התוכינות להיום

התוכינות להיום

איזה כייף שיש לי אתכן לדווח על התוכניות לכל יום ( ככה אני מתפדחת להגיד לעצמי אחר כך כי אחרת אך אדווח לפורום ?) קיפול 3 גיגיות לפחות לנסות להתחיל עם הכוכנית של הסלון ( המטרה להעלים אותה לגמרי משם ) להפעיל מכונת כביסה לקפל את המכונה שהייתה תלויה לפנות מדיח ואולי אולי לשטוף

רבקהבן

New member
והתוכניות שלי:

לצאת לסדר את עניין הדמי לידה בביטוח לאומי שעדיין לא הכניסו לי חצופים... לקפל את המכונות של המצעים + מגבות מאתמול לסדר קצת בחדרי הילדים ואולי איזה מדף שניים בארון להכין משהו קל לצהריים כי אתמול לא הספקתי אולי מרק עדשים חם וטעים.. ואם אספיק גם לשטוף את החדרים של הילדים.. ממש נחמד לדווח על התוכניות להיום זה ממש עושה חשק כשאת רואה את התוכנית כתובה מול העיניים ועוד שאחרים גם מפרגנים על זה....

I Was Hoping

New member
הנה שלי:

הספקתי הבוקר להפעיל מכונה, לסדר מיטה, ולנקותמשטחים בסלון ובמטבח. תיכף יוצאת לעבודה לכמה שעות, לא לפני שהמכונה תסיים ואעביר הכל למייבש. כשאחזור אנקה את חדר האמבטיה - משטח מסביב לכיור, שירותים, אמבטיה, ואת המכונות מאבק. מתוכננת גם שטיפה חפיפית, רק בשביל ההרגשה הטובה, והכנת ארוחת ערב. וללמוד ללמוד ללמוד. בהצלחה!

ושלי

סידרתי את החדרים כבר כלים שטפתי ועכשיו קצת לעבוד כי אני חייבת לסיים מלא דברים ואני בפיגור רציני בעבודה לא יודעת אם אצליח להגיע למשרד היום

התוכניות שלי -

תליית כביסה , קיפול כביסה (בערב) התחלתי עם ארונות המטבח - לסדר וליזרוק דברים (אפילו מצאתי תרופה פגת תוקף....), את הכלים החד פעמיים ריכזתי בסלסלה מפלאסטיק , קודם הם היו סתם בשקיות שלהם - לא רואים מה יש וגם לא אסטטי.

אז אני אוסיף את שלי

לקפל ערימת בגדים שמחכה נואשות לתשומת לב
וגם לסדר אותם בארון. אלה שתי משימות נפרדות אצלי
אם ישאר לי זמן - לסדר פינת צעצועים קטנה - למיין צעצועים שכבר לא מתאימים לגיל הילדה ואת השאר לארגן.

sarlior

New member
אז מה היה לנו היום../images/Emo178.gif

סידרתי את הסלון... הורדתי וקיפלתי שתי מכונות כביסה... כיבסתי עוד שתי מכונות ותליתי... הכנתי ארוחת צהרים (מרק ירקות, ספגטי בולונז, קציצות וכרובית בתנור...) לא הספקתי... לסדר חדרים לסיים כמה תמונות שהתחלתי לחדר של הבת שלי ותכננתי לסיים היום... עוד חצי שעה יוצאת לעבודה אז היום מבחינתי נגמר...כל השאר ימתין בסבלנות למחר!

