התוכנית של היום

la bella dama

New member
התוכנית של היום

מילה אחת:סבלימינאל
ומי שאוהב אותי שיסלח לי...

../images/Emo6.gif

דנה, שתהי לי בריאה, סאבלימינאל זה מה שהטריד אותך? אותי מטריד שאנחנו מגיעים חוץ מבירות לא נותנים לנו כלום בחינם, בית זונות :(

majoreli

New member
גם אני לא מתה עליו...

נראה לי מצועצע מדי, לא נורא.... פספסתי את ה-60 שניות היה משו טוב? דיברתי עם חבר שלי סוף סוף!!! תשעה חודשים עושים באהבה או שלא עושים בכלל.

ה-60 שניות היו גדולים

60 שניות על טיולים בארץ. דוגמית קטנה: רק כשאתה נוסע לחרמון אתה שמח לראות את קרית שמונה. עוד מעט גיא יתנדב לרשום את כל ה-60 שניות או שלא

too much tv

New member
רק בארץ מבקשים להביא לטיול מצב רוח

טוב, אבל לא מרשים להביא ג'וינט. (או משהו כזה לא זוכרת את הציטוט המדויק)

la bella dama

New member
אוי!ענק!!!../images/Emo6.gif

בטח אני אקח מכל המשפטים האלו דברים לחג מחזור שלנו.. אחרי שנשיר מה נעשה מה נעשה שאני תמיד מסטול כזה..

חג מחזור

רק קיבוצניקים יודעים שחג מחזור הוא המסיבת סיום של הי"בניקים. (עכשיו גם העירוניים יודעים)

la bella dama

New member
ת'אמת..נכון...חחח

רוצים שנחיל כבר לחשוב על דברים!! ועל לאן טסים!! יאאאאא

זונע

New member
הכי טוב היה משהו כזה:

רק כשאתה נוסע לטיולים אומרים לך להביא מצב רוח טוב, אבל אומרים שאסור להביא ג'וינט. זה לא הלך בדיוק ככה אבל הבנתם את העיקרון...

la bella dama

New member
כן...הכותב כבר כתב לנו את ה60 שניות

שהיו אתמול...ואכן זה המשפט הכי טוב...

la bella dama

New member
סבלימינאל זה גורם מפריע בחיים שלי

חחחח אפשר להסתדר בלי בירות בחיים..עם סבלימינאל והמסרים שלו יותר קשה..למרות שבירה בהחלט תעזור...חחחח:) וסופית אחרי ההודעה ההזויה הזאת אני חוזרת למיטה להבריא..

אל תגידי את זה לדנטל../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gif

היא תעלה עלייך
סתם סתם..
כפרעליה.. [נראה לי |חבול]

dht160

New member
אוי !! נהרסה לי הכתונית !!

חצי מהזמן עזרתי לאבא שלי עם המחשב וזנחתי את מודו בסלון. הוא קישט אותי נורא יפה אגב. אבתי את ה60 שנוית וחבל שלא הקלטתי כי הייתי מעלה את זה גיא

majoreli

New member
אוף

60 שניות טובות ואני לא אדע מה קרה שם? טוב אני אתעודד בכך שפיספסתי אותן למען משהו טוב...

למה אתם לא מבקשים?

רק בדרך לחרמון אתה שמח כשאתה רואה את קריית שמונה רק בישראל אתר התיירות הכי פופולרי הוא איקאה רק אחרי שאתה עומד בתור למצדה אתה מבין למה הם התאבדו רק צרפתים מאמינים שנתניה היא עיר תיירות רק כשאתה בשירותים של תחנת דלק אתה מבין שהשירותים בתחנה הקודמת לא היו הדבר הכי מלוכלך שראית בחיים רק הפועל תל אביב תטייל בשנה הבאה בהרבה כפרים ערביים רק כשאריק שרון יוצא לטיול מתחילה אינתיפאדה רק ישראלים חושבים שאם יש איפשהו סכנת שטפונות, אז כדאי לטייל שם רק המתנחלים יצאו לטייל לפני שלושים שנה ועכשיו לא מוכנים לחזור רק תל אביבים קוראים לביקור בקניון רמת אביב - "טיול בצפון" רק מדריכות בחברה להגנת הטבע חושבות שבא לנו לאכול חרובים רק במערת הקמח אין קמח, במערת התאומים אין תאומים ובמעלה העקרבים יש יתושים רק בישראל אפשר לראות משפחה עושה מנגל על אנדרטה רק בדרך לירושלים טרנטה שרופה בת 50 שנה נחשבת לאטרקציה תיירותית רק בטיולים בשומרון אסור לקטוף פרחים אבל חובה לעקור עצי זית רק בישראל דורשים ממך להביא לטיול מצב רוח טוב אבל כועסים אם אתה מביא ג'וינט רק אהוד ברק מרוויח 50,000 דולר לטיול רק זאב רוזנשטיין עושה טיולים בחצר

la bella dama

New member
תודה!

ועדיין הכי שולט זה רק בישראל דורשים ממך להביא לטיול מצב רוח טוב אבל כועסים אם אתה מביא ג'וינט...כ"כ נכון.. אחלה של 60 שניות!!! ומזל"ט על האדימות

la bella dama

New member
הייתי אומרת שאתה |מכור|חחח

איזה סוג חומר אתה רוצה מהתוכנית של אסף?!

למעלה