התוכנית היומית

dht160

New member
התוכנית היומית

היום היה די חלש. מיה דגן קצת שיעממה אבל היא כזאת מותק של בחורה שזה מפצע על הכול. גם המערוכנים בין היתר של הסרטים היו צולעים אבל מה שבאמת היה מצחיק זה הרעש שהם עשו עם הבניה של המיטה באמצע הראיון עם מאייה. איזה פקה בית זונות. גיא

ShAnTi17

New member
נו ברור !!!

למי שלא זיהה ... אלה בכלל שני סטאנדפיסטים. לבחורה ( המוכשרת להפליא ) קוראים יעל פוליאקוב אם אני לא טועה ושכחתי את השם של הבחור. הם שניהם שיחקו ב"אחד העם אחד" (ככה קראו לזה?!). לקח לי כמה שניות אבל בסוף זיהיתי ואז התחלתי להתגלגל מצחוק. ע-נ-ק!

אני חושב אחרת ממך

אני חושב שלא מגיע להפועל ת"א לרדת ליגה. לעולם לא אכתוב יותר שגיא אוהד את הפועל תל אביב לעולם לא אכתוב יותר שגיא אוהד את הפועל תל אביב לעולם לא אכתוב יותר שגיא אוהד את הפועל תל אביב לעולם לא אכתוב יותר שגיא אוהד את הפועל תל אביב לעולם לא אכתוב יותר שגיא אוהד את הפועל תל אביב הייתה תוכנית נחמדה, ממוצעת לא אחת מהתכוניות שיכנסו לעשרת תוכניות הגדולות, אבל גם לא שיעמום כמו יום א השבוע(יורם ארבל ועוד דוגמנית).בשבילי זה מספיק אהבתי את המונולוג ואת ה60 שניות על הימורים וגם את הראיון עם מיה דגן.

EagleGirl

New member
פורום מת

אינעל דינק! יאללה... נראה הפרום הזה חי רק מהודעות של מפכ"לים...

EagleGirl

New member
בלי קשר....

אני כבר שאלתי תשאלה הזאתי בשלישי בצהריים... חוץ משאלון לא היה פה כלום..

AyalaN

New member
אה אוקיי:) אבל יחסית לפורום

קומיקאים הוא פחות מת.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתכלס

לא היו סטנדאפיסטים...

אתמול לא היו סטנדאפיסטים בתוכנית. ומה לעשות, יש אנשים שישנים בשתיים בלילה...

EagleGirl

New member
לא ביקשנו שיענו

בשעה שתיים בלילה, או יותר נכון 3.. אבל בכל אופן... עוד לפני שאלי אם יהיו סטאנדפיסטים בתוכנית ואף אחד לא ענה כלום.

סיון יקרה,

צר לי אם לא ענו על השאלה ההיא. כנראה שאיש לא ידע האם יהיו סטנדאפיסטים בתוכנית הקרובה (בכל זאת, מעטים הגולשים בפורום המקורבים להפקה). אני מתנצל! שיהיה לך ערב מקסים!

EagleGirl

New member
חשבתי

אולי הוא אמר... אולי אנשים פה יודעים תרשימה של האורחםי למשך השבוע.. לא משנה.. יודעים לפחות מי יהיה היום?

למעלה