וואי כלכך נהנתייי!!!!
הגעתי עם אמא ואבא ב9 ומשו והיה קור איימיםםםםם..הסתובבנו קצת בנמל, לקחנו את הכרטיסים שלנו ואז חזרנו לכניסה. חיכינו חיכינו חיכינו חיכינו ואזזזז שאלתי את מיטל [האחראית על הכרטיסים] אם יש סיכוי שיתנו לי לפגוש את עמרי [אפק]. היא הלכה אל התחקירנית וביקשה ממנה שתשאל את עמרי. ואז נכנסתי עם אמא [שתמיד פוגשת איתי את עמרי] והוא הסתובב ואמר לי-ההי, מה שלומך? ואני אמרתי לו-מצוין מה איתך? ואז הוא הפסיק שנייה לדבר עם מישו בא שם עלי יד [לתמונה כמובן] חיבקתי אותו והצטלמנו. ואז שאלתי אותו איך בספרד והוא אמר שמצוין ושאלתי אותו-אתה לא פצוע יותר והוא אמר לי-עכשיו אני בסדר גמור ואז אמא אמרה לו שאנחנו מחכים שיבוא לארץ במרץ ובטוחחח נלך למשחקים והוא אמר לי שאני אבואאאא!!איזה מושלםםםם1!ואז דיברנו עוד קצת וזהו יצאתי החוצה ואז מיטל אמרה שאני וההורים שלי נכנס ראשונים כדי שנוכל להיות שורה ראשונה.נכנסו, התיישבתי בדיוק באמצע..אבל חלק מהזמן המצלמה הסתירה את עמרי. סה"כ הייתה תוכנית טובה..לא אהבתי את ה60 שניות-לא היה מצחיק..לפחות אותי...נאור ציון ממש הצחיק אותי וגם עמרי.. האישה השלישית..ברח לי השם שלה..הייתה מיותרת כזאת..לא מבינה בכלל למה הביאו אותה אבללל..זה כבר משו אחר.. בקהל היו כמה טיפשים שלמרות שאמרו -ל-א- לצעוק הערות היו חייבים לצעוק..הערות כלכך מפגרותתתת
בסוף התוכנית חילקו לנו כרטיסים 1+1 למופע בידור של נאור ציון וסטיקרים שממש אהבתי: ) וזהו..ממש נהנתי...! ואפילו אבא אמר שהיה טוב ושהוא נהנה למרות שבהתחלה הוא לא רצה לבוא כלכך.