התוכי שלנו חולה...

intengo

New member
התוכי שלנו חולה...

אנחנו לא מומחים בתוכים, אבל יש לנו בעיה ואנחנו מאוד עצובים... לתוכי שלנו יש דלקת בעיין... היא אדומה והתוכי כל הזמן מגרד אותה... יורד לו גם דם. מה עושים? אנחנו לא רוצים שהתוכי שלנו ימות!

wtw40

New member
אני מאוד מיצטער

אני חושב שצריך לככת אותו לבית רינר כי:אדבר הזה מאוד חמור מאוד חמור

טופיקה

New member
למה לבזבז זמן?!

למה אתם מחכים?! לכו לוטרינר ועכשיו!!! לקחתם אותו תחת אחריותכם, אז תצטרכו לשלם עבור הטיפול. העיקר שיבריא. אני הייתי נותנת הכול אם הייתי יכולה להציל את התוכי שלי או כל בעל חיים אחר. למה הזלזול הזה בבעלי חיים? אתם מצפים שאנשים בלתי מוסמכים בפורום ירפאו את העין של התוכי דרך האינטרנט? רוצו לוטרינר!!!!!

טופיקה... את צודקת ב100 אחוז

אנשים.. שאתם קונים תוכים או כל חייה אחרת, אתם צריכים לדעת שיש דברים שמעבר ללימוד לדבר או להגיד איזה תוכי יפה יש לי !!! אם לכם כואב משהוא או יש לכם פצע.. אתם הולכים לרופא/אחות ומטפלים בעצמכם... אז למה שלתוכי שלכם יש משהוא אתם יושבים בבית וחושבים "איזה מסכן" ת ק ח ו א ו ת ו ל ו ט ר נ ר ! ! ! ! ! אם אתם לא יכולים להגיע או ההורים לא מרשים לכם להוציא כסף על וטרנר... פשוט אל תקנו תוכי
נ.ב. רק שתדעו שתוכי נראה לנו חולה, הוא כבר גוסס (תוכים מסתירים את היותם חולים, בגלל שאם בטבע הם יראו חולים כל הלהקה תהרוג אותם).

intengo

New member
לפני שאתם מתקיפים...

לפני שכתבתי בפורום התקשרנו לוטרינרים... כמו שכבר כתבתי בפורום, אנחנו לא מומחים גדולים בבע"ח, אז התקשרנו לוטרינרים מדפי זהב... התגובה שלהם הפתיעה אותנו. אף אחד מהם לא מטפל בתוכים "כאלה" (כנראה בגלל שיקול כלכלי)... אז במקום להתקיף- אשמח מאוד לקבל טלפון של וטרינר במרכז שכן מטפל בתוכים.

טופיקה

New member
ה"התקפה" היא רק מתוך דאגה. הנה

מספר טלפון של וטרינר מומחה לציפורים: ד"ר אלעזרי רון, הרצליה - 053-323444 ותיידע אותנו בבקשה. הרבה בריאות לתוכי שיחלים

טופיקה

New member
רשימה נוספת של וטרינרים מומחים

לציפורים: ד"ר שלומית לוי מרכז וטרינרי השרון. כתובת: אחוזה 240 פינת שכ' אשר. טלפון: 7748753- 09 ד"ר רון אלעזרי (טלפון נוסף) כתובת: רופין 23 רחובות טל': 325347- 050 ד"ר ר. קמינסקי כתובת: סוקולוב 20, חולון. טלפון: 6511770- 03 שעות קבלה: ימי א' עד ה': 12:00-9:00, 19:00-16:00 ימי ו' וערבי חג: 15:00-11:00 ד"ר תמר מוצרי כתובת: עוזיאל 128, רמת גן. טלפון: 5717683 - 03 ד"ר א. שור כתובת: יגאל אלון 24, הרצליה טלפקס: 9566060 - 09 שעות קבלה: ימי א,ב,ד,ה: 9:00-12:00, 16:00-20:00 ימי ג: 16:00-20:00 ימי ו וערבי חג: 13:30-9:30 נא לתאם תור מראש!

למעלה