גם אליי הוא התקשר.. לפני כחודש וחצי
בתור " ד"ר לוין"- פסיכותרפיסטית המנהלת מרכז גדול בשיקגו. הציגה את הבחור כ- "אייל" בחור בן 33 שהוא סגור, מופנם , יתום מהוריו מגיל 9- נהרגו בתאונת מטוס. הסבא כהגדרתה "טייקון הייטק באיטליה" ובבית האחוזה שבו הוא מתגורר גרה גם הסבתא והמטפלות שלה. שאלתי אותה איך היא הגיעה אליי, והיא ענתה שדרך manpower אז עניתי לה שלא נרשמתי שם, והיא אמרה שהם כנראה מצאו את השם והטלפון שלי באינטרנט. הטיפול לדבריה היה מגע-מוזיקה-תנועה, חדר חשוך, להיצמד אליו, לדחוק אותו לקיר וכד'. השכר שהובטח לי: 180 ש"ח לשעה!!! ואני אקבע את התדירות ומשך ה"טיפול". היא הבטיחה להדריך אותי והתחילה לשאול מה לדוג' אני אעשה איתו לפי מה שהיא הסבירה לי. אחרי כשעה של שיחה (לא דובר על קטע מיני!) שבה ניסיתי לדלות כמה שיותר פרטים, אמרתי לה שאני צריכה לחשוב על זה, והיא אמרה שהיא תתקשר בערב. שאלתי לשמה המלא, (כי רציתי לעשות חיפוש באינטרנט) והיא ענתה "לירז" זה הדליק נורה אדומה- עוד לא שמעתי על מישהי מבוגרת שנקראת לירז... המקסימום זה בנות שלושים וזה גם נדיר. כמובן שחיפוש בגוגל לא הניב שום תוצאות על "לירז לוין פסיכותרפיסטית". בערב היא התקשרה שוב, ורצתה להרחיב את הסיפור: שוב סיפרה שהוא יתום ושהוריו נהרגו בתאונת מטוס כשהוא היה בן 7!!!! ואני זכרתי שבשיחה הקודמת היא אמרה שהוא היה בן 9, וזה לא פרט זניח, אז חשדתי יותר. היא סיפרה שהוא גר בקיבוץ לאחר שהוריו נהרגו, וששם הוא עבר אונס קבוצתי ע"י מספר בנות, שהכריחו אותו לעשות להן מין אוראלי ועוד. (עוד נורה אדומה: אם יש להם כל כך הרבה כסף, למה שלא יביאו מטפלות לאחוזה?! למה שלחו לקיבוץ??) היא אמרה שאצטרך לעשות לו כל מיני דברים מיניים ושגם אם יש זיקפה היא לא רצונית ורק מתוך גירוי פיזי (איררקציה). המשכתי בשיחה מתוך סקרנות, והיא שאלה אם יש לי אמבטיה בבית, שאלתי מדוע והיא אמרה שכדאי שאעשה איתו אמבטיות משותפות, עדיף בעירום. לעלות עליו, לתת לו לעשות לי מין אוראלי, לדחוק אותו לקיר, להיות תוקפנית... גם אם הוא יתנגד- ביטויים אלו חזרו הרבה במהלך השיחה. שאלתי אותה אם זה לא ייחשב כאונס (בשלב הזה כבר היה ברור לי שהסיפור מסריח וסתם המשכתי בשיחה) והיא ענתה שגם ככה הוא לא זוכר מה עושים איתו וגם לה הוא יספר מה היה. היא שאלה איך אני נראית, מה הגובה והמשקל, כששאלתי למה היא ענתה שזה חשוב שאני אתאים לו גופנית. היא דיברה על חשבון הוצאות עבור קניית אוכל ודיסקים עבורו. שאלתי איך הוא יגיע אליי והיא אמרה "או באוטובוס או עם נהג צמוד"- ואני חשבתי: עם כל הכסף שמדובר הוא יבוא באוטובוס?!?! מה הבעיה לשכור נהג עם רכב, או לפחות לבוא במונית ספיישל?! היא שאלה אם יש לי חברה שתרצה לעבוד גם, עניתי שלא, והיא אמרה "חבל זה היה יותר טוב" אם תמצאי חברה, גם היא תקבל 180 ש"ח לשעה. היא אמרה שהוא הפסיק את הטיפול עם 2 המטפלות הקודמות שלו- מאיה ונגה, לפני כשנה, ושאחת מהן התחתנה ובעלה הוא קנאי ולא הסכים שהיא תמשיך, והשניה טסה לחו"ל. היא לחצה שניפגש, שכדאי שאעזוב את העבודה שלי כבר למחרת, ועניתי לה שנהיה בקשר. מאותה שיחה לא עניתי יותר, וקיבלתי עשרות שיחות ממקור לא מזוהה/מקור חסום בימים שלאחר מכן. בשלב מסויים השיחות פסקו ולא חשבתי על כך, עד עכשיו. חשבתי להתקשר למשטרה אך כבר נפלתי ברשתם של זוג נוכלים אחרים ברשת (כלכלית), וכרגע אני באמצע תביעה משפטית, ופחדתי שאשמע מוזר אם אתלונן על עוד נוכלות... לצערי לא ראיתי את התוכנית, ואני רואה שבאופן עקבי אף אחד לא עונה כאן על השאלה איפה ניתן לראות שידור חוזר של התוכנית, וחבל. חברות בעבודה שסיפרתי להן את הסיפור המוזר הזה אחרי שיחות הטלפון המוזרות ראו את התוכנית ואמרו לי בבוקר שמה שסיפרתי להן היה בכלבוטק.. אם אוכל לעזור במשהו, שילחו לי מסר.