התור ל- IVF?

סיון01

New member
התור ל- IVF? ../images/Emo3.gif

אני ממש חייבת לדעת אם גם בנושא הזה הדרום מפגר אחרי כולם... באמצע ינואר הוחלט במרפאת הפוריות (בסורוקה) שצריך להעביר אותי ל- IVF. קבעו לי תור במחלקת IVF (אותו בי"ח, מרחק 50 מ') להכרות, קביעת פרוטוקול ומה לא בסוף אפריל
!!! ואז עוד התקשרתי להגיד להם שהתאריך הנבחר הוא יום העצמאות "החדש", ומאז אני שוב ממתינה לתור. המעצבן הוא שאני בת 38, וכבר ננזפתי במרפאת הפוריות (אותם רופאים של IVF!!!) שבזבזתי יותר מדי זמן עם רופא הנשים הרגיל, ושהבעיה העיקרית שלי היא הגיל (אנחנו בלתי-מוסברים). אח"כ עוד ינזפו בי שוב שחיכיתי כ"כ הרבה זמן ל- IVF
איך זה עובד באזורים המתקדמים יותר בארץ? זה באמת כ"כ נורא גם בבתי חולים אחרים?

יעל301

New member
לא מנסיון אישי

אני מאיזור הדרום אבל מטופלת באסותא, בהתחלה חשבתי גם ללכת לסורוקה אבל אחרי שהבנתי את אורך התורים שם העדפתי מקום אחר,הבנתי שהמחלקה שם מאוד מקצועית אבל בגלל שהיא משרתת את כל אוכלוסית הדרום מן הסתם יהיו שם תורים ארוכים מאחלת לך בהצלחה

hyb

New member
זה יכול לקרות

שיש עומס מתרפאים במחלקה... אני בתל-השומר וכבר עברתי שם מספר טיפולים ועכשיו דחו אותי בחודש כי יש עומס שאיבות במחלקה והם לא יכולים לקבל עוד טיפולים בחודש הקרוב...וזו מחלקה טובה מאוד!!!! תחליטי אם הבי"ח חשוב לך או שחשוב לך להתחיל טיפול מיידי...

בולה101

New member
הפרייה חוץ גופית

וזה עם מה שרובנו מתעסקות כאן. מקווה בשבילך שלא תגיעי. והלוואי שהדרך שלך תהיה יותר קצרה

למעלה