Ronushnush
New member
התוכנית עם איגי
טוב, אני יודעת שיש פה לפחות אחת (...) שתרצה לקרוא על מה שהיה ולפחות אחת (זאת אני
) שתרצה לכתוב על על מה שהיה, אז יאללה (אני אשתדל לקצר ולא לחפור יותר מדי): ושוב אין לי מושג מאיפה להתחיל, אז הפעם אני אתחיל מקצת קיטש- בימים כאלה אני מבינה יותר מתמיד כמה איגי חשובה וכמה שהיא הפכה לחלק גדול מהחיים שלי. ואחרי שאמרתי את זה, כי הייתי חייבת, אפשר לעשות את הדבר המתבקש ולעבור להתחלה...
חזרנו מביצפר, התקלחנו-התארגנו ויצאנו לתחנה. עלינו לאוטובוס (לא אחרי שחזינו במופע אימים של זקן שמסתכל עליך ומענג חלקים מסויימים בגוף שלו, שונאת ת'דוחים האלה
), והגענו לאולפני הרצליה, ורק שמה טרחו להגיד לנו שדחו את הצילומים בשעה... אבל לאנורא, ישבנו עם השומר הסקסי
שהיה ממש ממש חמוד ודיבר איתנו על איגי, ואפילו טען שהוא יכנס אח"כ לפורום שלה בתפוז. אז שומרצ'יק, אם אתה באמת קורא פה אתה יכול למסור לחברים השומרים שלך שהם דוחים, וגם המנקה הרוסיה (כה תכף נגיע לזה). קיצר אחרי שעה הכניסו אותנו ואז הסתבר שאנחנו צריכים לחכות עוד שעה עד שיתחילו לצלם. אז העברנו את הזמן באממ התחרפנות מטורפת ממש (אבל ממש), ואז איגי יצאה לרגע, והנה זה קרה לי שוב... שחכתי איך מדברים, איך זזים, איך נושמים. פשוט ברחתי משם. הא, והיא לבשה מכנס שחור וחולצה ורודה (!) והייתה מהממת. בקיצור נדלג לחלק של הצילומים שהתחילו בדיליי של שעתיים וחצי, ואני אעשה הפרדה לרגע בין איגי לבין התוכנית... אז התוכנית פשוט דוחה, משעממת, נמרחת. אם לא איגי הייתי נשברת אחרי 5 דקות. העיצובים היו סבירים, והשופטים כנראה עשו תחרות ביניהם מי ייצא הכי מגעיל, והריצו יותר מדי דאחקות על חשבון המעצבים. אחת מהן אפילו חפרה על עיצוב אחד ואמרה שזה "נראה כמו הדוסיות שהולכות עם חצאיות עד הברך וחושבות שהן מגניבות" וציפתה לצחוקים מהקהל, אבל זה היה דבר מאוד חסר טאקט לעשות כי שורה שלמה שם הייתה של דוסיות-שהולכות-עם-חצאיות-עד-הברך-וחושבות-שהן-מגניבות (והיו רק 5 שורות, אגב). התוכנית היא בחירת מעצב האופנה הבא (בהתבסס על "ראנווי פרוג'קט" יעני), אבל פה הדוגמניות הן סלבז. הייתה מיכל אמדורסקי ועוד כמה, נו- העיקר יש איגי. איגי לעומת התוכנית, הייתה הכי מקסימה, מדהימה, יפה ומגניבה שם, ואני לא אומרת את זה רק כי היא איגי... היא הייתה אחת היחידות או אולי היחידה שבמקום לקטר על העיצובים שהכינו לה פשוט קיבלה ושיתפה פעולה, וראו את זה עליה. היא הייתה ממש מתוקה ודיגמנה את העיצוב בצורה הכי איגית והכי מתאימה לעיצוב שיש (הוציא לשון, דילגה, חייכה את החיוך המקסים שלה
) וגם שידכו לה את שני המעצבים הכי סטלנים בתוכנית הזאת, פשוט זוג מטורפים שהתאימו לאיגי כמו כפפה ליד
. איגי גם הביאה כל מיני יציאות מצחיקה כשאני לא זוכרת כי הייתה עסוקה בסתם לבהות בה, סורי
וישבו מאחורינו חבורה של זקנים שרק קיטרו כל הזמן "זה נורא חשוף" "ממש לא מחמיא" "לטאטא רחובות לא הייתי יוצא עם השמלה הזאת" "שכחו להלביש אותה, חהחהחה" "שכחו להלביש אותה, חהחהחה" "שכחו להלביש אותה, חהחהחה" (נו שמישהו יסביר להם שזה לא הצחיק גם בפעם הראשונה, גאדמט
). האמת היא שאני סתם משוחדת נגדם כי אחרי שהשופטים ירדו על השמלה שעיצבו לאיגי אחד מהם צעק "בראבו! צודק 100%" והתחיל למחוא כפיים, ואחריו גם מלא מפגרים אחרים שחשבו שזה הזמן למחוא כפיים. ואיגי נראתה קצת מבואסת, לוידעת. עוד שניה קמתי להביא לו כאפה... אבל הסתפקתי בלהגיד לו "ואתה שכחת את הכוס לתותבות" אחרי שהוא אמר למישהי בקהל "שכחת את הפלסטלינה שלך" כי גיל 14 נראה לו גיל של גן ילדים. אבל העיקר שהיה איגי, ושהיא הייתה מדהימה.והכרנו שם כמה אנשים חמודים שאוהבים איגי גם :] אחרי שהתוכנית נגמרה רצינו ללכת להגיד לה שלום, אז נכנסנו אל מאחורי הקלעים וישר העיפו אותנו אז התגנבנו לשם שוב, ואז רוסיה אחת ושומר אחד החליטו להעיף אותנו ולא עזרו וויכוחים ובקשות וכלום.פשוט ליוו אותנו עד השער ודאגו שלא נכנס שוב. גם עיצבנו אותי כל אלה (והיו הרבה כאלה, תאמינו לי) שאמרו לנו: "ממי אתם רוצים חתימה? יהודה לוי? יעל בר זוהר?" בטון ציני שהם בטח חשבו שאנחנו מטומטמות מכדי להבין, וכשעניתי לאחד מהם "לא, מאיגי
" הוא עושה לי "מה, אתם מבקשים ממנה חתימות או גם שומעים את המוזיקה שלה?" מפגר. אבל בסוף הוא החליט ש"האמת שהיא שרה ממש לא רע", והיה גם אופנען פאנקיסט בפוזה קשוחה שבעט באופנוע שלו בעצבים ואמר לנו שאם אנחנו מעריצות את "נושכי המגבעת חבורת ההומואים" הם תכף יגיעו. טוב
אוך, אני חופרת ולא אמרתם לי?! בקיצור איגי הייתה מדהימה (כבר אמרתי לוידעת כמה פעמים, אין לי כוח לספור. אבל נגיד שוב) וקצת התאכזבתי שלא יצא לנו לדבר איתה אבל לא נורא. ויצא לנו לראות אותה יותר מפעם אחת, היא לא הודחה *סמל של ספוילר \:*
טוב, אני יודעת שיש פה לפחות אחת (...) שתרצה לקרוא על מה שהיה ולפחות אחת (זאת אני