עוד תמונה...
T tukituki New member 24/7/03 #1 התוכים שלי... אלה התוכונים שלי- הזכר הירוק, יהושע שמו והוא בן 13 חודשים והנקבה הכחולה, שולה, בן 11 חודשים!
התוכים שלי... אלה התוכונים שלי- הזכר הירוק, יהושע שמו והוא בן 13 חודשים והנקבה הכחולה, שולה, בן 11 חודשים!
ר רואי New member 24/7/03 #8 בשמחה../images/Emo13.gif צירפתי אותם ולכל חברי הפורום, שימו לב שיש כבר 2 עמודים של הגלריה של ה"תוכים שלנו" אז למי שלא רואה את התוכי שלו בעמוד הראשון- אז לבטח הוא נמצא בעמוד השני
בשמחה../images/Emo13.gif צירפתי אותם ולכל חברי הפורום, שימו לב שיש כבר 2 עמודים של הגלריה של ה"תוכים שלנו" אז למי שלא רואה את התוכי שלו בעמוד הראשון- אז לבטח הוא נמצא בעמוד השני
י ילדה ס22ה007 New member 25/7/03 #9 יווו איזה חמודים גם לתוכי שלי יש המווון תמונות חמודות, הלוואי והייתי יכולה לסרוק לכם
T tukituki New member 24/7/03 #3 ועכשיו הקוקטיילים- נא להכיר... פנינה וויליאם- בתמונה על הכלוב... פנינה- נקבה בת 1/2 שנה מזן פנינה ויליאם- זכר בן 1/2 שנה מזן לוטינו מעורב בפנינה
ועכשיו הקוקטיילים- נא להכיר... פנינה וויליאם- בתמונה על הכלוב... פנינה- נקבה בת 1/2 שנה מזן פנינה ויליאם- זכר בן 1/2 שנה מזן לוטינו מעורב בפנינה