להנות את המחליטה מה כבד יותר אף אחד לא יכול להחליט עבורך גם לא הוא

נקודת מבט שלי אומרת ככה...

אם את נשואה תלכי איתו אם את רווקה אל תלכי איתו. מוסר זה בעיני עצמך איך את רואה את עצמך בעניין. כל עוד שאת עושה בחיים דברים שלא פוגעים באף אחד אין זה רע. אבל בתור רווקה זה בזבוז זמן. חברה של חברה שלי רווקה 4 שנים הלכה עם גבר נשוי והנה עכשיו באמצע שנות השלושים מתחילה מההתחלה. וההתחלה קשה לה וההתנתקות ממנו עוד יותר קשה. כל עוד שזה רומן אסור זה נפלא, המון חיזורים, המון אהבה, במבחן המציאות כשזה הופך לזוגיות זה לא באמת ורוד כמה שזה ניראה ולא תמיד עובד. תעשי חושבים עם עצמך ותראי אם בא לך להיות בפנים. בהצלחה

ד נ י ת3

New member
לא! לא! לא! לא! לא! לא!

בובה, את רק בת 25, לא חבל? יש כלכך הרבה דגים פנויים בים. מה יתן לך קשר עם נשוי? בשביל מה? עזבי מוסר, תחשבי על עצמך. לא חבל על הזמן?

למעלה