התוודות מוזרה!

beta212

New member
התוודות מוזרה!

אני בן 18 וחצי. יש לי חברה מהממת שאני אוהב מאוד ואנחנו ביחד כבר שנתיים. קיימנו יחסים החל מחודש 1 ובלי עין רעה הכל טובה ויפה אבל... (ויש אבל), היא הראשונה שלי ומשהו דוחק בי ללכת לרעות בשדות אחרים! כלומר אני רוצה להרגיש ולהתנסות עם עוד בנות. אני יודע על מספר מסויים של בנות שרוצות בי וגם אני רוצה בהם (רק למטרת סקס כמובן) אך איני מעז לעשות משהו מכיוון שאני נאמן, ולא רק גם טוב לי עם החברה שלי אז אני לא יקלקל דבר טוב. מה אתם אומרים?

הזוייה

New member
סקס כריח ארומה משכר

תסלח איש צעיר, אבל התעצבתי קלות על הבוקר מהמסר שלך.נפתח לך התיאבון אה. לכולם יש יצרים ודחפים אבל לא מנפנפים בהם כאילו היו הממחטה הצהובה של האלמנה. תשמע, הלב הוא לא מצרך החודש שנמצא במדף השמאלי ליד הטמפונים במבצע של שניים במחיר אחד. לא מחלקים אותו כ"כ מהר והוא לא זול. צריך פשוט להיות מושכלים בכדי להרגיש את מה שיש לנו ביד לפני שאנחנו מתמסרים למישהו אחר רק בגלל שבא לנו לנסות סקס אצל השכנה ממול. אם אתה מחפש ללכת לרעות ולראות וגם לגעת, בשדות זרות, כנראה שאתה לא מקבל את המוצר המוגמר עם החברה שלך ולכן אתה בוחר ללכת לאספקטים אחרים. או שאתה סתם חרמן אכול בלוע ולא מכבד את החברה שלך, שברגע זה עושה שחי, מפשעות ושפם וממתינה לך בערגה. כשאין הדדיות,חסרה כימיה, בגרות, ותקשורת טובה, הקשר לא ישרוד. ואז הלב וצינור ההשקייה שלך בהחלט ילכו לאדם הלא נכון. אבל אם אתה מתעקש, בקשתך תימסר לאינגריד שגבר צעיר שנכנס להציץ ורוצה את כל העוגה, בעל איבר מין עם חוש הומור, שובב ודינאמי. מחפש אותה בכדי שיהיה לו נחמד ומשעשע חביב ופוגע, ושתוך כדי ההצלפות תזעק אינגריד בקול חנוק: " שנל שנל" ואתה בטח תגיד לה: "לא אינגריד אומרים שאנל שאנל (הבושם). אוולין אל תלכי!

בעעעעעע אל תבגוד!!!

נדלקו לי הפיוזים... אתה רוצה בנות אחרות- תגמור את הקשר. זה שהיא הראשונה שלך לא אומר שהיא צריכה להפגע מזה. אם אתה אוהב אותה כמו שאתה אומר תדע לכבד אותה. טיפ- בגידות לא נחשב כבוד.

בעעעעעעעעעעעע

מצאתי יורשת, סבבה , תכנסי בהם , אני כבר התייאשתי

חומד, להזכירך - אתה בן 18 וחצי!

יש לך חברה מהממת ואתה אוהב אותה מאוד והיא הראשונה שלך!!
הלוווו!!! אתה יודע מה אנשים היו נותנים בשביל להיות במקומך??!! איך אמרו "בית הבובות" - תנצל עד תום כל עוד אתה תמים ...." תהנה, תאהב,תעשה חיים - תעזוב אותך משדות זרים! יש לך כל החיים לפניך!

וידוי- אפילו שאתם לא כמרים..

ואפילו שחצי פה ירדו עלי... גם הראשון שלי היה כמעט בגיל 18.. וזה בעיה עם הראשון... אני גם אהבתי אותו מאוד והיה לנו זיונים מאוד מספקים. אבל הסקרנות.. אוח הסקרנות... והראשון שלי היה חייל.. ויצאתי לשדות זרים.. טוב לא ממש יצאתי הם באו אלי והיו ממש מסביבי. זה היה עם אחד שהיתה לו חברה שנתיים וגם הוא חיפש זיון נטו. והיה גם אחד לסטוץ בים. וזהו. עם זה סיימתי. ומאז לעולם לא בגדתי. אבל הסקרנות...........

לא מבין

מה כ"כ סקרן בלשכב עם אחר יש טובות יותר ויש פחות אבל את זה אתה מגלה רק בדיעבד אני יכול להבין"געגוע" למשהיא אחרת אבל להסתקרן זו לא סיבה בשבילי אולי לאחרים

חופ שיה

New member
כל החיים לפניך

רוב הסיכויים שעוד תתנסה עם כמה וכמה בנות לפני שתתביית, תהנה כרגע ממי שאתך.

טבעי לגמרי שתרגיש ככה

אבל ברוך הבא לעולם המבוגרים. להתבגר ולהתגבר נשמעים מאד דומה ולא בכדי. בעברית תופעות כאלו קורות הרבה. יש יצרים אבל מתגברים עליהם. לא שאני לא אומר שלא מרגש להיות עם מישהו חדש, ויש מי שהופכים את הריגוש הזה לסידרתי ושוכבים כל שבוע עם מישהיא אחרת. אתה חושב שיש להם חיים מלאים של אהבה ודאגה הדדית כמו שלך ולחברתך יש? אתה חושב שהם נהנים מסקס באותה המידה שאתה יכול להביא את חברתך אחרי שנים של היכרות קרובה עם כל סנטימטר בגופה? הסקרנות אוכלת אותך? את כולם באיזשהוא שלב. או שתקבור את זה בלבך או שתפתור את זה ביחד איתה. מדברים ומחליטים ביחד מה לעשות. אולי היא תסכים לצרף עוד מישהיא או להפוך את זה למערכת יוחסים יותר פתוחה? להיות אינטימי עם בחורות אחרות יכול להיות לגיטימי בעיני בחורומ מסוימות (נדיר, אבל אני מכיר אנשים כאלו), ואם חברתך כזו אז הרווחת. זה הכל תלוי בכמה שניכם סומכים אחד על השני בקשר הרגשי, וכמה אתם מפרידים אותו מהכיף הגופני. אם היא לא כזו, אל תעלה אפילו את הנושא (כאילו דההה, אני צריך לפרט את זה בכלל?). להיות עם מישהיא אחרת זו לא בגידה אם זה בהסכמה. בגידה היא הפרת אמון, והפרת אמון היא לא רק סקס מחוץ לזוגיות. לבגוד בכל דרך (לא רק מינית( זה מכאיב לצד הנבגד, וגורם לצד הבוגד רגשות אשם או קהות חושים או השני בעקבות הראשון. לא מומלץ. תחשוב טוב למה אתה מחפש שדות זרים... רק בגלל הסקרנות של גיל 18 או שאתה מתחיל להרגיש לחוץ מהזוגיות שלכם? נקודה למחשבה...

Kרן

New member
אני אומרת - תסתפק במה שיש לך...

לא צריך להיות חזיר, בסוף תצא קירח מכל הכיוונים.. "תפסת מרובה לא תפסת".

למעלה