התדמית של אמ

LadyLuvJess

New member
התדמית של אמ

אז נכון, אמ לא משנה ומחליף תדמיות כמו למשל כריסטינה שמחליטה שהכי סבבה זה לשיר שירי פופ עם משר ולשיר איך שכולם יפהפיים, ונכון שהוא לא כמו בריטני שמחליטה שהיא פוחלצית- לא אישה ולא ילדה (**וואי אני מרשעעעת**) ונכון שהוא לא מייקל ג'קסון שמחליט להתעשר על חשבון ילדים קטנים ותמימים... אבל הוא כן משנה תמדית. רואים בבירור שהתדמית שלו השתנתה. הוא כבר לא אותו סלים שיידי שיצא לראשונה עם מיי ניימ איז. אז מה אתם חושבים על זה? האם זה לטובה? לרעה? האם הוא סתם נהייה רכרוכי או להיפך, ככה הוא יותר קשוח? מה בכלל אתם חושבים על התדמית העכשווית שלו, הישנה שלו, הסיבות לשינוי... הכל.. שרשרו לכאן.. ואנשים, תגיבו עם דעה.. בלי יותר מידי "אני מסכים/ה עם..." וכדומה..
<<אנשים!!! טופיק!! יש לנו טופיק!!
>>

LadyLuvJess

New member
אני מתחיייילה :)

הממ אז מה שאלתי שם? אה כה, התדמית. אז ככה. לפי דעתי, התדמית של אמ השתנתה, והמווון. אומנם עדיין יש לו שיגעון... אבל זה הרבה פחות. אם תשוו את מיי ניימ איז עם וויד'אוט מי... תראו הבדל ענקקקקקקקק... אמ נהייה הרבה יותר מבוגר. עכשיו הוא שר על נושאים. קודם הוא פשוט זרק את כל מה שהוא עבר.. כל מה שחיכה לצאת לאור.. עכשיו, כשכל זה כבר יצא, ירדה לו אבן מהלב.. עכשיו הוא מתפנה ללשלב את החיים שלו עם החיים של כל העולם, עם הדברים שחשובים בעולם, עם כל מיני נושאים, עם הכל. הוא שר בהרבה יותר איפוק. הוא כבר לא פשוט מוציא את כל הקללות שיש לו על בנאדם כלשהו, אלא עכשיו הוא מאופק. אם בשירים הראשונים שלו הוא פשוט קילל וקילל.. עכשיו הוא אומר את זה לאט יותר, עם פחות דגש על הדברים הרעים ויותר דגש על הכעס היותר רגוע... מצד אחד, הוא פחות תקיף. אבל מצד שני, להיפך, מה שהוא אומר חודר יותר עמוק... כי במקום להגיד "פאגט סאן אוף א ביץ'" וכו' וכו' וכו' ישר מהר וברצף, הוא אומר משהו יותר קשה, יותר עמוק, ששמים אליו לב, והוא חודר. יש עוד דברים להגיד על התדמית שלו.. אבל אני אשאיר את זה לכם.. שרשרו!!

