התוצאות בשוודיה,

התוצאות בשוודיה,

נראה לי ששודיה חושבים שאם הם יבחרו בשיר עם שם מוכר אז זה מתכון מנצח, אבל השיר עצמו איום ונורא..... כמו כל הארוויזיון השנה הזאת.. אלוהים ישמור מה קורה פה ??? נו (שוין כמו שיניב נוהג להגיד), לפחות מחר אני פוגש את קמילה ופליפה No Title Performer Pts Rank 1 Never Let It Go Afro-dite 248 1 2 Kom & ta mig Brandsta C. Släckers 88 5 3 No hay nada más Javiera 71 6 4 Världen utanför Barbados 90 4 5 Big Time Party Hanna & Lina Hedlund 43 9 6 Hon kommer med... östen med Resten 33 10 7 The One That... Friends 46 8 8 Vem é dé du... Andreassen, Danielsson & Engberg 100 3 9 Sista andetaget Jan Johansen 65 7 10 Adrenaline Mendez 162 2

Yaniv-DC

New member
ששש...

לא לצטט אותי.. עוד יגידו שלא רק שמתייחסים אלי כאל אלוהים, אלא שגם משתמשים בדברים היוצאים מפי
ד"ש לחבר´ה, ודע לך ששתי אחיותי ובת דודתי אכולות קנאה.

איתמר2002

New member
סוף סוף שיר נורמלי!

השיר של שבדיה הוא שיר נורמלי. ומסתבר שבאירוויזיון 2002 זה הרבה לבקש... אין ממש שירים טובים השנה וזה מאוד עצוב. אז ניתן לעשות רשימה של שירים נורמליים,פחות או יותר נעימים לאוזן, שנבחרו עד עכשיו: שבדיה,דנמרק,אסטוניה,רוסיה,טורקיה.נדמה לי שהשיר של שרית יהיה גם חזק. אני מקווה שדויד ביסבאל יזכה בספרד עם "CORAZON LATINO". אבל אני עדיין חושב שגרמניה זוכה השנה,למרות שהשיר הוא גיבוב של כל שירי רלף זיגל בעבר.חבר שלי אמר לי שהשיר הגרמני הוא "עשרה שירים ביחד",נכון?

Yaniv-DC

New member
נכון מאוד.

כמו שנכתב כאן, לא ממש ברור מה המבנה של השיר הזה... אני אישית הייתי מכניס את השיר הזה תחת ההגדרה של "don´t play this song again"... ובאמת ובתמים - לא מבין על מה המהומה, ובהחלט מאחל לנו זוכה טוב יותר. ודבר אחרון שעליו אתה חייב הסבר - טורקיה?

איתמר2002

New member
אז בקשר לטורקיה-

טורקיה 2002 זה אחד השירים האלה שאתה שומע פעם-פעמיים ראשונות ומתבאס כי הוא "כמעט מגיע".ואכן בשיר הזה חסר הפזמון.יש בו בתים יפים בלי פזמון.עם הזמן פשוט מתמכרים לו-ואני לא היחיד שאומר את זה! הוא שיר יפה. אגב-ידוע איפה אפשר להוריד את השיר של אוסטריה?

טליה ג

New member
אני גם מחפשת את השיר של אוסטריה

לא מצאתי אותו בשום אתר ולא באודיוגלקסי. באתר הרשמי של ORF אפשר לשמוע רק קטע קטן מהפזמון. מה יש לאוסטרים האלה? אין אצלם שום חובב אירוויזיון שרוף שהיה יכול להכין קובץ אודיו של השיר ולהפיץ אותו?

איתמר2002

New member
השיר האוסטרי

נמצא עכשיו באודיוגלקסי. נו...מה אפשר להגיד-עוד שיר אוסטרי,בינוני וצפוי (כמה לא מפתיע באירוויזיון הזה) שגדולים הסיכויים שיוציא את אוסטריה שוב לחופשה בשנת 2003(להזכירכם אוסטריה היא שיר מס´ 3 השנה). השיר גם נורא מזכיר שיר אחר,אני לא יודע מי מבצע אותו ומה שם השיר אבל הפזמון שלו הולך :"ALLRIGHT NOW,BABY IT´S ALLRIGHT NOW..."יודעים למה אני מתכוון?

טליה ג

New member
באיזה שם הוא מופיע?

ניסיתי לפי שם הזמר ולפי שם השיר ולא מצאתי

Yaniv-DC

New member
חרא של שיר.

לי הוא דווקא מזכיר את השיר של גרייניק ואלתרמן מימי "פלטפוס" - על שיר שיש בו תו אחד. שיר שראוי להיות מושלח לפח האשפה של האירוויזיון.

טליה ג

New member
תחת איזה שם הוא מופיע באודיוגלקסי?

לא מצאתי אותו לא תחת שם הזמר ולא תחת שם השיר

Yaniv-DC

New member
אותו דווקא לא הורדתי

יש קישור להשמעה דרך ESCTODAY, אבל בלי הורדה.

טליה ג

New member
בינתיים מישהו מגרמניה שלח לי אותו

שיר קליט אבל ממש עלוב. אותה שורה יחידה שחוזרת על עצמה לאורך כל השיר. חוצמזה הסגנון בכלל לא לטיני כמו שאר השירים של אורטגה, שחלקם ממש טובים. נראה לי שאוסטריה שוב תיאלץ לקחת חופש מהאירוויזיון בשנה הבאה. קשה להבין איך לארצות מסויימות יש איזה יצר של הרס עצמי. מה שהן לא יעשו, הן תמיד ייכשלו.

ביג דיל

New member
אני רק רוצה להגיד...

אמרתי לכם!!! מי השלישיה הפותחת? בדיוק מי שאמרתי. אני חושב שהשבדים עשו בחירה מעולה. השיר ייקח אחד מארבעת המקומות הראשונים באירוויזיון.

למעלה