התווספות כפתור עריכה חדש ב
|תפוז|

התווספות כפתור עריכה חדש ב
|תפוז|

אנו שמחים להודיע שהחל מהיום נוספה לפורומים אפשרות חדשה- עריכת הודעה
|!|
ניתן לערוך את ההודעה עד רבע שעה מפרסומה (גם אם נוספו לה תגובות), ולאחר מכן יהיה כתוב על גבי ההודעה שהיא נערכה.
|*|
איך עורכים את ההודעה?
|*|
לאחר פרסומה, יש לפתוח את ההודעה בפורום. בשורה הכחולה שבתחתית ההודעה, בסופה (צד שמאל שלה) יופיע: ">עריכה". לחיצה על "עריכה" יכניס חזרה לתוכן ההודעה ויהיה ניתן לערוך ולשנות אותה לחלוטין! בכל עניין (טכני או כללי) ניתן לפנות אלינו באחת מהדרכים הבאות: ? בשרשור המיועד בפורום משוב: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=168 ? במסר ל"הנהלת הפורומים" ? למייל: [email protected].

o0Invisible0o

New member
אומגגגגגגגגגג!!

אפשרות עריכה??!?!?!
ואוו! כל הילדות חיכיתי לזה. בשעה טובה! לא מאמינה שפייסבוק הוסיפו עריכה קודם.
יאללה טוויטר, תורכם.

באמת את לא מאמינה?
שפייסבוק הוסיפו עריכה לפני תפוז והמערכות המיושנות שלו?

ובכלל, לשים את תפוז בקו מקביל לטוויטר ופייסבוק זה כבר מצחיק

לא חשבתי על זה באמת שאין אפשרות עריכה בטוויטר

אני מניח שזה עניין עקרוני...? אבל פייסבוק עשו את זה הכי טוב - עריכה עם אפשרות להיסטוריה.
בכלל, בשניהם אפשר למחוק לגמרי, שזה הכי טוב.

o0Invisible0o

New member
למה שזה יהיה עניין עקרוני בטוויטר?

אם אתה יכול למחוק את הטוויט לגמרי? הקטע הוא, כמו שלילך אמרה..שאתה עושה טעות באות או ווטאבר ושם לב נניח אחרי שצייצת חלק 2, או בדיחת המשך ואז צריך להשאיר את הטעות או למחוק את שני הטוויטים או לעשות בלאגן.
וגם אם כבר עשו פייב ממש מהר אז..באסה למחוק..

&nbsp
וכן, אני לא משווה את תפוז לטוויטר ופייסבוק, פשוט בתפוז אנחנו רוצים כבר שנים, הרבה לפני שהיה פייסבוק וטוויטר, שיעשו אופציית עריכה ומה שהדהים אותי שכבר הספקנו להתמכר לפייס, להתלונן לפייס ושהם יכניסו את השינוי הזה והכל לפני תפוז.

לא יודע,
פשוט קשה לי להאמין שהם לא יכולים לעשות את זה מבחינה טכנית, ובקלות יחסית. עם משאבים ומערכות כמו שלהם זה לא נראה כמו בעיה...
אז אני בהנחה שזה לא בעדיפות שלהם, משום מה. אולי זה סותר את הרעיון של "מסרים מהירים בלי הרבה מחשבה"... או חשש שינצלו את זה לרעה. בכל מקרה אני מניח שהם יוסיפו את זה מתישהו.
התירוץ של תפוז תמיד היה שמשפטית זה לא אפשרי.. אבל כן הקצב שידרוג שלהם דיי זוועתי. עדיין אני לא מתלהב מהעריכה, אולי כי התרגלתי לקרוא את ההודעות שלי כמה פעמים לפני שאני שולח חח

RenanaD

New member
תחשוב כמה מסרים תפוז חסכו לך! עכשיו בכל פעם

שאראה טעות בהודעה שלי אוכל פשוט לערוך אותה, במקום להכנס לאדמין כדי למחוק ולשלוח מחדש

באמת חשבתי ישר עלייך

לא מסרים - התראות
פיצ'ר שמוכיח את עצמו דווקא שימושי, אם לומר משהו לטובת תפוז (אבל זה קיים בכל אתר שמכבד את עצמו כבר שנים).

למעלה