התוכנית של היום..

la bella dama

New member
התוכנית של היום..

הקטע של העורך מעולה!! איזה קטעים איתו!! סוףסוף אני יודעת מי זה הראל מויאל.. אחלה של תכנית!

פלגמט21

New member
יאללה גם אני: גיא זהר מלך!

עזבו אתכם אורחים, תנו להם 45 דקות של מסך עם שני חלונות ודיאלוג של גיא זהר ואסף הראל, לא צריך יותר מזה.

eliranri

New member
חחחח כשרוני יובל תנחה את היום שהיה

הייתה תוכנית ענקית! דניאל הזה שרוט על כל הראש, ואנשים אני אצטרף אליכם... גיא זהר (בלי האות ו בשם משפחה!) הוא ענק!

ll Princess ll

New member
יופי של תוכנית!!!!!!!!../images/Emo15.gif

מיום ליום זה הולך ומשתפר!!!!!אין על "כל לילה"!היה מאוד מקורי וטוב לערוך את התוכנית לפי סדר שונה! זה יוצר יותר עניין!רעיון מעולה!!! ואני לא הראשונה שכותבת את זה אבל אני חייבת להגיד שגיא זהר ואסף הראל זה באמת שילוב קטלני!תמיד המעבר בין "כל לילה" ל"היום שהיה" זה משהו מיוחד ומדליק! כל שיחה של אסף עם גיא יוצאת תמיד מבריק!אני גם חושבת ש-45 דקות על "גיא ואסף" זה יהיה מכולה! אולי כדאי שיקימו תוכנית!יהיה מעניין! (Anyway אסף בכל זאת .Number .1!!!!)

dht160

New member
ציטוט היום !!

קהל: ווואאאוו מויאל: כל ץתוכנית הם ככה ? אסף: כן . קהל (משהו). כאילו שנתנו להם אלכוהול או משהו (מחלקים בירה Bel Ami בכניסה)

shanyzilber

New member
גיא זוהר שולט!!!

הוא פשוט מלך.....מצידי שכל התוכנית תהיה חלונות ביניהם כי ביחד הם פשוט ענקים! הרעיון של העריכה היה מעולה, רק הייתי רוצה שהם יסכימו להתפרע יותר, נגיד כשהוא רצה להכניס את ההופעה בהתחלה וכו'. אבל לסיכום, אחלה תוכנית! נ.ב הראל מויאל היה ממש משעמם..

אהבת גם את הקטע עם העורך

מהבית - ופעם ראשונה שהפינה 60 שניות הייתה מיידית יחסית .... וגם אהבתי את הספונטניות של הכלבה קוקה שהתאהבה בהראל מויאל. הזמרת החדשה אפרת מוש - מזכירה לי את הסגנון של שרון ליפשיץ גם בLOOK. בקיצור היה שווה להשאר עד 2 בלילה לשידור החוזר

למעלה