מנוחת הלוחם../images/Emo13.gif

הבוקר
קמתי עם עייפות, ועם בחילות, ובלי חשק לעשות כלום
מיד גיליתי שיש הצפה במטבח
ובחדר הילדים
.... בחילות או לא- התחלתי להוציא מים בעזרת המגב, לנגב ולהעיר את הילדודס.... אחרי ארגון ואחרי שכולם יצאו לביה"ס ולגנים, החלטתי רק לטטא את הרצפה (אמש הייתי עייפה מידי.), אחר כך רק שטפתי את הכלים שנשארו מארוחת הערב
, כשהכיור היה ריק רציתי לנקות אותו, חפיף... אחרי שניקיתי אותו עם הסקוצ' חשבתי לעצמי שזה היה יכול להיות הרבה יותר נקי אם הייתי מנקה עם כלור... עטיתי כפפות על הידיים וניקיתי רק את הכיורים והשייש. אוף, מה שאני שונאת ריח של כלור
, אבל הוא כל כך יעיל... אם כבר אני עם כפפות וכלור, כדאי לנקות רק את דלתות ארון המטבח, נכון
אחר כך אפסיק, כי אני שונאת את הריח.... איזה יופי. המטבח נקי. עכשיו אפשר לנוח. בעצם לא כדאי, כי אם אני אנוח, לא אמשיך, והרי רציתי היום לנקות את השירותים והמקלחת. אז ניקיתי. וממש נחנקתי מהכלור
. הגוף שלי מגיב אליו כמו אל חומר רעיל ביותר: ליחה, מחנק בריאות, צריבה בעיניים... אבל אם כבר התחלתי- אני אנקה רק את הכיור במקלחת ואז, סוף סוף, אנוח. כיור, טוב- גם אמבטיה. נו, נשאיר רק את הקירות
. קירות... יוצאת החוצה לנשום אוויר נקי. שונאת ריח של כלור
. אבל הדלת של השירותים צריכה ניקוי קל עם כלור, והסקוצ' כבר ביד... דלת השירותים. דלת המקלחת. דלת חדר הילדים. דלת חדר הכביסה.... אם אני כבר באיזור- נכנסתי לחדר כביסה להוציא בגדים מהמייבש, ולהפעיל מכונה. זהוא. גמרנו עם הכלור... אוף- שוב הרצפה במטבח עם מים, וגם בחדר הילדים. מוציאה מים. זו הזדמנות לשטוף רצפה. אחר כך אני אכין לי
ואנוח. אני חייבת לנוח קצת לפני שהילדודס חוזרים... שטפתי את הרצפות
. עכשיו יש אור ב
איזה כיף להסתכל
לנוח
מה פתאום
- עוד מאמץ קטן עם קיפול הכביסה- וז-ה-ו-א
ז-ה-ו-א
קיפלתי. סידרתי במקום... עכשיו
לנוח
ה
מצלצל, מישהיא מבקשת לבוא לדבר איתי.... היא מגיעה, מדברות על משהוא. מתלבטות. התינוק מתעורר.... הלכה המנוחה שלי...
הלכה החברה. הילדודס מגיעים הביתה
. "אמא, מה אוכלים היום
"
.... מהר מהר פתיתים על האש....
ויש במקרר תבשיל שאפשר לחמם ולאכול עם הפתיתים.
. מה בסך הכל רציתי לעשות היום
ל-נ-ו-ח
מחיאות כפיים יתקבלו בברכה...

iditush forever

New member
אז מהבוקר הספקתי לעשות ככה -

עכשיו אני בעבודה, סוף סוף בהפסקת צהריים ויש לי כמה דקות למחשב.. קמנו -6:45, הספקתי להכין לי ולבחור סנדוויצ'ים לעבודה בזמן שהתארגנו בלחץ מטורף של זמן. סידרתי במהרה את החדר שינה, קיפלתי כביסה והעפתי כוסות ומאפרות מלאות בדלים שנשארו אתמול בלילה בסלון ומפאת עייפות לא היה לי כח ללשטוף כלים לפני השינה אז בזריזות רחצתי כלים (כוסות ומאפרות). מחכה לי ערימה של כביסה שאני חוזרת הביתה מהעבודה פלוס לנקות את הסלון מהזוועה של אתמול בלילה, הכל מלא עשן ומטונף, פשוט לא היה זמן בבוקר לנקות, מה לעשות ממהרים לעבודה. ככה זה שמארחים חברים בערב וכולם מעשנים ובבוקר קמים לדירה חנוקה ומסריחה

iditush forever

New member
אהה ושכחתי להוסיף

בערב מתוכנן להכין מרק בשר עשיר
לפי בקשתו של הבחור. מתחשק לי להכין מרק טוב כזה בגלל המזג האויר החורפי לארוחת ערב.

../images/Emo6.gifאיך שכחתי../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

ניקיתי (בכלור) גם את הישבנון שעומד בשירותים, וגם שני קירות קטנים בחדר הילדים שהיו מלאי סימני ידיים...
זהוא. עכשיו אפשר למחוא כפיים...

iditush forever

New member
כלור?!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

זה רעל, זה מסוכן!! איכססססססס אפילו אקונומיקה אני לא מעיזה להשתמש אז כלור?? וממה שאני זוכרת את סיפרת שאת בהיריון, ואסור בתכלית האיסור להשתמש בחומרים כ"כ חזקים ופעילים בזמן היריון. אוי ואבוי זה ממש מסוכן לבריאות שלך מה שאת עושה כאן במיוחד שקיימים כיום בשוק חומרי ניקוי הרבה יותר ידידותיים למשתמש ופחות רעילים. תשמרי על עצמך...

iditush forever

New member
מבולבלת טיפה ../images/Emo3.gif

עדיין זה לא מומלץ להשתמש בחומרים כאלו בזמן היריון. חשבתי לעצמי שאת משתמשת בכלור טהור, כמו ששמים בבריכות שחיה.. :-{

../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

עוד לא הבנת שכלור עושה לך רע? אז למה את משתמשת בו? מצדיעה לך על כל העבודה. היה לי יום כזה ופשוט הפחדתי נורא את בעלי שהעדיף לברוח ממני לחדר אחר עד שארגע

הקטע הוא שאני קמתי עייפה ועם בחילות

היה ברור שהיום אני נחה.... לא היה לי חשק לעשות כלום.
אבל התה הצפה...ובעצם זה היה המנוף שלי להמשך
.

למעלה