התדרים ב COMVIEW מעודכנים .

refaelinfo

New member
התדרים ב COMVIEW מעודכנים .

התדרים מעודכנים לשעה 1400 היום . בנוסף ישנו באתר הבית קישור למשחקי הליגה האנגלית בשידור חי - כמובן לפי לוח שידורי הספק . חוץ מזה , תהנו . רפי

רק חבל שחלק משידורי הכדורגל

משדרים בקצב שידור של 20 .KBPS איכות שידור גרועה למי שאין אינטרנט מעל 1.5 מגה לפחות.

refaelinfo

New member
אדוני - נשבר לי מהתלונות שלך .

אני לא יודע מי אתה ומה אתה עושה בחייך , אבל אם יש לך בעיה עם האתר שלי , אל תיכנס !! אתה בהחלט לא מוזמן . במידה ותמשיך , אני אחסום את הכניסה שלך לאתר ! לכן , אם אתה רוצה לצפות בתדרים או במשחק , צפה ושתוק . רפי

התלונה שלי מאוד מוצדקת

כי לרוב האנשים בארץ אין אינטרנט מעל 1.5 מגה והם בכלל לא נהנים מאיכות שידור טובה.במהירות שידור כזו. כל מי שרואה את משחק הכדורגל באיכות טובה שירשום פה. ורק אז תהיה הצדקה לדבריך.

refaelinfo

New member
המשך

התלונות שלך יהיו מוצדקות כאשר אתה תשלם על השרות . אתה לא חייב להיכנס לאתר שלי ואני לא חייב לספק לך שום שרות . כל מה שאני ומנחם עושים הוא בהתנדבות לטובת אלה שיודעים להעריך את עבודתנו , ולא אנשים כמוך שרק מחפשים מינוסים ותקלות כדי שיוכלו להתלונן . אני בהחלט לא אכעס אם תחרים את האתר שלי ולא תבקר בו . דבר שני , לאיכות הקליטה של המשחקים אין קשר לרוחב הפס שלך , המגבלה היא אצל המשדר ( הערוץ הפרסי ) .

אם אתה אומר שזה בהתנדבות

אז אתה מבטיח שעוד כמה חודשים האתר שלך כולל דף התדרים ימשיך להיות בחינם? אני לא מחרים את האתר שלך אני נותן ביקורת בונה כדי שהוא ישתפר ויהנו להשתתף בו כמה שיותר אנשים. בנושא שידור הכדורגל-רק אחרי שכמה חברים פנו אלי ואמרו לי שהאיכות שידור גרועה אז כתבתי על זה.

למעלה