התוכנית אתמול היתה מצויינת!!!!!!!!!

שאקל

New member
התוכנית אתמול היתה מצויינת!!!!!!!!!

יש לי כמה תגובות על התוכנית אתמול. החנות שלי זמיר. אמרתי לאבא שלי שאחרי הכתבה הזמיר כבר לא יזמר. אני יכול לתת לכם עוד רשימה של חנויות שפועלות באותה שיטה. ככה זה. אדם פשוט לא מבין באלקטרוניקה ומה שהמוכר אומר לו בד"כ מאמינים לו. גם טכנאי טלוויזיה שבא הביתה ולוקח אליו למעבדה טלויזיה לתיקון וחוזר ואומר שהחליף כל מיני דברים. לך תאמין לו שהוא באמת עשה זאת. אדם פשוט לא יכול לדעת מתי מרמים אותו. כבר עדיף עם כל התיקונים לקנות חדש וזהו. תגידו כלבוטק לא מפריע לכם שאתם יכולם לגרום לזמיר למשל התקף לב? החנות שלו הרי פושטת רגל אחרי כתבה כמו שלכם. אתם מפרסמים שם מלא ואת מיקום החנות. מבחינת החוק זה מותר לכם לעשות? לפעמים זה מפחיד כי אתם יכולים להרוס לבנאדם פרנסה. אני מקוה שהכל בדוק היטב לפני ואין פשלות כי מדובר בפרנסה. המגהצים של tefal. יש לנו מגהץ כזה בבית אבל לא קיטור והוא עובד מצוין עם מים מהברז. תקנו מגהץ הכי פשוט זה גם הכי טוב. אחרי שנה זורקים וקונים חדש. לא שווה לבזבז המון כסף על מגהץ לדעתי. גם אם נבדוק מכונות כביסה ומדיחי כלים נמצא שהמים שלנו מהברז הורסים אותם כי הם מכילים אבנית. עדכון לגבי תבל דיגיטל. אנחנו מחכים משבוע שעבר לצ´ק שהובטח לנו שנשלח אלינו הביתה עם החזר כספי. הצק עוד לא הגיע. נראה כמה זמן יקח לו להגיע. אמרו לנו בטלפון שהצק נשלח לחתימה ב-11 לפברואר. היום כבר 25 וצ´ק עוד אין. נראה מה יהיה.

למעלה