התוודות

התוודות

זהו זאתי ההודעה האחרונה כי אחרי ההודעה הזאת כבר לא תהיה סיבה שאני יכתוב. כבר כמה ימים שאנחנו בריבים אתם מקללים אותי , אני מקלל אתכם , חסמתם אותי , ירדתם על הג'קאס שלנו , ירדתי על הג'קאס שלכם , "איימתם" עליי ועוד כל מיני דברים שכרגע שכחתי. אז רק רציתי לומר לכם , תשבו טוב על הכיסא , תקראו לאט ואחר כך תקראו עוד פעם , זה מאוד יפתיע אתכם , אז בואו נגיע לעיקר , הקשר היחיד שלי עם אלה שעושים ג'קאס זה זה שהם היו עד לפני שבועיים בכיתה שלי . אני לא מופיע בג'קאס , באתי איתם כמה פעמים ואם יראו אותי בג'קאס זה רק בגלל שאיכשהו צילמו אותי מדבר עם חברים שלי . אז זהו , כל זה שרבתם איתי וחשבתם שאני ממש עושה ג'קאס כמוכם או כמו חברים שלי , לא , פשוט כתבתי את האתר פה כי ביקשו ממני שאני יפרסם אותו וישלח אותו לכל מיני אנשים כדי שנתפרסם , סתם רבתי איתכם כי היה כיף , יכולתי להפסיק מזמן . טוב אז דיי פה מסתיימת ההודעה , וזהו , ביי... וגם שמתי לב שיש פה גם קצת אנשים נורמלים שמבינים מה חשוב ומה לא . דרך אגב הכוונה היא לא אליכם booby6killer והאיש והשערות ועוד כמה שאין לי כוח להזכיר עכשיו , מי שהיה עוד איכשהו בסדר ורצה לסיים את הריב יודע . פעם אחרונה , ביי

holly shit

New member
חחחח כל הזמן הזה זה היה סתם?!?

אני מרגישה כאילו בגדו בי, בפורום!!
חחח סתם סתם פשוט זה דפוק לאללה שכל הזמן רבו פה איתך ואתה בכל לא קשור לכל זה. תמיד נוכל להיזכר לאחור ולקרוא את ההודעות המצחיקות שהיו פה, או שבעצם לא. נו בסדר גם ככה הם לא היו מי יודע מצחיקות. סתם אני לא יודעת מה נסגר עם ההודעה הזו אני פשוט מאושרת כי הרווחתי 50 שקל בשעה וחצי וכל מה שהייתי צריכה זה לראות טלוזיה
אוו סודות הבייביסיטר.

למעלה