התוכנית של היום!

three

New member
טעות בתכנית של הלילה

"קבלו את המנחה היחיד בטלוויזיה שעשה 50 תכניות אבל עדיין לא יודע לספר בדיחה אחת מוצלחת" או משו כזה, אמרו בפתיח. לא שמעו שם על יצפאן?

CheN 007

New member
יש היום לאסף הראל יום הולדת?!

למה הביאו לו עוגה? אני זוכרת כשעפר שכטר התארח פעם הוא אמר שיש לו יום הולדת יום אחריו.. אבל לעפר יש בכלל באפריל אז.. לא הגיוני.

fire storm

New member
יש לתוכנית איזה מייל?

אני חייב לשלוח מחמאה להם. אני ראיתי את הפיילוט של יצפאן, ראיתי את רמי וורד, ראיתי את חדשואו, פיני הגדול, כל תוכנית אירוח-בידור ראיתי, אבל משום אחת מהן לא נהנתי כמו מפרק בודד של אסף הראל, הומור נמוך, הומור שחור, כל מה שצריך ללילה שמח ונעים. מה אתם חושבים על התוכנית?

זונע

New member
היום היה הכי טוב

זורם, ראיונות,, שיר מצחיק עם פאשלות שהתפקעתי, 60 שניות מ-ע-ו-ל-ו-ת והעוגה שלא נכבית עם הקללה של אסף:) ענק. שלא ייגמר לעולם.

fire storm

New member
הפאשלות לא צהחיקו.

אבל השיר הצחיק לאללה. העוגה לא כל כך הצחיק אותי, אבל היה קטעים שחבל על הזמן.

פלגמט21

New member
היה מצוין

קודם כל, אסף חזר לאיתנו, שיהיה לנו בריא. בנוסף, מונולוג לא רע, שיר הטלמסר היה גאוני, "חרא של מגיש", כולל הפאשלה שיצרה מעין הפוך על הפוך שכזה, שי אביבי מצוין כתמיד, 60 שניות שנונות וסמול טוק מוצלח עם גיא זהר. אסף הראל כאנטי גיבור הכי גיבור שיש.

sweetdreams

New member
הוא בן חמישים??

נראה טוב לגילו...

shanyzilber

New member
הייתה אחלה תוכנית:)

קודם כל כיף לראות שאסף חזר לעצמו ומרגיש טוב יותר! המונולוג היה מוצלח במיוחד לדעתי. שי אביבי היה נהדר. השיר על "חרא שך מגיש" היה ממש אחלה, במיוחד עם הפאשלות של אסף שיצרו סיטואציה מבדרת למדי. 60 שניות חביבות ביותר....ועוגה עם הנרות שלא נכבים. אבל אני חייבת לציין שהכי חמוד היה לראות את אסף מובך כששי אמר לו שהוא חמוד ומוצלח ומצחיק:)

sweetdreams

New member
נכון...... היה חמוד עם שי

ועם העוגה... האמת שקצת באסה שהתפקשש עם השיר. אבל בכלל, כל התוכנית הזאת היתה מגניבה וזורמת. אחח.... התגעגעתי! רק למה היו צריכים להראות אותו בלי חולצה???? אוףףף, הרסו לי את המיתוס!!!

ShAnTi17

New member
אחלה תוכנית !!

ממש נהנתי היום! במיוחד עם שי אביבי וה-60 שניות המעולות שהוא עשה על אסף. השיר באמת היה מצחיק והפאשלה ( עוד אחת לאוסף ) של אסף היתה מבדרת

פלגמט21

New member
אפרופו יצפאן

אמש הוא עשה קטע כזה, שהוא התערב כביכול עם הכותבים שלו שבדיחה שהם כתבו למונולוג לא תצחיק - והלך לכסח להם את הצורה אחרי שהקהל לא צחק. חביב, אם כי מחוויר ליד "כל לילה".

למעלה