my josh

New member
טוב אממ אני חושבת שהוא השתנה

אמרתי את זה כבר פה כבר. אממ אפשר להגיד שהשינוי הזה דיי לטובה ודיי לרעה אהבתי את הבגרות שלו במיוחד מהשיר מי נאמ יס שאני לא ממש אוהבת את השר.. הוא יפה אבל אני לא יכולה לשמוע אותו יותר מידי כי הוא מעצבן הפזמון במיוחד. הוא התבגר מאוד מהתקופה של השיר הזה.. אהבתי את השינוי הזה שהוא עשה שהוא יותר בוגר ופחות זורק שטויות אבל אני מתגעגעת לסלים שיידי.! אני אוהבת את השריטה שיש לו בשירים כי אם לא הוא ניהיה יותר ויותר דומה לראפרים אחרים אין לו כבר את הייחודיות. כמו שדרה פעם אמר שמדיסק לדיסק הוא יותר מתבגר ומשתנה אבל הוא עדיין ממשיך לתת הומור או במילים שלנו שריטהההה בשירים. אני מקווה שהוא דיי ישלב את הבגרות עם ההומור ושלא הכול יהיה רציני מדי. אממ עכשיו ממש תשובה לשאלות שלך. הוא ממש לא ניהיה רכרוכי להפך יותר קשוח לדעתי. אממ לא יודעת מה הסיבות לשינוי נראה לי שזה פשוט שהוא בוגר יותר,אין לי רעיון מיוחד למה הוא השתנה,למרות שהשינוי לא כזה גדול כמו שאמרת כמו השינוי של מגעילרה ובריטני ספאיכס אבל יש שיוני כל שהוא.. בקיצור לדעתי שילוב של שתיהם של רצינות והומור יהיה הכי טוב.!

18zoot

New member
השינוי לטובה

רואים שהשירים שלו נהיו יותר עמוקים ובעלי משמעות, זה לא שהוא איזה מוצר כמו כריסטינה או בריטני שחברות התקליטים המציאו אותם כדי לעשות כסף, לכן השינוי שהוא עבר משקף את ההתבגרות שלו ששאלו אותו בראיונות על זה הוא אמר שחלק גדול מזה הוא תוצאה של המשפט שלו

../images/Emo45.gif

אני אישית בהתחלה לא סבלתי את אמינם דווקא בגלל הסיבה הזו, שהשירים שלו חסרי משמעות.. ידעתי שהוא מוכשר ואהבתי את הסגנון אבל לא יכולתי לסבול את זה.. באלבום האחרון רואים כמה הוא התבגר עם השירים.. תחשבו איך היום הוא כתב את : Cleanin' out my closet.. מעניין איך לפני השינוי שהוא עבר באיזה דרך הוא היה אומר את מה שהוא חושב

my josh

New member
אממ כן באלבום האחרון הוא התבגר עם

השירים והכול אבל אני לא חושבת שהשירים לפני היו חסרי משמעות. אולי הם היו פחות עמוקים ופחות רציניים אבל תמיד הייתה משמעות בשירים שלו.

k k1

New member
נכון!

תמיד היו לו משמעות בשירים! לא רק באמינם שואו, מה אם if i had rock bottom marshelle mathars ועוד הרבההההה?

k k1

New member
לדעתי

הבן אדם פשוט התבגר,טבעי לחלוטין בהתחלה הוא רק רצה להוציא את כל מה שהיה לו להגיד על העולם והוא עשה את זה בצורה הכי חצופה ועכשיו כשהוא הצליח הוא נרגע קצת, אבל הוא עדיין סלים שיידי, זה לא שהוא נהייה כזה בוגר חח אני דווקא אוהבת את השינוי וגם אני חושבת שזה לא בקטע של שינוי תדמית כמו של בריטני-כריסטינה בקטע ה"שיווקי" (בעע לא מצאתי מילה יותר מתאימה) אלא פשוט שינוי אמיתי של בן אדם וזה פשוט משתקף בשירים שלו

bLAck hALo

New member
בטח שהוא השתנה.. אנשים משתנים

לא באמת ציפתם שהוא ישאר אותו הדבר? המוזיקה שלו עדין מוזיקה מעולה!!! הוא מאוד התבגר ולדעתי זה בעיקר אחרי המשפט שהיה לו כל הקטע של האקדח כי הוא קלט שהוא יכול לאבד את הכל ובעיקר הדבר הכי חשוב לו היילי על שטות מטופשת! לדעתי הוא הפך להיות קשוח יותר הוא פחות "לייצני" ממה שהוא היה אבל עדין לו את הצד המשוגע שלו! ולדעתי הוא פחות או יותר דווקא נשאר אותו הדבר אבל במידה מסוימת שינה משהו באישיות שלו "סלים שיידי" עדין קיים והוא בנאדם כמארשל מאת'רס

למעלה