התוכנית של היום...

la bella dama

New member
התוכנית של היום...

לפחות משו גורם לי לחייך... מרגול הזה פשוט טיפשה!!!ארג ורק בלילה הכותבים של התוכנית מבינים שכל מה שהם כתבו ביום לא מצחיק

la bella dama

New member
ואחרי הראיון עם עומר ברנע

דרום מקסיקו

התוכנית של היום הייתה ענקית! ../images/Emo6.gif

כפרע על מרגלית צנעני...
"הומופוביה, הנדולוגיה, יאפים" התוכנית היום באמת הייתה קורעת מצחוק. ושחר חסון היה ממש מצחיק. מעניין האם ההפקה הייתה נותנת לו הזדמנות להופיע בטלוויזיה אילולא הוא היה שותפו של יוסי טרבלוס (המשמש כְּכותב בתוכנית)...

ה 60 שניות היה גדול

וגדול יותר מה-60 שניות על מפלגת העבודה. אהבתי:ראיון עם מרגול ועומר ברנע לא אהבתי:את הכבשה ואריק שרון עדיין ללא דעה:שחר חסון

eliranri

New member
הייתה תוכנית מצויינת!

נשפכתי מצחוק ב-60 שניות אגב חוץ מקאשי לא הבנתי מי יהיה בתוכנית מחר, אסף אמר את זה מהר מישהו שם לב?

פלגמט21

New member
אורלי לוי

שכחתי מי השני. לדעתי, תכנית בינונית פלוס. 60 שניות מוצלחות. רק בלילה אפשר לראות באופקים בנות עובדות. רק בלילה גור שלף משחק כדורסל ובבוקר מתעורר. D-:

השני שיתארח היום הוא...

אם האזנתי נכון: אריה עמית (זה שעשה סרט תיעודי על זאב רוזנשטיין, סרט שישודר בערוץ 10 בשבוע הבא). האם הזמר שישיר היום הוא קאשי!?

eliranri

New member
אכן אכן נועם!

גם אני שמחתי כשמעתי שקאשי יהיה היום! "בואי ניקח דברים כאילו היו סתם..."!

dht160

New member
מרגול הפתיעה !!

יא הייתה ממש מעולה. יש שתי מרואינות שבדרך כלל מזה לא טובות לאירוח שזה פנינה רוזנבלום ומרגול. פנינה ף פעם לא יודעת ולא מתחברת למה שקורה ומעופפת (וזה היה במלא רעיונות אני זוכר את אחד אגדי כזה בחלומות בהקציס) ומרגול שבדרך כלל לא מסכימה עם מה שהולך ולא שמתפת פעולה או שפותחת פה ולא מצוא חן לדעת מה שקורה ומעבירה ביקורת אז ציפיתי שהיא תתכסח עם מישהו על חשבון הזמן של התוכנית אבל היא ממש הפתיעה. גם בתגובה לחיקוי שלה באר"נה (גם לפורם 109 יש קיצורים לא רק לפוררה) גיא

הגזים משו...לא???

אולי זו רק אני...(ורוחמה אברהם ואריה אלדד...
) אבל הפעם החליט אסף הראל לשחוט פרות קדושות מידי! זה היה מוגזם, ויצא מכל פרופורציה וטעם טוב. כנראה שהערב הרסן על הפה הלך לאיבוד או שפשוט הציעו לאל"ף הראל הצעה מפתה בקשר לתוכנית אחרת, כך שלא כ"כ אכפת לו אם יורידו את התוכנית. וזה לדעתי מה שהולך לקרות...לצערי כמובן! זהו. חבל! נקודה. מיקה.

ll Princess ll

New member
בדיוק!

את האמת "כל לילה" זו באמת הסיבה שלי לחייך! לא שאצלי הכל כל כך רע, שפוט אין הרבה סיבות לצחוק,אבל למזלי (ואני חושבת למזל כולנו) מגיעה שעה 22:30 (קרוב יותר ל-22:40) והנה התוכנית הנפלאה המקסימה והכי הכי....הכי (אין לי מילה מספיק טובה לתאר את "כל לילה") - ה'תוכנית מתחילה!באמת היום היה נפלא,טוב גם כמו אתמול וגם כמו בשבוע שעבר...ובקיצור אני ח=ו=ל=ה על התוכנית ועל אסף! היה אחלה היום! :)

ShAnTi17

New member
היתה תוכנית מעולה !!!

אחרי הרבה זמן שפחות נהנתי מהתוכנית, היום ממש נהנתי! ה-60 שניות היה ממש ממש מצחיקות! גם הראיונות עם מרגול וברנע היו שונים ומהנים. היה ממש נחמד לסיים הפעם את התוכנית עם סטאנד אפ, ולדעתי שחר חסון עשה את זה כמו שצריך!! נקרעתי מהקטע של המטרייה

too much tv

New member
me like!

מקווה שהוא לא יחטוף על הקטע עם לימור לבנת... (למרות שזה לא היה מי יודע מה "בטעם טוב", זה הקטע שהכי הצחיק אותי, שאני אתבייש לעצמי)

shanyzilber

New member
תוכנית טובה:)

מרגול הרגה אותי... "יאפים, צפונים, שנקין...". ה-60 שניות היו טובות מאוד. עדיין לא גיבשתי החלטה מלאה לגבי שחר חסון. ברנע היה מטורלל לגמרי. ואני באמת מקווה שאף אחד לא ייקח קשה מידי את הבדיחה על לימור לבנת. הכי אהבתי היום: *המגיש אינו מסית

שי קון

New member
שתי שאלות לגבי התכנית

בשבועים האחרונים לא יצא לי לצפות בתכנית השבוע ראיתי את התכנית עם מרגול שאלה 1 "המציג אינו מסית" זה חדש? זו בדיחה (כי אם כן זה מצחיק) או שהכריחו אותם (שזה יותר מצחיק אבל כואב) שאלה 2 לא מזמינים זמרים לשיר בתכנית? מרגול מגיעה ולא נותנים לה לשיר. אם מזמינים זמר צריך לכבד אותו, לא? במיוחד שיש לה שיר חדש ומצליח שהבן שלה כתב והשיר פחות מזרחי.

למעלה